pamatuji si když sem se sem v roce 2007 registroval tak bylo cele forum vice měně kamaradské... ted aby se človek bal něco někam napsat aby se někoho nedotknul... když člověk někomu poradí a náhodou to není pravda dostane akorát sprcano...
VW Golf Variant IV 1,9TDI PD 8V R4 AJM 2001 - Sneaky Sleeper
Moderátoři: šulda, JasteR, Moderátoři
teď jsem dorazil z crossu a tam jsem si vyslech povídku na téma ježdění v Mostě co teď proběhlo, mimo jiné o nějakém tlouštíkovi v triku s nápisem Forest
vysvětlovat výhody nafty o proti benzínu a to velice fundovaným projevem
, prej moc nechybělo a nesl by si zuby v pytlíku
, měl i označení dieselpower to asi proto že jim dělá dobré jméno 
Karlovy Vary
moravia-tuning.cz
moravia-tuning.cz
Tak to moc dobre vim o koho slo ... resili tam kluci rozdil mezi 2,8 benzinem a 1,9TDi ve spotrebach a vykonech atd... byly slyset na 10 metru daleko pri vymene nazoru a vysvetlovani v cem je nafta lepsi ... taky jsem si rikal ze si daj snad za chvili do drzkypeug píše:teď jsem dorazil z crossu a tam jsem si vyslech povídku na téma ježdění v Mostě co teď proběhlo, mimo jiné o nějakém tlouštíkovi v triku s nápisem Forestvysvětlovat výhody nafty o proti benzínu a to velice fundovaným projevem
, prej moc nechybělo a nesl by si zuby v pytlíku
, měl i označení dieselpower to asi proto že jim dělá dobré jméno

Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Golf II 1,6TD 59KW SB
to je dobrý tady ti poraděj, když potřebuješ... byl sem nekde pro radu a tam mě bylo nadáno žížalákem do dementů a plno lidí co se mě zastalo skrz to dostalo ban včetně měeste píše:něco jsem počet ale je to hnus...
pamatuji si když sem se sem v roce 2007 registroval tak bylo cele forum vice měně kamaradské... ted aby se človek bal něco někam napsat aby se někoho nedotknul... když člověk někomu poradí a náhodou to není pravda dostane akorát sprcano...![]()
Naposledy upravil(a) Ondra_TDI dne 01 dub 2015, 22:50, celkem upraveno 2 x.
-
nejsem-naivka
- Přispěvovatel
Ano aj pre toto mam rad toto forum ze sa tu admini/moderatori do ludi neseru a je tu sloboda, klobuk doleOndra_TDI píše:to je dobrý tady ti poraděj, když potřebuješ... byl sem u chipfora pro radu a tam mě bylo nadáno žížalákem do dementů a plno lidí co se mě zastalo skrz to dostalo ban včetně měeste píše:něco jsem počet ale je to hnus...
pamatuji si když sem se sem v roce 2007 registroval tak bylo cele forum vice měně kamaradské... ted aby se človek bal něco někam napsat aby se někoho nedotknul... když člověk někomu poradí a náhodou to není pravda dostane akorát sprcano...![]()
Mercdes C cdi
Ondra_TDI píše:to je dobrý tady ti poraděj, když potřebuješ... byl sem u chipfora pro radu a tam mě bylo nadáno žížalákem do dementů a plno lidí co se mě zastalo skrz to dostalo ban včetně měeste píše:něco jsem počet ale je to hnus...
Jo taky jsem dostal banána na fuckbooku u chipfora. Dal jsem tam nabídku na turbo a v komentářích mě bylo tázano kdo umí vyladit el. regulaci odepsal jsem DP to umí a měl jsem to spočítaný.
Leon ASZ, fmic, GTB 1756, 209PS 457Nm mírný kouř, Brembo 323mm a 280mm
Jojo žížalo od kriminálníka to sedí.nejsem-naivka píše:Nic neřešil. Pan Lokaj je dement.
Peug: Jinak nejsem mechanik a ptal jsem se na správné zapojení ventilu n75 včetně celého okruhu (původně v autě byla černá krabička).