Jericho a jeho genialita

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
adbai
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od adbai »

píše se howgh prde (rofl)
seat 2.0 tdi
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Příspěvek od Libor Hanzal »

adbai píše:píše se howgh prde (rofl)
Jericho nemusí respektovat pravopis protože jej sám vytváří.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Foreste, radši se do toho nepleť a nemluv o odvaze. Nevíš vůbec nic. Dostat ránu do rypáku, tak podáváš trestní oznámení a tatík honí právníky. Jsi jen prd v ovzduší v permanentní pubertě..Howght
Myslim si, ze o odvaze mam pravo hovorit. Nicmene, ty bys nemel soudit ostatni podle sebe protoze ne kazdy je prase aby mel rypak. Mimochodem, asi si neuvedomujes, ze jsem vyrostl na malem mestecku, kde jsme po sobe hazeli drny i kameny, mlatili se a rvali jako kone.

Otec me nenechal rust jako kul v plote a sporty (predevsim judo i hokej, boxovaci pytel jsem take nemel pro okrasu) me naucily rany nejen davat ale i prijimat a neboj, jizvy nemam jenom od slepaku.

Jinymi slovy ty, tichoprde krcici se v anonymite podelany az za usima za klavesnici, mi tu nic nepodsouvej a nesud ostatni podle sebe.

Clovek, ktery neni schopen zabit prase kdyz je potreba (ne kdyz se na to citi) neni chlap. Pravda, nikdy jsem to nezkousel, ale kraliky jsem zabijel a komplet zpracovaval kdyz bylo treba (od asi 12 let), ne kdyz jsem se na to citil.

Osobne by me zajimalo jak tebe tahal stranickej tatinek z pruseru kdyz jsi mu delal ostudu svoji nevymachanou hubou kdyz sis byl vedom, ze tatinek je stranicke zvire a muzes si dovolovat na "nestranicke deti". Neboj, takovy chudaky jsem zazil ve skole, jako dite nestranika a potomek "vykoristovatelu".

Jinak je zjevne, ze jako maly jsi moc Maye necetl a jako stary ses stale nenaucil googlit (rofl)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Do osvětimi jsem jel protože jsem chtěl. česko mám hodně procestované dokonce ještě i busem a vlakem a s báglem na zádech a spaním pod širákem.

K vysvětlení parlamentu je to o tom že (já se moc nezučastnuji přijde mi to zbytečné marnění mého času) tady v každem tematu politikaříš nelíbí se ti zvěrstva po nějakých rudých a já se v tomto babrat nechci každý narod,generace,věřící,nevěřící, zapadní, východní černí bílý žlutí mají na svědomí nejaké zvěrstva. Tebe politikaření evidentně baví tak jsem si říkal že by jsi to mohl zkusit ve vyšší politice než je toto forum zkusit oslovit občany se svým názorem, sedět tam někde a hlídat tvé oblíbené "čecháčky" aby nerozkrádali tvou matičku zemi hlídat aby tam neseděl čechaček s rudým pozadím a byl tam jen ten vhodný čecháček prostě si myslím že když dokážeš politikařit v každem tematu měl by jsi tyto vlohy využít a zkusit tedy něco změnit. Jelikož já ztracená generace na to kašlu je mi asi jedno zda krade babiš,rath,topolánek,langer bo jak se všichni ti pohlavaři jmenovali/jmenují já nemám čas ztrácet čas politikou já si život užívám.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Libor Hanzal
Přispěvovatel

jericho-3 píše:
r.martinec píše:
jericho-3 píše:
v létě se na vesnici flákají jen povaleči na podporách.
Proto má pouze Jericho čas vzít svou vytrénovanou postavu a jít drtit železo o výkonu plných 28 koňských sil na dlouhou tůru , a potom ještě v potu tváře běžet ke svému compu nám o tom povyprávět.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

