Jericho a jeho genialita

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Báseň :
Kdyby ti živnostníci dobře se měli, kdyby ty miliardy kradli, státní úřady by zely prázdnotou a všichni by živnostničili . Ve fabrikách by dělníků nebylo a všichni by živnostničili. Proč tomu tak není?
Karel Sobotka
:D
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jericho, ty jsi zjevne nepochopil, ze ja nemam potrebu nekoho jako jsi ty presvedcovat. Nicmene ty jsi me presvedcil presne o tom z ceho jsem te narkl.

Hrozne se mi libi kdyz me ty nazyvas primitivem (noteeth)

PS: ostatne, kdo jiny nezli primitiv neni schopen naucit se v prubehu sedmi let pouzit tlacitko Obrázek navzdory tomu, ze mu to bylo vysvetleno? ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

chaaa Jericho .Potřebujeme vaše investice, naše koruna je tak na vytření prdele, nemá žádnouhodnotu ,proto ČNB kupuje eura a oslabuje korunu a po skončení intervece si asi bude vitirat prdel EU měnou,když draze vykupuje a bude levně prodávat.,to už je jako v komunismu (LOL)
seat 2.0 tdi
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Dalsi z ukazek Jerichovy geniality - kdyz je u nich na vsi nevidi tak nejsou.

Jenze to musis Jericho taky nekdy zamirit do civilizace. V Praze jich je uz na povazenou, zde v Hradci maji hned nekolik obchodu a slezaji se kolem nich a halekaji na kolemjdouci devcata.
Neuslo mi, ze oni pred svym obchodem s kebabem parkuji na zakazu zastaveni a zustava to bez odezvy. Situace se zmeni v moment, jakmile tam zastavi nekdo z rad radnych obcanu teto zeme. V ten moment ihned startuji a jsou tam behem chvile daneho pranyruji.

Jak je toto mozne? Dlouho jsem premyslel dokud jsem se nezeptal dlouholeteho provozovatele vedlejsiho obchodu ceske narodnosti, jehoz dodavatele si na tuto sikazu stezuji a on mi odvetil, ze za tim stoji kamerovy system.

Nemohu se zbavit dojmu, ze zde plati slova George Orwella "všichni jsme si rovni ale někteří jsou si rovnější".
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

tak to platí samozřejmě a úspěšně.. viz. třeba cikorky...
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Foreste, když já chodil po Václaváku a potkával černochy, popřípadě se rval s Vietnamci na zábavě, popřípadě pozoroval Kubánce, jak po nich šli ženské protože měli velké o.asy, tak jsi ani nevěděl, že jednou uvidíš slunce. Tak nepoučuj, nemáš na to věk ani zkušenosti, jsi chytrý , jako starý "pražák".... Odlož ten chytrý telefon a zkus používat to pod čepicí..
nepropadat panice...
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Foreste, když já chodil po Václaváku a potkával černochy, popřípadě se rval s Vietnamci na zábavě, popřípadě pozoroval Kubánce, jak po nich šli ženské protože měli velké o.asy, tak jsi ani nevěděl, že jednou uvidíš slunce. Tak nepoučuj, nemáš na to věk ani zkušenosti, jsi chytrý , jako starý "pražák".... Odlož ten chytrý telefon a zkus používat to pod čepicí..
Opet jsi mimo, opet mluvis zcestne, kalis mimo misu nebo "co bolo to bolo", ted se resi jine problemy a navzdory tomu, ze mas plnou hubu kecu o politice, nemas zjevne prehled o deni v CR nebot bys neplacal nesmysly jako ze jsi rad, ze tu zadne muslimy nemame.

Co se me tyce, jsi opet mimo, moje Nokia E51 stale slouzi a ten mezi "chytre" mobily opravdu radit nelze :wink:

Co se pouzivani mozku tyce, opravdu ti nepatris mezi ty vyvolene, kteri by byli vhodnymi adepty na to mi takova doporuceni davat. Nicmene, verim, ze ve sve "genialite" (popisovane v tomto topicu) jsi tohoto dojmu nabyl; zel, byl jsi oklaman sam sebou.

