Dobrý skutek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
https://youtu.be/sf7G2MbWpQA soused mi teď povídal, že má sklopec několik let a nic. Dám jí zase vejce a něco k pití do misky.
Já koupil sklopec na chycení kočky, ne pro její likvidaci, ale přemístění jinam, dělá mi hrozný bordel na půdě..Ale nechytil jsem nic..Můj kámoš má starý dřevěný sklopec, který vyladil a má jich už 23..Ve vesnici už se diví, kde všechny ty kočky jsou, a říkají si, šli asi za lepším..On kočku dá do pytle, vezme auto a jede k nejbližší stáji "/asi 15 km/kde sedí kočky na ohradě" , kočku nebo kocoura vypustí a v mžiku je kočka u ohrady...Samozřejmě je to svinstvo..majitel konírny se nechal slyšet, hergot, v životě bych nevěřil, jak se ty kočky množí...
Takže dřevěný sklopec je lepší...

Takže dřevěný sklopec je lepší...
nepropadat panice...
- Pelep
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Hlavně jí nezabíjejte ani jí nijak neubližujte kdybyste jí chytli, i když se do konce února smí lovit. I když vás třeba deptá, tak je to jenom zvířátko co tu prostě žije taky a živí se tak jak se živí. Takhle přes zimu jí klidně hoďtě do auta a odvezte někam deset kiláků a tam jí pusťte, ale přes léto ne, do podzima se s ní držej mladý. Jo a taky nám sere na půdě, buď kuna něbo něco podobnýho
Teď na štědrej den v asi sedm ráno, šel jsem pro něco do garáže a mamina třídí plasty, takže tam máme pytel s pytlíkama plnejma plastovejch odpadků z kuchyně. No a koukám, v tom jednom pytlíku se proháněly dvě myši
Tak jsem ho vyndal z toho pytle, dal do kýblu a postupně z toho kýblu vyndal všechny odpadky, že tam zbyly jenom ty dvě myšky. Chvilku skákaly a pak vyskočily a zdrhly někam do nařezanýho dřeva. Mohl jsem mít pěknej dárek pro babču, děsně se jich bojí 

Teď na štědrej den v asi sedm ráno, šel jsem pro něco do garáže a mamina třídí plasty, takže tam máme pytel s pytlíkama plnejma plastovejch odpadků z kuchyně. No a koukám, v tom jednom pytlíku se proháněly dvě myši

BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121