To je ukázka toho, jak málo toho víš. Jen přislintáváš a nemáš ánunk o tom, co ví každý motorkář. Nejde vůbec o koně, ty jsou hlavně pro puberťáky nebo pro závodníky. Ono posadit se na motorku, která má 150 koní a hnát jí po high- way umí každý idiot než přijdou zatáčky a má ukázat co si s nimi počne. Hodně jich znám, velké konto, mnoho koní a v zatáčce nohy dolů a mokré trenýrky. A musí být slunce nad hlavou a perfektní povrch i přes to, že je řidič jako v bavlnce a snímače a starter dělají vše za něho. Zato jízda se sajdou je jiné kafe, konstrukce 30 tých let chtěla pořádné chlapy, tam se nekoukalo na nějakou ergonomii, ochranu posádky apod. Já přeletět mezi sajdou a moto, tak mě to něco urhne o držáky kanistrů, všude koukají nekompromisní kusy železa, skoro to nebrzdí, předek je tvrdý a vše jde do rukou, to nemá metrové zdvihy pérování.. A když se jede po 3 nebo 4 silnici serpentinami v lese třeba jen 60-80 km/h a vše se drží silou pochopí jen ten, který si to vyzkoušel...Radši se věnuj kastrolům a myj pořádně půllitry, tomu rozumíš..A samozřejmě věk je znát, unava přichází brzo, ale to možná někdy pochopíš, až dospěješ. Někdy mi připadá, že jsem Forestovi křivdil a pobočník jsi ty..
Koukal jsem, že vám tady přibyl jeden pořádný borec do houfu, je to ten typ, čím menší péro, tím větší boxer v kapse.. Tyhle typy, které se shlédly v HG Slovenského štátu a rádi si někoho dokopou ve sklepní temnotě, nejlépe když je dotyčná obět "připravena" jeho kámoši, nebo má za zády pouta, si tohle velmi užívají...Jeho předci, když vylezli ze sklepů a nastoupili do "práce", měli kolikrát jen klacky , když honili po lese židy, děti a starce a stačila rána do palice a bylo po nich. Nejlepší byli dědci, měli kolikrát plné kapsy "bižuterie" , která dobře zvedala jejich životní úroveň.. Ale co se divím, vždyť je to běžné a má se to tak brát, zato může politika, co tehdy lidem zbývalo, že? Dnes je to horší, uniformu taky dostanou, ale když skopají bezdomovce, mají z toho zbytečné popotahovačky..Ten váš houf se začíná vybarvovat do temně rudé...Radši od vás dál, dávám přednost slušným skromným lidem, kteří si netahají triko, mají rádi život a nedělají našemu národu ostudu..Už takhle si to za rámeček nedáme... :(
nepropadat panice...
Libor Hanzal
Přispěvovatel

Opět jsi nepochopil pouze ironii.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:high- way
Jericho, jakozto emerickej srdcar by ses mel naucit googlit abys nedelal ostudu.

... a nebo by stacilo, kdyz by ses nestydel za svoji rec a proste a jednoduse napsal cesky "dalnice". Chapal bych, pokud bys pouzival anglicka slova kdyz bys umel anglicky, nicmene, jak vyplynulo z tvych prispevku tak neumis. Nestyd se byt Cechem ... a nebo se hecni, prodej vsechno a jed si do USA.

Jinak co se Libora tyce, pak vez, ze on nadobi myt nemusi protoze to dela mycka a nebo kuchar. Vis, nekdo se uskromni a jiny najme lidi. A protoze on neni jako ty, tak se neboji nekoho zamestnat.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Libor Hanzal
Přispěvovatel

jericho-3 píše:To je ukázka toho, jak málo toho víš. Jen přislintáváš a nemáš ánunk o tom, co ví každý motorkář.
Od tebe to sedí ty motorkáři. Ty musíš mít tříkolku abys ve svých 65 letech nespad když zastavíš na křižovatce. Nejvíc mě na tobě baví, jak hned dokážeš vypotit kohokoliv profil tak jak se ti to hodí do krámu. Věř , že jsem se supersportem už párkrát na bedně stál.
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Jedním slovem cvok. Je uplně mimo realitu ten jericho. Pořád jen samý prázdný žvásty. Nejvíc mě potrhal jak jezdí se sajdou a jek je tvrdej chlap že to zvládne. Hmmmm, má prostě koule (rofl)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Ono posadit se na motorku, která má 150 koní a hnát jí po high- way umí každý idiot než přijdou zatáčky a má ukázat co si s nimi počne. Hodně jich znám, velké konto, mnoho koní a v zatáčce nohy dolů a mokré trenýrky.
Zatimco ty, ty se toho nebojis ... zaprahnes vsechny kone (zalezi kolik jich zbylo), opres se do sajdy a "hyjeee" (LOL)

Libor Hanzal
Přispěvovatel

A do pravotočivý pěkně driftíkem a po dvou. Manželka v sajdě ječí rozkoší. :D Hlavně ať se nezujou ty užovky. Ale co, náhradní kolo s gumou máme.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jericho je tak genialni, ze volil Kalouska.

fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

masochysta hadr
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nauč se dramatiku proletáři, je hanba jak dnes podobní jako ty mluví a píšou.. :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“