PS: predpokladam, ze zenske sly, nikoliv sli ... ty mravokarce ;)

jericho-3 píše:To je všechno krásné, ale je to náš pohled a pokud to bude pokračovat, nemine nás to. Proto jsem to psal, možná naivně, jak to udělat tak, aby koza zůstala celá..Na druhou stranu, nemůžeme popřít, že jsou to taky lidé a nelze je házet do jednoho pytle. Což znamená, že každá pomoc nese různá rizika..Dnes pomůžeš ženské, když ji mlátí chlap a oni tě udají, že jsi je napadl a dostaneš flastr. Vše má nějaké nedostatky, ale je třeba udělat mantinely, které zabrání/nebo zmenší/ případné riziko..Třeba Němci, nadáváme na ně, ale oni vzali na sebe břemeno a tím umožnili ostatním z toho vyklouznout. Na jednu stranu jsou to blázni, na druhou mají můj obdiv a na to, že je tam milion neznámých lidí, není problémů zas tolik.. Ale oni to zvládnou, jako když po válce bylo Německo na kolenou, neměli co žrát, vše bylo rozsekané, ale pořád přijímali utečence včetně těch, které jsme my vyhnali už jen proto, že mluvili německy. Kdo je cennější jako člověk, ti na Německé straně nebo my? Pořád jen kvičíme a přitom se nám nic neděje, a když , tak většina kouká do země..Pár cikánů klidně vymlátí hospodu, a budou přitom fackovat hosty, protože čecháčci se nespojí, část bude koukat jinam, druhá část půjde na záchod a zbytek se rozbrečí... :(
Jericho, co na sebe vzali?! Merkelova si je pozvala jmenem nas? Nevim o tom, ze by ji nekdo sveril opravneni mluvit za nas pripadne za celou EU. Paklize si je pozvala, necht si je hosti nebo vyhosti. Nebo to u vas funguje tak kdyz si soused pozve hosty tak je ty pohostis kdyz on zjisti, ze si nevytvoril dostatecne zasoby na pohosteni pripadne se hosti (pripadne kdyz se jeho hosti k nemu domu nevejdou)?!

V ramci jednoho prispevku places nad tim, jak je to hrozny, ze kdyz se nekdo nekoho zastane tak ho jeste udaji a zaroven si stezujes na to, ze se nekdo nechce bit v hospode. Ty jsi mi ale podivin, mas to v te mozkovne neuveritelne pomatene.

jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Co to meleš, ty neumíš počítat? Kdyby se Němci zachovali jako my, kam by ten milion šel? Do kina? Jste jako malé děti ,melete melete floskule, ale nejste schopni racionální úvahy, proto taky hulvát a buran na hradě je váš guru, potřebujete tlumočníka, aby vám vše přežvýkal přesně tak, co váš mozeček je schopen vstřebat a co chce slyšet.... :(
nepropadat panice...
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

Největší buran jseš ty.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

jericho-3 píše:Co to meleš, ty neumíš počítat? Kdyby se Němci zachovali jako my, kam by ten milion šel? Do kina? Jste jako malé děti ,melete melete floskule, ale nejste schopni racionální úvahy, proto taky hulvát a buran na hradě je váš guru, potřebujete tlumočníka, aby vám vše přežvýkal přesně tak, co váš mozeček je schopen vstřebat a co chce slyšet.... :(
Precti si znovu co jsem ti napsal, snad to nasledne pochopis: kdyz si je pozvala, at se o ne stara a neobtezuje tim ostatni. To, ze jsme s nimi v EU snad neznamena, ze my budeme "platit jeji utratu". Je to uplne to same jako kdyz si nekdo naflaka deti a pak je strka do detskych domovu.

Jinak opet se pletes. My nepotrebujeme tlumocnika, my jsme jenom radi, ze v tomto smeru zastava nas prezident stejny postoj jako my. Co ty ses za vlastence kdyz bys byl ochoten pripustit tuto cilenou okupaci?! U Sovetu ti to vadilo (tim nerikam, ze jsem okupaci Sovety schvaluji) a tyhle bys pomalu vital - ty mas v hlave neuveritelnou bramboracku.

