Volby 2018
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
viz první stranaJura píše: A komu jsi naletěl letos ?

tak je toho víc, víceméně mě zklamal v tom, že říkal, jak je potřeba mít vyrovnaný rozpočet a že zvyšovat daně v době krize by byla nehoráznost. A pak zvýšil snad 15 daní... o rozpočtu nemluvě. Vymlouvat se na krizi neberu, Kalousek nás zadlužoval i za konjunktury v Topolánkově vládě.jericho-3 píše:turbo kamna power- a co ti kalous provedl? Nepodržel Nečase, nebo to, že zvedl daně?
To že Topolánkova vláda zvýšila podíl povinného přimíchávání biopaliv parádně nahrálo Babišovi. A teď se tváří, jak moc je proti němu, přitom byl ve vládě, která mu šla na ruku.
Dál mi vadí pan kníže, ze dvou důvodů: to jak "řešil" korupci na ministerstvu zahraničí a to, co povídal o Benešových dekretech.
A v poslední řadě si nemyslím, že by ČR měla přijmout euro

Mě je spíš smutno z toho, že tolik lidí volí pána s přimhouřenýma očimaWHITE-CZ píše:Opět opakuji, tohle téma je taková zábava. Jen tak dál.

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
- Aktivista
Jaký preference? Myslíš ty průzkumy, kde se projevilo 1000 lidí? Sorry, ale nejsem ovce, abych se rozhodoval podle ostatních lidí, nebo podle více, či méně zmanipulovaných průzkumů. Volím čistě podle sebe, abych se před sebou nemusel stydět v zrcadle. Jasně, mohl jsem to hodit ODS nebo Pirátům, ale nebylo by to upřímné a musel bych se za to nenávidět
Svobodné budu volit, pokud budou hájit stále stejné hodnoty, dokud nevybuchne vesmír a nestydím se za to 

Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Od Macha k ODS nebo pirátům ? Nechceš si nejdřív ujasnit postoj k EU nebo migraci ?turbo kamna power píše:Jaký preference? Myslíš ty průzkumy, kde se projevilo 1000 lidí? Sorry, ale nejsem ovce, abych se rozhodoval podle ostatních lidí, nebo podle více, či méně zmanipulovaných průzkumů. Volím čistě podle sebe, abych se před sebou nemusel stydět v zrcadle. Jasně, mohl jsem to hodit ODS nebo Pirátům, ale nebylo by to upřímné a musel bych se za to nenávidětSvobodné budu volit, pokud budou hájit stále stejné hodnoty, dokud nevybuchne vesmír a nestydím se za to
Ale ok, jsem rád že Svobodní překročili hranici pro podporu od státu, jen mi vadí drobení hlasů když jde o zásadní věci.
Co nemá šanci na úspěch ? Referenda, odvolatelnost, migraci a zákon o vývozu kapitálu už od Okamury všichni kopírují.Slavkov píše:Můžete mi vysvětlit (prosím RACIONÁLNĚ), čím vás oslovil? Co má reálnou šanci na úspěch?
Děkuji.
No ted vyslo na povrch o co treba piratum slo..Jen o to dostat se do snemovny a ted jim "postaci byt v opozici",ci li zadny zajem neco zmenit,neco udelat pro lidi.Jen vse komplikovat a hazet klacky pod nohy.Stejne tak slavna ODS a ostatní..4 roky se valet ve snemovne za nase love..
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw