Držte se, budeme utahovat šrouby

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

jericho-3 píše:Tak proč tam jezdíš? Proč nejsi na Slovensku státu to geniů , který dokonce dokázal zodpovědět otázku, jaký je rozdíl mezi býkem a volem? Z 10 lidí to věděli 2...Nechápu, proč různí rudoši pořád lezou do ameriky, jezdí v západních autech, mají chytré telefony, tablety a všechny moderní západní vyfikundace..Proč si nekoupí matrjošku , Žigula 2105 a barevnou TV made in Russia..?Ono se snadno káže voda a chlastá víno, co...
Pretoze prilezitostne robim pre Svedske firmy (LOL)
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

kotelnik píše:Jericho, víš proč si kupujeme ty jako západní vyfikundace ... no protože je vyrobily na východě, na západě neumí ušit ani slipy musí si je nechat ušit v Číně.
Aj oni tam maju nejake vychytavky (rozny vercajk made in USA) , fakt sikovne vecicky ktore sa mi proste pacia a skodaze sa nedaju kupit aj u nas. Popravde povedane aspon tie firmy pre ktore robim ja zamestanavaju len nutne minimum americanov, aj to majster vzdy nadava na "stupid american people in office" bo furt daco dojebu, bud papiere, alebo logistiku (wallbash)
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

jericho-3 napsal:.Nechápu, proč různí rudoši pořád lezou do ameriky.chááá ty toho bohužel nechápeš povíce věcí,proto píšeš pořád blbiny cháááááááááá
seat 2.0 tdi
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

1) policajti v civilních vozech mají stále dvě anténky a u octaviií jdou vidět dva bílé čtverečky v zadním skle nahoře v rozích.

2) DPF chcou dávat i banzíny a nejspíš se jim to podaří schválit.

3) Víte proč si kupujeme ty západní šmejdské vyfikundace a proč je východ neumí vyrobit?

Protože nás položili na lopatky, zničili naše největší výrobce, rozložili společnost a udělali z většiny lidí tupé ovce co békají to co se jim v televizi řekne že mají békat. Jsou tady jen montážní linky a skladové haly. My jsme uměli vyrábět a naše výrobky šli do celého světa, ale to oni zničili, proto si nyní kupujeme ty šmejdy ze západu, ti HiTech pičoviny které nic nevydrží. Proto jídlo chutná jinak v Německu a jinak v ČR i když má stejnej obal a stejnou cenu. Nebudu se furt opakovat že jsem byli ve všem soběstační a kdyby jsme se furt nesrali na žádnou stranu nna východ nebo na západ tak se máme dobře.

4) Havel = KSČ, akorát trošičku jinak. (hm)
yf79
Přispěvovatel

Příspěvek od yf79 »

[quote="jericho-3"]Tak proč tam jezdíš? Proč nejsi na Slovensku státu to geniů , který dokonce dokázal zodpovědět otázku, jaký je rozdíl mezi býkem a volem? Z 10 lidí to věděli 2...Nechápu, proč různí rudoši pořád lezou do ameriky, jezdí v západních autech, mají chytré telefony, tablety a všechny moderní západní vyfikundace..Proč si nekoupí matrjošku , Žigula 2105 a barevnou TV made in Russia..?Ono se snadno káže voda a chlastá víno, co...[/quot

Ty si fakt tak omezený na mozog, že nevieš pochopiť, že niekdo má prácu, ktorá vyžaduje občas vycestovat za more? Či si myslíš, že každý má dielnu ako ty a vŕta sa v karburátoroch a zpravuje píchlá kola?
A ak posudzuješ národ podľa niejakej stupidnej zábavnej relácie, ktorá slúži na pobavenie divákov pred obrazovkov tak asi kompletný niesi. Máš ty vôbec ešte občianku, alebo si fakt oslobodený od narodenia a preto sem plácáš tie svoje hovna?
Superb BDG
Škoda 110r coupé - r.v.1974 - původní stav
Jawa 350/640 - r.v. 1993 - vývozní
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Pozri, ja mam tiez dielnu a tiez sa vrtam aj v "karburatoroch", ale ked mam moznost dvakrat - trikrat rocne si odskocit na zopar dni niekde do sveta zarobit nejake peniaze navyse, tak ju proste vyuzijem, a neplacem ze nemam prachy bo mi komunisti dojebali zivot (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ty si fakt tak omezený na mozog, že nevieš pochopiť, že niekdo má prácu, ktorá vyžaduje občas vycestovat za more? Či si myslíš, že každý má dielnu ako ty a vŕta sa v karburátoroch a zpravuje píchlá kola?
A ak posudzuješ národ podľa niejakej stupidnej zábavnej relácie, ktorá slúži na pobavenie divákov pred obrazovkov tak asi kompletný niesi. Máš ty vôbec ešte občianku, alebo si fakt oslobodený od narodenia a preto sem plácáš tie svoje hovna?[/quote]
Tak proč nejedeš do Ruska? Miluji týpky, kteří se u nás nejsou schopni uživit, tak jedou do USA, vydělají nějaký dolar , /kdovíkomu lezou doprdele/ pak přijedou sem a melou američani jsou idioti, dementi, odsuzují celý národ , přitom doma jsou štastní když si můžou dolar směnit a dělat světáka..Kotelník tady vypráví se svou rudou uchylkou, že jim ty auta děláme na východě, protože tam to neumí...Ale nikdo z vás nenapíše, uděláme auta lepší než mají oni, přijdeme na něco, naco ještě nikdo nepřišel a budeme stavět továrny v D a A , popřípadě ve Francii a oni na nás budou makat..To nikoho nenapadne, protože dobře ví, jak to je. Ti debilní amíci táhnou celý svět v technologiích a každý vocas tam leze si vydělat prachy...Ale jelikož jsem maličký človíček s ocasem v ruce, tak je budu aspoň pomlouvat, když na to sám nebo sami nemáme. A mimochodem. seřídit 2-3 karburátory není žádná sranda..Tam nemůžeš zaměnit hodnoty od čistého stolu s dlouhým popelem v zobáku..A jestli jsem kompletní?V dnešní povrchní době asi ne, nekradu nepodvádím, nestáčím tachometry ani nekradu zákazníkům nenamontované díly..A pokud stačím na nějakou práci, dělám jí poctivě..Občanku mám 47 let, ale už ji nepotřebuji , protože si peníze od nikoho a hlavně od státu nevyzvedávám. Tohle dělají hlavně komouši a leváci a to já bohudík nejsem..
nepropadat panice...
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

Zapomněl jsi dodat, že nechceš od státu ani důchod protože to dělají komouši a leváci a to ty nejsi .
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nevím jak ty, ale já si možná už 20 let na důchod také spořím, ještě v dobách kdy to každý považoval za nesmysl, protože se přeci má o vše postarat stát, ne? A já na rozdíl od vás služebníci, si na důchod ofiko platím pouze ze svého a žádný kapitalista mi na něj nepřiplácí..Ale vaše peřiny vám nezávidím, já svoje problémy a nedostatky vždy řešil sám a můžu se klidně podívat do zrcadla../samozřejmě netvrdím, že je to krásný pohled/ Nikomu nejsem nic dlužen a nikoho jsem vědomě neokrad a ani mu neublížil. Mě to stačí...
nepropadat panice...
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Co k tomu dodat ty si vazne zaslepeny nenavistou k Rusku a laskou k Amerike. Ver tomu ze keby si videl aj tu ameriku ktoru nam uz vo filmoch a serialoch neukazu tak by ta ta laska velmi rychlo presla. USA su krajina extremnych kontrastov doslova vo vsetkom.
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

No pokud využíváš penzijní spoření, tak bereš od státu !!! nebo ne ?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ať je to jak chce, je velice neslušné pomlouvat toho, kdo mi pomohl a umožnil mi i třeba jen vydělat peníze..Je to otázka elementární slušnosti..Stačí si všimnout když mluví v HYDE-Parku na 24 hodin různí hosté, samozřejmě jsou to vzdělaní lidé, jinak by tam nebyli, ale třeba američané jsou velice vstřícní, slušní lidé, odpovídající bez zášti na každou otázku, bez jakéhokliv patosu nebo ironie, ....ale jsou vyjímky jako americký levičák Chomsky, kde je vidět jeho levičácká nátura, permanetní nespokojenost, kverulatství , klasická negace všeho co mu není po chuti. A jelikož moje švagrová v USA už asi 30 let žije , mám i ozvu z druhé strany a postupně ona jako levičačka začíná vychládat, až se tomu divím.. Mě jsou prostě oni v mnoha věcech bližší než východní buran ožralý vodkou a chrastící samopalem co já pamatuji.. A prohlásit o jakémkoliv národě, to co ty, chce opravdu "velký rozhled"..Ale odpověz aspoň jednou na otázku, proč si nejdeš vydělat peníze do Ruska?
nepropadat panice...
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

Komu adresováno ??
adbai
Přispěvovatel

Příspěvek od adbai »

Takový hokejiste tam vydělávají.také sme tam meli jet,bohužel to firma stornovala skrze destabilizaci na UK.zasrani amici
seat 2.0 tdi
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

tady soused jezdí na ukrajinu a má pěknó haciendu i s čubičkou. Tam je ted stavební boom.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“