Jericho a jeho genialita
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Jericho, uz zase se uchylujes k tomu svemu oblibenemu flasinetu.
Mluvis o zavisti (lakani certa) ale Jericho, je jen malo tak motivujicich podnetu jako je prejici, opakuji prejici zavist. Protoze motiv vnikly na zaklade nejakeho nenasilneho stimulu je to nejlepsi zaklad pro dosazeni neceho lepsiho. Aneb diteti muze clovek stokrat rikat aby se ucilo ale pokud to v nem neni, ucit se nebude. Nicmene, kdyz si to v hlave srovna a uvidi, ze kdyz se bude ucit, bude si moci dovolit zit na lepsi urovni, svobodnejsi tak se stane lepsim clovekem.
Uz me unavuje jak mas plnou hubu te falesne skromnosti, proste fakta nelze popirat: bohatstvi osvobozuje (ikdyz je pravda, ze majetek zase svazuje).
Je-li clovek bohaty, ma moznost rozmyslet se, co bude jist, pit, kde a jak bude zit, jak bude travit svuj zivot a s kym, komu bude venovat svuj zivotni cas a proc. Chudy musi vychazet pouze a jenom z toho, co je mu nabizeno, co se mu naskytne, vybirat z toho, co ma k dispozici a zajiste uznas, ze spektrum statku a sluzeb, ktere si muze chudy dovolit je u bohateho cloveka vyrazne a neporovnatelne sirsi ... nebo i toto popres?!
A v tom je fales tveho zivota (soudim pouze podle toho co pises): falesna skromnost, z nouze ctnost.
A zde se dostavame k povrchnosti, ze ktere se tu snazis ostatni vinit: koho jineho by bylo mozne oznacit za povrchniho, nezli cloveka, ktery by nemyslel na vlastni deti a nezaopatril je do zacatku (ano, rec je o tobe drahy Jericho)?!
Jinak ty by sis nemel brat do ust naseho prvniho prezidenta protoze ten razil mimo jine i myslenky, ktere rozhodne nejsou v souladu s tvym zpusobem zivota a verim, ze kdyby te mel T.G.M. soudit, tak bys to neunesl uz zpocatku.
Jericho, obavam se, ze ty se tu snazis o jedine: obhajit si sam svoji neschopnost, spatne chovani a jednani z minulosti, soucastnosti a i budoucnosti, ke kteremu se budes muset uchylit nebot jinak se ani ve sve situaci zachovat nebudes moci.
Nemyslim si, ze bys byl zase tak uplne hloupej aby sis neuvedomoval co ti tu s Liborem piseme, jen si to odmitas priznat (ikdyz to vnitrne moc dobre vis) - a to je stripkem z pomyslneho obrazu tve povrchnosti.
Duvodem, proc jsi neprijal pozvani Libora neni zadny z duvodu, ktery jsi napsal, duvodu je jediny: nezvladnul by jsi to. Neustal by jsi pohled na cizi schopnost zakousnout se a jit si za tim co opravdu chces: mit se lip. A co se diskuze tyce, domnivam se, ze vsechny ty kecy o rudem zlu o cechacstvi, zbohatlicich, vzdelancich apod. jsou jen zasterkou, pro pokusy omluvit si svoje selhani a povysit se.
Obavam se, ze bys nebyl schopen s nekym jinym usednout za stul a promluvit si z oci do oci. Myslim si, ze by ti to tva fales a ve sve podstate zbabelost nedovolila. To je duvodem proc se schovavas za klavesnici za internetovou anonymitu.
PS: Pises neco ve smyslu, ze by lide meli nejdrive soudit sebe. Neboj, tak jsem jiz ucinil. Proc si myslis, ze tu pisu o sobe - myslis si, ze je to z duvodu abych se snad chlubil? Nemam potrebu neopodstatneneho uznani od ostatnich bez patricnych zasluh. Neboj, i ja jsem byl nekterymi radoby diskutery vinen z toho, ze se schovavam za klavesnici, nicmene, pravda je takova, ze ja jsem osoba verejne znama, vzdy jsem byl schopen a jsem pripraven se podivat komukoli do oci a diskutovat s nim otevrene (kazdy, kdo me zna, tak vi, ze jsem extrovert) na zaklade fakt a argumentu - tak, jak to dela chlap, protoze jenom zensky se rozhoduji a jednaji na zaklade emoci.
