Volby 2018

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět

Jdu k volb?m

Ano
45
85%
Ne
8
15%

Celkem hlasů: 53

NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

SPD
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
FandaTDiček
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od FandaTDiček »

WHITE-CZ píše:Tak snad nevylosuješ třeba komunistickou lůzu (wallbash) (wallbash) (wallbash)
komunisti nebo Okamura, to vyjde nastejno :roll:
Dělám doma, sám, nejsem mediálně profláklej
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Opět opakuji, tohle téma je taková zábava. Jen tak dál. (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
BMW X5 E53 3.0D 135KW
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Jura píše: A komu jsi naletěl letos ?
viz první strana ;)
jericho-3 píše:turbo kamna power- a co ti kalous provedl? Nepodržel Nečase, nebo to, že zvedl daně?
tak je toho víc, víceméně mě zklamal v tom, že říkal, jak je potřeba mít vyrovnaný rozpočet a že zvyšovat daně v době krize by byla nehoráznost. A pak zvýšil snad 15 daní... o rozpočtu nemluvě. Vymlouvat se na krizi neberu, Kalousek nás zadlužoval i za konjunktury v Topolánkově vládě.
To že Topolánkova vláda zvýšila podíl povinného přimíchávání biopaliv parádně nahrálo Babišovi. A teď se tváří, jak moc je proti němu, přitom byl ve vládě, která mu šla na ruku.
Dál mi vadí pan kníže, ze dvou důvodů: to jak "řešil" korupci na ministerstvu zahraničí a to, co povídal o Benešových dekretech.
A v poslední řadě si nemyslím, že by ČR měla přijmout euro :)
WHITE-CZ píše:Opět opakuji, tohle téma je taková zábava. Jen tak dál.
Mě je spíš smutno z toho, že tolik lidí volí pána s přimhouřenýma očima :) češi jsou tak snadno manipulovatelní
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

Já hodím hlas SPD aby ho nedostal Bureš, komanči nebo jiná hnusárna. Že někdo žije pořád v roku 70 je váš boj. Já takovej nejsem a nebudu. (LOL) (LOL) (LOL)
BMW X5 E53 3.0D 135KW
fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Stane se hovno, pamatujete věci veřejné? a kde dnes je John se svejma slibama, kdesi v propadlišti dějin. Pojede to pořád po své cestičce, pomalu hroutícího se státu a upadajícího do područí Germána. Jericho může pohonit (noteeth)
WOB
Aktivista

Příspěvek od WOB »

WHITE-CZ: To nechápu? Nemůžeš nějak těma smajlíkama rozlišit co myslíš vážně a co ironicky a nejlíp po jednotlivých větách? Možná v té tvé komunikaci je problém. (hm)
kotelnik
Přispěvovatel

Příspěvek od kotelnik »

:worthy: :worthy: :worthy: Babiš !!! :worthy: :worthy: :worthy:
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Peklo zamrzlo... 8)
GIV Variant TDi ???kW
WHITE-CZ
Přispěvovatel

Příspěvek od WHITE-CZ »

WOB píše:WHITE-CZ: To nechápu? Nemůžeš nějak těma smajlíkama rozlišit co myslíš vážně a co ironicky a nejlíp po jednotlivých větách? Možná v té tvé komunikaci je problém. (hm)
(LOL) (LOL) (LOL)
BMW X5 E53 3.0D 135KW
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Tak SPD 10% , uvidíme co znich bude.
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

turbo kamna power píše:
Jura píše: A komu jsi naletěl letos ?
viz první strana ;)

Nic proti Svobodným, ale to jsi nevěděl jaké mají preference ? Burešovi jako by jsi přidal.
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Jaký preference? Myslíš ty průzkumy, kde se projevilo 1000 lidí? Sorry, ale nejsem ovce, abych se rozhodoval podle ostatních lidí, nebo podle více, či méně zmanipulovaných průzkumů. Volím čistě podle sebe, abych se před sebou nemusel stydět v zrcadle. Jasně, mohl jsem to hodit ODS nebo Pirátům, ale nebylo by to upřímné a musel bych se za to nenávidět :) Svobodné budu volit, pokud budou hájit stále stejné hodnoty, dokud nevybuchne vesmír a nestydím se za to :)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

turbo kamna power píše:Jaký preference? Myslíš ty průzkumy, kde se projevilo 1000 lidí? Sorry, ale nejsem ovce, abych se rozhodoval podle ostatních lidí, nebo podle více, či méně zmanipulovaných průzkumů. Volím čistě podle sebe, abych se před sebou nemusel stydět v zrcadle. Jasně, mohl jsem to hodit ODS nebo Pirátům, ale nebylo by to upřímné a musel bych se za to nenávidět :) Svobodné budu volit, pokud budou hájit stále stejné hodnoty, dokud nevybuchne vesmír a nestydím se za to :)
Od Macha k ODS nebo pirátům ? Nechceš si nejdřív ujasnit postoj k EU nebo migraci ?
Ale ok, jsem rád že Svobodní překročili hranici pro podporu od státu, jen mi vadí drobení hlasů když jde o zásadní věci.
Slavkov píše:Můžete mi vysvětlit (prosím RACIONÁLNĚ), čím vás oslovil? Co má reálnou šanci na úspěch?
Děkuji.
Co nemá šanci na úspěch ? Referenda, odvolatelnost, migraci a zákon o vývozu kapitálu už od Okamury všichni kopírují.
NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

No ted vyslo na povrch o co treba piratum slo..Jen o to dostat se do snemovny a ted jim "postaci byt v opozici",ci li zadny zajem neco zmenit,neco udelat pro lidi.Jen vse komplikovat a hazet klacky pod nohy.Stejne tak slavna ODS a ostatní..4 roky se valet ve snemovne za nase love..
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“