No, já tu svojí hledal půl roku, koukal jsem tady, v Německu i Itálii, projel jsem několik aut a až nedávno to klaplo. A když se pěkná objeví, chce to konat rychle, dvě mi takhle utekly. Navíc jsem chtěl pouze manuál a pouze tmavý interiér, takže to je jak jehla v kupce sena. Kdybych chtěl automat a světlý interiér, tak těch je hromada
Jako u Volva na nájezdu tolik nezáleží, chce to ale, aby byla jasně doložená servisní historie, hlavně třeba jestli se dělala výměna oleje v automatu, protože Volvo uvádí doživotní náplň, což je nesmysl.
Co se týče 151kw motoru, tak tam myslím zlobily napínací kladky na mikrořemenu, chce to jí často měnit, jinak prostě složitost kombinace biturbo a DPF může být potencionální problém, ale taky nemusí.
Na four-C dělá v druhovýrobě tlumiče Monroe, předky stojí asi 6500 a zadky 5000 - to sice není levný, ale když to srovnáš s airmatic tlumičema od MB, tak je to ještě levný
Je to o prioritách...
Jo, jedničková Oktávka motory super, ale už by mě nikdo nedonutil v tom jezdit... sedačky hrozný, podvozek mizerný, bezpečnost už je dnes taky jinde. Na ježdění po okolí, nebo jako dělník parádní, ale na cestování to není.