Mluvis o zavisti (lakani certa) ale Jericho, je jen malo tak motivujicich podnetu jako je prejici, opakuji prejici zavist. Protoze motiv vnikly na zaklade nejakeho nenasilneho stimulu je to nejlepsi zaklad pro dosazeni neceho lepsiho. Aneb diteti muze clovek stokrat rikat aby se ucilo ale pokud to v nem neni, ucit se nebude. Nicmene, kdyz si to v hlave srovna a uvidi, ze kdyz se bude ucit, bude si moci dovolit zit na lepsi urovni, svobodnejsi tak se stane lepsim clovekem.
Uz me unavuje jak mas plnou hubu te falesne skromnosti, proste fakta nelze popirat: bohatstvi osvobozuje (ikdyz je pravda, ze majetek zase svazuje).
Je-li clovek bohaty, ma moznost rozmyslet se, co bude jist, pit, kde a jak bude zit, jak bude travit svuj zivot a s kym, komu bude venovat svuj zivotni cas a proc. Chudy musi vychazet pouze a jenom z toho, co je mu nabizeno, co se mu naskytne, vybirat z toho, co ma k dispozici a zajiste uznas, ze spektrum statku a sluzeb, ktere si muze chudy dovolit je u bohateho cloveka vyrazne a neporovnatelne sirsi ... nebo i toto popres?!
A v tom je fales tveho zivota (soudim pouze podle toho co pises): falesna skromnost, z nouze ctnost.
A zde se dostavame k povrchnosti, ze ktere se tu snazis ostatni vinit: koho jineho by bylo mozne oznacit za povrchniho, nezli cloveka, ktery by nemyslel na vlastni deti a nezaopatril je do zacatku (ano, rec je o tobe drahy Jericho)?!
Jinak ty by sis nemel brat do ust naseho prvniho prezidenta protoze ten razil mimo jine i myslenky, ktere rozhodne nejsou v souladu s tvym zpusobem zivota a verim, ze kdyby te mel T.G.M. soudit, tak bys to neunesl uz zpocatku.
Jericho, obavam se, ze ty se tu snazis o jedine: obhajit si sam svoji neschopnost, spatne chovani a jednani z minulosti, soucastnosti a i budoucnosti, ke kteremu se budes muset uchylit nebot jinak se ani ve sve situaci zachovat nebudes moci.
Nemyslim si, ze bys byl zase tak uplne hloupej aby sis neuvedomoval co ti tu s Liborem piseme, jen si to odmitas priznat (ikdyz to vnitrne moc dobre vis) - a to je stripkem z pomyslneho obrazu tve povrchnosti.
Duvodem, proc jsi neprijal pozvani Libora neni zadny z duvodu, ktery jsi napsal, duvodu je jediny: nezvladnul by jsi to. Neustal by jsi pohled na cizi schopnost zakousnout se a jit si za tim co opravdu chces: mit se lip. A co se diskuze tyce, domnivam se, ze vsechny ty kecy o rudem zlu o cechacstvi, zbohatlicich, vzdelancich apod. jsou jen zasterkou, pro pokusy omluvit si svoje selhani a povysit se.
Obavam se, ze bys nebyl schopen s nekym jinym usednout za stul a promluvit si z oci do oci. Myslim si, ze by ti to tva fales a ve sve podstate zbabelost nedovolila. To je duvodem proc se schovavas za klavesnici za internetovou anonymitu.
