Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Moje zkušenost 90% seshora 10% zespod ať chci nebo ne. Zespod olejová (vratná) trubka a 3x šroub výfuku + držák turba. 40-50 minut sice reálný je, ale já přitom dělám i EGR a sání dávám na odmočení apod. Radší práci udělám poctivě a pomaleji než to rozhodit, pošudlit a sprásknout dohromady.Mimo jiné v každým případě měním veškerý těsnění apod.
ja vravím o rýchlosti demontáže, nie celej práce. demontáž tak cca do 40-50 inut a potom nastáva čistenie, kde od cca 1-5 hodín. záleží kolko skrutiek sa pri tom odtrhne . montáž potom cca hodinku a pol ...
Já jsem měl asi pokaždé tolik štěstí že jsem ji neznásilnil, ale taky ktomu kolikrát daleko nebylo. Osvojil jsem si takovej trik s opřením klíče, někde jsem to tu popisoval i fotil.
Tak i mě začalo zlobit turbo,vypadá to,že je ještě nečištěný! Původní majitel s tím jezdil podle předpisů a několikrát mě to spadlo do nouzáku!
Dnes jsme to napichly na VAG a vypadá to na zatuhlou regulaci lopatek!
aku motorizáciu máš ? kod motora. inak ak je turbo pôvodne, odporúčal by som skôr na repas . N75 no skôr výmenou za požičaný kus a zlogovať najprv so starým ventilom a potom tu istu trasu s novým ventilom . Jedine tak zistíš, či je to ok
Je to 1,9TDi ASV. Turbo v háji nebude,nežere to olej a do nouzáku to skočí jenom někdy. Včerá to bylo na VAGu a vypadá to spíš na zatuhlou regulaci lopatek.
Trošku mě ještě vrtá hlavou ten ventil N75.