skutočná zmeraná teplota
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Aká teplota (v ideálnom prípade) má byť na vstrekoch? Na výmenníku by mala byť teplota o niečo vyššia ako motora? (ak ho mám paralelne s hlavou).
Večer som pripevnil čidlá a zajtra preverím teploty.
(čistý RO)
Večer som pripevnil čidlá a zajtra preverím teploty.
(čistý RO)
Ford Mondeo 1,8TD Lucas, 50:50 čistý+použitý RO,štart nafta, prestavba VT, oventrop,2x3cest ventil od 7/2006 po 10000km LUCAS KO, Lucas po GO 10000km 50:50 v zime , Posledných 10000km 100% olej
Kdesi som čítal že by mala byť teplota okolo 70°C, len chvíľu som to odskúšal a na vstreku som mal 35°C. Zajtra budem múdrejší.Radim205D píše:A pouzitej RO pri -25 je uz brousitelny !!!![]()
![]()
Ford Mondeo 1,8TD Lucas, 50:50 čistý+použitý RO,štart nafta, prestavba VT, oventrop,2x3cest ventil od 7/2006 po 10000km LUCAS KO, Lucas po GO 10000km 50:50 v zime , Posledných 10000km 100% olej
Na vstřiku je dobrý mít teplotu co nejvyšší. Proto taky existujou různý indukční ohřívače vstřikovačů, jenže zvlášť při studenym motoru je tepelná ztráta na vstřiku obrovská ( hlava vstřik ochlazuje ) a proto jsou takový ohřívače použitelný jen částečně.
Některý týpci v Německu proto izolujou potrubí od čerpadla ke vstřikovačům tak, jak je znázorněno na přiloženym obrázku :

Vyninkající podmínky mají proto motory VW se systémem čerpadlo-tryska, kde je jak známo sdruženej vstřikovač schovanej pod víkem ventilů.
Některý týpci v Německu proto izolujou potrubí od čerpadla ke vstřikovačům tak, jak je znázorněno na přiloženym obrázku :

Vyninkající podmínky mají proto motory VW se systémem čerpadlo-tryska, kde je jak známo sdruženej vstřikovač schovanej pod víkem ventilů.
VW BORA 1,9 TDI PD, 96 kW
Re: ,
vyber si : http://search.seznam.cz/searchScreen?w= ... od=f&sug=1radluk píše:radim:
nemas link na katalog toho mirelonu, izolacniho materialu?? je to ale podobne jak ten podobny nazev, nemuzu si vzpomenoutjaka je cena??? a jak vyresit horlavost? teda je to horlave???
E91 N52B30 

Re: ,
No na ty trubky ke vstrikum ti prave nejlepe poslouzi ten trubkovy mirelon, ony ty trubky byvaj vetsinou podelne rozriznute ze je muzes pekne navliknout. Muzes taky pouzit i vetsi prumer a obalit dve najednou. Ja pouzivam na zajisteni klasickou elektrikarskou izolacku a nebo ty bile silonove stahovaci pasky.radluk píše:radim:
mezitim jsem se podival, no neni to moc drahe, jeste premyslim, cim izolovat vysokotlake vstrikovaci potrubi, chtelo by to nejakou pasku, tak sirka max 10 mm, tlouska tak 5 mm maxa ovinout to pekne...
E91 N52B30