PS: Pises neco ve smyslu, ze by lide meli nejdrive soudit sebe. Neboj, tak jsem jiz ucinil. Proc si myslis, ze tu pisu o sobe - myslis si, ze je to z duvodu abych se snad chlubil? Nemam potrebu neopodstatneneho uznani od ostatnich bez patricnych zasluh. Neboj, i ja jsem byl nekterymi radoby diskutery vinen z toho, ze se schovavam za klavesnici, nicmene, pravda je takova, ze ja jsem osoba verejne znama, vzdy jsem byl schopen a jsem pripraven se podivat komukoli do oci a diskutovat s nim otevrene (kazdy, kdo me zna, tak vi, ze jsem extrovert) na zaklade fakt a argumentu - tak, jak to dela chlap, protoze jenom zensky se rozhoduji a jednaji na zaklade emoci.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Tvůj rozbor ti dal dost práce, tak jsi jistě schopen odpovědět na jednoduchou otázku/y/.. Proč totalitní režimy /fašistický, nacistický a komunistický/ první co udělaly, bylo to, že měly seznamy těch, co bylo třeba zlikvidovat , popřípadě internovat a byli to ve velké většině právě spisovatelé, básníci, učitelé, novináři, vědci atd. , prostě elita národa? Proč první co bylo pálili knihy, zavedli indexy zakázaných knih , zakázali a zablokovali určité stanice rádia apod.? Proč jim nevadila galérka, a zločinci dělali kápy v kriminálech a bachaři s nimi byli kamarádi? Proč čeští soudruzi záměrně udělali z SS manů a gestapáků kápy na světnicích a všelijak je protěžovali a naše zahraniční vojáky, např. piloty jim ponechali na pospas? Proč váleční zločinci /například esesman, který vypichoval dětem oči v koncentráku / byli nadřazeni těm, co bojovali v bitvě o Anglii? Co říci na to, když byli esesmanům pro smích a ti se jim posmívali PROČ JSTE NEBOJOVALI S NÁMI? KVŮLI KOMU JSTE NASAZOVALI ŽIVOTY? KVŮLI TĚM, KTEŘÍ VÁS DNES MUČÍ A ZABÍJEJÍ? VÁŠ NÁROD NA VÁS PLIVE..JSTE TO ALE HLUPÁCI.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Proc by mi dal dost prace? Umim rychle psat a mysleni mam vyrazne rychlejsi nezli psani takze kde je problem?
Netusim proc bych ti mel odpovidat na tvou otazku z flasinetu, v ramci ktere se opet snazis stocit tema na politiku.
Kdybych chtel hovorit k politice o rudem "cemkoli" apod., zajimalo by me jak se tvuj otec dostal na svuj post, co pro to musel vsechno udelat a jak se musel chovat aby si tu praci udrzel. Premyslel jsi vubec nekdy, ze kdyz se o tom rudem "cemkoli" zminujes, hovoris i o svem otci?!
Netusim proc bych ti mel odpovidat na tvou otazku z flasinetu, v ramci ktere se opet snazis stocit tema na politiku.
Kdybych chtel hovorit k politice o rudem "cemkoli" apod., zajimalo by me jak se tvuj otec dostal na svuj post, co pro to musel vsechno udelat a jak se musel chovat aby si tu praci udrzel. Premyslel jsi vubec nekdy, ze kdyz se o tom rudem "cemkoli" zminujes, hovoris i o svem otci?!
Naposledy upravil(a) Forest dne 21 srp 2016, 17:16, celkem upraveno 1 x.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Přispěvovatel
A jericho, proč tady neustále motáš záležitosti tvého mládí. Žij realitou . Každý režim vždy odstraní potencionální vůdce možné protistrany která by mohla ohrozit její činnost. Ví to každý a tak tu nedávej otázky jak pro hlupáky. Buď chlap s koulema a nekličkuj od jasné odpovědi na mou pozvánku.To , že ti vyfotím jídlo které bych ti vlastníma rukama nachystal nehodnoť jako trapnou diskusi o vaření. Budu si muset o tobě myslet, že jsi pouhý klávesnicový sralbotka.jericho-3 píše:Tvůj rozbor ti dal dost práce, tak jsi jistě schopen odpovědět na jednoduchou otázku/y/.. Proč totalitní režimy /fašistický, nacistický a komunistický/ první co udělaly, bylo to, že měly seznamy těch, co bylo třeba zlikvidovat , popřípadě internovat a byli to ve velké většině právě spisovatelé, básníci, učitelé, novináři, vědci atd. , prostě elita národa? Proč první co bylo pálili knihy, zavedli indexy zakázaných knih , zakázali a zablokovali určité stanice rádia apod.? Proč jim nevadila galérka, a zločinci dělali kápy v kriminálech a bachaři s nimi byli kamarádi? Proč čeští soudruzi záměrně udělali z SS manů a gestapáků kápy na světnicích a všelijak je protěžovali a naše zahraniční vojáky, např. piloty jim ponechali na pospas? Proč váleční zločinci /například esesman, který vypichoval dětem oči v koncentráku / byli nadřazeni těm, co bojovali v bitvě o Anglii? Co říci na to, když byli esesmanům pro smích a ti se jim posmívali PROČ JSTE NEBOJOVALI S NÁMI? KVŮLI KOMU JSTE NASAZOVALI ŽIVOTY? KVŮLI TĚM, KTEŘÍ VÁS DNES MUČÍ A ZABÍJEJÍ? VÁŠ NÁROD NA VÁS PLIVE..JSTE TO ALE HLUPÁCI..