Na tva slova plati jedno rceni, ktere casto pouzival nas ucitel na druhem stupni: "Kdyby blbost nadnasela tak mas otlucenou hlavu od stropu!".

jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Od kdy my platíme Němcům za cokoliv? Díky komu se máme jak máme? Díky komu tady slintáš o turbech ty hrdino, Ty jsi nějaké turbo vymyslel? Nebo znáš turbo made in ČSSR? Já bych se styděl tohle jen vypustit z úst, kdyby Němci řekli dost, tak si stoupneme do fronty a budeme si podrážet nohy a rvát se o guláš..Už by jsme si to konečně měli přiznat, nezní to libě, ale je to tak. Nebo ty máš nějaký zlepšovák co se týče aut nebo dokonce patent? Posmíváme se všem okolo, ale nevšiml jsem si, že by ti křiklouni , kteří tohle říkají ,něčemu prospěli.. Nech němčoury němčoury, oni si vylízají vše, co si natropili. A v dětským domově jsi byl asi ty, protože obliba hulváta, dokonce z hradu je hlavně u těch, kteří sami hulváty jsou, kdy otec matku nazývá kr.vou a děti klidně před otcem řeknou, že máti je blbá..Tak tihle jej berou, protože jim to připadá normální..Další jsou ti, kteří vyrůstali pod prezidenty z dělnické lůzy, nekačenky a primitivy, kteří mluvili právě jako oni..Byli to prostě jedni z nich..Takže ti se tomu chechtají, ten jim to zase dal, prezident, to je pašák, protože těm lidem nedochází, že prezident má jít příkladem , má právě kultivovat tu lůzu, která mnohdy vznikla právě ve špatném prostředí v ranném věku,, A zkušenosti z mládí utváří charakter a náhled člověka na svět..Já chci mít prezidenta, ke kterému mám úctu a který je o moc lepší než já, malý človíček.
nepropadat panice...
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

Co sa tyka toho vasho prezidenta....je to hrôza :( I ked ten naš....je tiež na debatu.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jericho, pominu-li vsechnu tu kejdu, kterou jsi tu vyprodukoval, pak si dovolim vypichnout neco zajimaveho: ty, takovy stary vseved a neni ti znamo turbodmychadlo z Cech?! Pokud mluvis pouze o turbodmychadlech, tak bys mel vedet, ze se u nas vyrabela jiz v ramci "minuleho rezimu". Nyni se v Cechach vyrabi napriklad CZ, kde probiha i vyzkum a vyvoj.

Paklize mluvis o kriklounech, zacni u sebe (nebot ty jsi znacny krikloun) a sdel nam tu na sebe neco, cim jsi nasi spolecnosti prispel ty. Ja jsem prozatim z toho co pises dospel k nazoru, ze jsi spis takovy pabitel, ktery si vzdy uzival zivota, kterym se snazi proplout. Verim, ze je to subjektivni dojem a ze me z toho na zaklade fakt vyvedes.

Ja zadny patent nemam, nicmene, alespon jsem projevil invenci a kretivitu a vymyslel system, ktery se nasledne zacal a dodnes s uspechem montuje. System, ktery jsem navrhl v roce 2007 a byl smeten "odbornikem" ze stolu tak v roce 2015 zacalo s uspechem pouzivat Volvo.
Pokud bychom odhledli od tohoto odvetvi, aktivne jsem se podilel na vybudovani nekolika trezoru na uzemi CSR a rekonstrukci trezoru, v kterem je skladovan cesky narodni poklad. To, ze jsem se aktivne podilel na elektronickem systemu, ktery zabezpecuje elektromechanickou bezpecnost zamku (u ktere jsem napriklad provadel pravidelny servis) bych nejspis nemel zminovat, nicmene uz je tam novejsi system, takze verim, ze neni treba to tajit. To neni chlubeni, to je jen preventivni obrana a podnet k tomu, abych te motivoval k prispeni v tomto smeru.

fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

jericho-3 píše:Od kdy my platíme Němcům za cokoliv? Díky komu se máme jak máme? Díky komu tady slintáš o turbech ty hrdino, Ty jsi nějaké turbo vymyslel? Nebo znáš turbo made in ČSSR? Já bych se styděl tohle jen vypustit z úst, kdyby Němci řekli dost, tak si stoupneme do fronty a budeme si podrážet nohy a rvát se o guláš..Už by jsme si to konečně měli přiznat, nezní to libě, ale je to tak. Nebo ty máš nějaký zlepšovák co se týče aut nebo dokonce patent? Posmíváme se všem okolo, ale nevšiml jsem si, že by ti křiklouni , kteří tohle říkají ,něčemu prospěli.. Nech němčoury němčoury, oni si vylízají vše, co si natropili. A v dětským domově jsi byl asi ty, protože obliba hulváta, dokonce z hradu je hlavně u těch, kteří sami hulváty jsou, kdy otec matku nazývá kr.vou a děti klidně před otcem řeknou, že máti je blbá..Tak tihle jej berou, protože jim to připadá normální..Další jsou ti, kteří vyrůstali pod prezidenty z dělnické lůzy, nekačenky a primitivy, kteří mluvili právě jako oni..Byli to prostě jedni z nich..Takže ti se tomu chechtají, ten jim to zase dal, prezident, to je pašák, protože těm lidem nedochází, že prezident má jít příkladem , má právě kultivovat tu lůzu, která mnohdy vznikla právě ve špatném prostředí v ranném věku,, A zkušenosti z mládí utváří charakter a náhled člověka na svět..Já chci mít prezidenta, ke kterému mám úctu a který je o moc lepší než já, malý človíček.

Jasně jasně, ještě se budeme Němcům klanět a uctívat je. Co Sudeťákům?? Všechno vrátit že jericho. Víš co jdi do prdele s tíhle postojem. Jsi normálni blbec kterej by za IIsv.v kolaboroval a práskal na svůj národ hlavně aby se měl dobře a tady budeš pořád někoho osočovat?? Jsi nula která se v tomhle režimu nikam nedopracovala tak tady kvičíš jak prase před porážkou. Bez Němců by jsme se nikam nedopracovali??? To je možný, ale ještě nedávno s nima jsme se málem všichni dopracovali do Osvětimi.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tohle je argument právě takových jako jsi ty, možná bys nám mohl předvést, jak uspěšný jsi ty, co jsi vymyslel, nebo v čem si tak úžasný proti těm sudeťákům. Já se na to dívám z jiné strany než ty primitive, ty směšuješ techniku s politikou. Od mládí mne iritovalo, když jsem postupně ustupoval z přesvědčení, že jsme my ti úspěšní a ostatní jsou "pitomci", což nám bylo vtloukáno do hlavy. Postupně jsen BOHUŽEL zjišťoval, že je to jinak. Moc jsem nevěřil starým fachmanům když mi říkali, tohle už tu bylo, to známe z války, nebuď blbej mladej, víš prdlajz. Díky takovým jako jsi ty, se zařízla česká invence a individuální možnost samostatného vývoje, který šel spolu se světem za první republiky. Po válce jsme už žili jen z podstaty , která nám nějakou dobu vydržela a pak jsme paběrkovali, . Já právě u veteránů jsem byl v údivu, co vše bylo v 30. tých letech a co jsme my měli v letech šedesátých, je to prostě ostuda. Slavná Jawa, kdy péráka sestrojili od každého kus, s čím jezdil Wehrmacht, kdy řazení pomocí dvou snýtovaných plechů byl důkaz naší geniality, šlapala jen vodu na místě ... Neustále jsem zjištoval, že to na co člověk byl pyšný, bohužel už tady kdysi dávno bylo. Třeba Tatra, naše avantgarda, která měla vždy svou cestu a např. její spojka - přítlačný talíř byla pro mne kdysi důkazem mazanosti, tak jakto, že panzer 3 z počátku třicátých let ji už tehdy měl? To měli naši licenci nebo to Němci opajcovali ? Samozřejmě žily u nás 3 miliony Němců a společně šel i vývoj a německé firmy se jen po válce přejmenovaly a byla to naše smetana, kterou jsme dokazovali, jak jsme úžasní..Bohužel jsem se vyléčil z naivity , a jsem vděčen, když je něco, na co člověk může být pyšný, že je to z našich chytrých hlav. ale moc toho není.../Aspoň v autech a motocyklech/. Nezní to moc hezky, ale lepší je si věci přiznat a doufat v budoucnost ,než blábolit to, co ty.. :(
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“