Bylo to presne vychovu facek. Ked sme neco vyvedli tak ni nalozil ucitel "komunista" venku nahodný kolemiduci "komunista" a doma sem sa klepal aby sa to otec "komunista" nedozvedel aby mi remenem nepridalDomecek píše:jericho, tak mi řekni jak je možný, že za vlády rudých sviní jak říkáš se děti chovali líp? Nebylo to náhodou výchovou společnosti? Rodič se může snažit jak magor když dítě vidí všude ten hnůj kterýmu říkáš slibná budoucnost, v televizi vraždy, děvky a ve škole to sliší, na ulici to slyší, žádná kultura tu není, jen prachy a nové heslo doby, neokradu li já tebe, okradeš ty mě. Tak tohle vidí okolo sebe. Prober se
....ruku na srdce davam a zadarmo sem nikdy nedostal
Pred rokem mi dve kamaratky odisli zo zak.školy kde robily ucitelky koli arogancii a drzosti deti/rodicov uz na to nemeli nervi a to byla zak.skola nevim si predstavit strednu alebo ucnovku.
Kedysi byli triedy kde byl 1,2 ziaci take cerne ovce/grazli/ dneska je to naopak 1,2 su normalni
Jericho ja si neviem predstavit ako to bude vyzerat ked budem stary ci sa budem bat vychadzat mozno sa este aj ty dozijes ze ta parta mladých napadne okradne vyzlece do naha a da to na youtube jak PRANK