Tak zaprvé, pokud máš koule, tak si najdi nějakou, která ti je umožní vyprázdnit , ať máš čistou mysl.. A co bych tam asi dělal? Poslouchal tvoje moudra, co všechno máš, jak skvěle vaříš, jaký jsi velký kluk, který to zřízení, které ubližovalo jeho spoluobčanům podporoval společně s těmi, co tady toto svinstvo zavedli a dokonce jsi s nimi jel přímo do říše zla. Pokud nad tím, co jsem zde napsal jen mávneš rukou a napíšeš tohle, jsi možná chlap s koulema až ke kolenům, ale jako člověk jsi pro mne bezcenný..Jsi jen obyčejný čecháček, s nadhledem pasáčka vepřů..Ale neboj , je vás dost, zaplníte půlku státu, když se zvednete , prohrábnete své koule a půjdete od vaší bohaté večere ukázat, co jste zač..A nejde o moje mládí, ale o vznik komunistického státu, který "zanikl" a v kterém bydlím a na jehož výplody narážím dnes a denně..Vůbec bych to neřešil , kdyby ti čeští rypáci drželi hubu. Kdysi jsem si naivně myslel, že to mnohým postupně došlo, bohužel buď to nikdy neuměli, ale spíš je v jejich mládí komouši odnaučili myslet..Je to pohodlnější.A já nechci skončit s obdobnými kretény u vesla, jako kdysi.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Jericho, pokud jsi mel jeste kam klesnout, prave jsi klesl a marne premyslim, zda se to da prekonat.jericho-3 píše:Tak zaprvé, pokud máš koule, tak si najdi nějakou, která ti je umožní vyprázdnit , ať máš čistou mysl.. A co bych tam asi dělal? Poslouchal tvoje moudra, co všechno máš, jak skvěle vaříš, jaký jsi velký kluk, který to zřízení, které ubližovalo jeho spoluobčanům podporoval společně s těmi, co tady toto svinstvo zavedli a dokonce jsi s nimi jel přímo do říše zla. Pokud nad tím, co jsem zde napsal jen mávneš rukou a napíšeš tohle, jsi možná chlap s koulema až ke kolenům, ale jako člověk jsi pro mne bezcenný..Jsi jen obyčejný čecháček, s nadhledem pasáčka vepřů..Ale neboj , je vás dost, zaplníte půlku státu, když se zvednete , prohrábnete své koule a půjdete od vaší bohaté večere ukázat, co jste zač..A nejde o moje mládí, ale o vznik komunistického státu, který "zanikl" a v kterém bydlím a na jehož výplody narážím dnes a denně..Vůbec bych to neřešil , kdyby ti čeští rypáci drželi hubu. Kdysi jsem si naivně myslel, že to mnohým postupně došlo, bohužel buď to nikdy neuměli, ale spíš je v jejich mládí komouši odnaučili myslet..Je to pohodlnější.A já nechci skončit s obdobnými kretény u vesla, jako kdysi..
I pro cloveka bez spetky empatie je evidentni jak jsi zakomplexovany, nevyrovnany zavistivy a se sebou nespokojeny buran.
Libor ma velice atraktivni, prijemnou, komunikativni, pozitivne smyslejici i jednajici a znacne o sebe pecujici (nemyslim tim make-up, mluvim o postave, zdravi, kondici) zenu.
Co bys tam delal? Pokecali byste si, vymenili nazory, vyjasnili to, co se na foru napsat neda a pri tom by te pohostil. Neco jineho je kecat na foru a neco jineho z oci do oci ... a to je prave to, ceho se obavam, ze nejsi schopen z vyse uvedenych duvodu.

-
- Přispěvovatel
Jsi správný křesťan nebo to má být obráceně? Ty po mě kamenem a já po tobě chlebem? Došlo ti , že když to tady zavedli tak já se teprv narodil?jericho-3 píše: jaký jsi velký kluk, který to zřízení, které ubližovalo jeho spoluobčanům podporoval společně s těmi, co tady toto svinstvo zavedli a dokonce jsi s nimi jel přímo do říše zla. .
Já taky, ale vnímal jsem tu nespravedlnost už ve škole, když se posmívali dětem těch, co tehdy nebyli v kurzu. A pak jsem postupně zjišťoval jak to vlastně bylo a co bílá holubice míru ala SSSR vlastně znamená. Osobně proti tobě vůbec nic nemám, jen těžko vstřebávám tu povrchnost v těchto věcech a jak lidé myslí jen na vlastní blaho a osudy jiných lidí jsou jim fuk. Protože se tohle může stát znova.
Uvedu příklad..
Vzájemná krutost mezi Srby, Chorvaty kteří se snažili za WW2 vyčistit své země od Židů , Romů a Muslimů, ale i od sebe navzájem , překvapovala a děsila i nacisty. Zatímco ti vykonávali své "úkoly" jaksi úředně, stroze, Srbové a Chorvati prý v zabíjení měli potěšení.Filmový režisér Lordan Zaframovič vloni v rozhovoru zpochybnil smysl svého nejvýznamnějšího filmu OKUPACE V 26 OBRAZECH /pokud jsi jej viděl, víš o co jde/, který svou expresivností měl varovat , že válka na Balkáně bývá zvrácená , a že tedy je vhodnější řešit konflikty jiným způsobem..Točili jsme se záměrem , řekl, abychom ukázali zvěrstva z roku 1941. A v roce 1991 jsme to tady měli znova.Takže jaký vliv tento film měl?Mladí se většinou vůbec nepoučí, jsou to ignoranti.
Když bylo zmasakrováno 200000 lidí, 150000 lidí čekalo v srbských koncentrácích a více než milion muselo utéct ze svých domovů na Balkáně Evropě to bylo jedno a dnes řeší pár desítek mrtvých lidí z teroristických akcí a má staženou prdel a propadá panice, čecháčci se bojí vlastného stínu a muslima ani neviděli naživo...A když tehdy USA se spojenci po neschopnosti Evropanů bombardovali toho, který použil státní armádu v občanské válce a genocidu začal, a neslyšel na ultimáta , která dostal, rudá pakáž dodnes řve, co to bylo za nespravedlnost...A když se jich zeptáš, tak jak se to mělo zastavit, tak čumí jako telata. Samozřejmě u nás toto nehrozí, ale to, co se zažilo po válce, se klidně může vrátit...A proto vždy reaguji na nesmysly, která se zde často objevují..Nejde to prostě přejít a mávnout rukou..Pořád vidím přes sebou staříka, jak plakal při vzpomínce na časy po válce, kdy jako hrdina , pilot bombardéru se vrátil mezi své a vyprávěl mi, co mu jeho spoluobčané, na které se těšil a pro které bojoval provedli po roce 1948, kdy jeho těhotná manželka potratila v kriminálu, když dostali odměnu dlouhodobého kriminálu..Já rukou nemávám..
Uvedu příklad..
Vzájemná krutost mezi Srby, Chorvaty kteří se snažili za WW2 vyčistit své země od Židů , Romů a Muslimů, ale i od sebe navzájem , překvapovala a děsila i nacisty. Zatímco ti vykonávali své "úkoly" jaksi úředně, stroze, Srbové a Chorvati prý v zabíjení měli potěšení.Filmový režisér Lordan Zaframovič vloni v rozhovoru zpochybnil smysl svého nejvýznamnějšího filmu OKUPACE V 26 OBRAZECH /pokud jsi jej viděl, víš o co jde/, který svou expresivností měl varovat , že válka na Balkáně bývá zvrácená , a že tedy je vhodnější řešit konflikty jiným způsobem..Točili jsme se záměrem , řekl, abychom ukázali zvěrstva z roku 1941. A v roce 1991 jsme to tady měli znova.Takže jaký vliv tento film měl?Mladí se většinou vůbec nepoučí, jsou to ignoranti.
Když bylo zmasakrováno 200000 lidí, 150000 lidí čekalo v srbských koncentrácích a více než milion muselo utéct ze svých domovů na Balkáně Evropě to bylo jedno a dnes řeší pár desítek mrtvých lidí z teroristických akcí a má staženou prdel a propadá panice, čecháčci se bojí vlastného stínu a muslima ani neviděli naživo...A když tehdy USA se spojenci po neschopnosti Evropanů bombardovali toho, který použil státní armádu v občanské válce a genocidu začal, a neslyšel na ultimáta , která dostal, rudá pakáž dodnes řve, co to bylo za nespravedlnost...A když se jich zeptáš, tak jak se to mělo zastavit, tak čumí jako telata. Samozřejmě u nás toto nehrozí, ale to, co se zažilo po válce, se klidně může vrátit...A proto vždy reaguji na nesmysly, která se zde často objevují..Nejde to prostě přejít a mávnout rukou..Pořád vidím přes sebou staříka, jak plakal při vzpomínce na časy po válce, kdy jako hrdina , pilot bombardéru se vrátil mezi své a vyprávěl mi, co mu jeho spoluobčané, na které se těšil a pro které bojoval provedli po roce 1948, kdy jeho těhotná manželka potratila v kriminálu, když dostali odměnu dlouhodobého kriminálu..Já rukou nemávám..
nepropadat panice...
-
- Aktivista
Jericho:
- zahod uz tu kliku od flasinetu a hovor k tematu.
- chovej se jako clovek ne hovado. Libora ani jeho rodinu neznas a nejspis ani nepoznas protoze ses priposranej asocial za klavesnici, ja je znam osobne a ne jenom "z kafe".
- nespamuj, pouzivej
- zahod uz tu kliku od flasinetu a hovor k tematu.
- chovej se jako clovek ne hovado. Libora ani jeho rodinu neznas a nejspis ani nepoznas protoze ses priposranej asocial za klavesnici, ja je znam osobne a ne jenom "z kafe".
- nespamuj, pouzivej

ak budem v česku a niekoho sa spítam ako sa dostanem do Brna, dostanem pol hodinovú prednášku o satanovy na zemy menom RUS, a glorie žiariacej nad USA, ale že ako sa dostanem do Brna vôbec nedozviem.. tak viem s kým mám tú česť -český Hiro Onoda
OCT I -Tractor Diesel Immortal- AHF
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
vpredu- KYB ultra SR +PU uloženie, vzadu- KYB gas a just +uloženie z FRS
Teď jsi prokázal jaká je chyba, že rozhovorem s robotem, jako jsi ty, ztrácím čas. Jeho názvosloví jiných je naprogramováno , ale bohužel na háčky a čárky nemá jeho ŘJ kapacity. Je vidět, že s druhem ve stejné šarži Ovčáčkem jste prošli stejnou linkou, ale až napodruhé, než údržba opravila chyby v rámci vnitropodnikové kontroly. A já blbec tomuto typu robota pokládám otázky..Možná ani vhodná aplikace by mu nepomohla.. 

nepropadat panice...
Neposuzuj národ podle jednoho , já taky neházím všechny do jednoho pytle. Jen pořád čekám, až se vzdělanost populace někde ukáže a co se týče své vlasti budou občané mít úroveň aspoň takovou jako v USA, kde žadatel o občanství musí prokázat elementární znalosti z dějin této země. Zrovna ty jsi na tom bídně, , sice umíš dobře řeč /a proč taky ne, tu umí každý koho ji naučila maminka/ , ale jako žadatele o občanství by tě vyrazili ze dveří z ulimatem opuštění státu jménem Slovensko....alni píše:ak budem v česku a niekoho sa spítam ako sa dostanem do Brna, dostanem pol hodinovú prednášku o satanovy na zemy menom RUS, a glorie žiariacej nad USA, ale že ako sa dostanem do Brna vôbec nedozviem.. tak viem s kým mám tú česť -český Hiro Onoda
nepropadat panice...
-
- Aktivista
No, to od cloveka tveho razeni "sedi" (pozn. ironie). Me pasujes do role robota a sam jsi jen "flasinet", ktery mele neustale furt jednu a tu samou ohranou pisnicku.jericho-3 píše:Teď jsi prokázal jaká je chyba, že rozhovorem s robotem, jako jsi ty, ztrácím čas. Jeho názvosloví jiných je naprogramováno , ale bohužel na háčky a čárky nemá jeho ŘJ kapacity. Je vidět, že s druhem ve stejné šarži Ovčáčkem jste prošli stejnou linkou, ale až napodruhé, než údržba opravila chyby v rámci vnitropodnikové kontroly. A já blbec tomuto typu robota pokládám otázky..Možná ani vhodná aplikace by mu nepomohla..
Co se zodpovidani otazek tyce, nemas pravo v tomto soudit protoze ty na otazky tobe kladene ani nereagujes.
Takze, nezli zacnes soudit a kritizovat, podivej se kriticky na svoje vystupy a reakce ... budu doufat, ze jsi schopen alespon trochu sebereflexe nebot pokud bys nebyl, je mozne te povazovat za nepricetneho, pripadne nesvepravneho.
Prosim (v tvuj prospech), nenut nas myslet si o tobe, ze jsi nepricetny nebo nesvepravny (pripadne oboji) ... predem za tebe dik.
PS jako malemu diteti: nespamuj a nauc se pouzivat tlacitko