vypínač na motor TDi PD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

turbo kamna power
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od turbo kamna power »

přesně přijede odtahovka a auto vám odveze tak i tak.... :x

ale taky může být zajímavý: viděl jsem nějakou tuzingovou píčovinu, a to odpojovací volant alá závodní auta.....celkem zajímavý....to by si zloději amatéři hned rozmysleli krást auto bez volantu (noteeth)

já to dělám tak, že vždycky zaparkuju vedle lepšího, dražšího a nabližtěnějšího auta :D ...to pak i ožralí závistivci objedou klíčem to auto vedle....aspoň doufám (crazy)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Misík
Přispěvovatel

Re: kombinace zabezpeceni pro A6 r.v. 2000

Příspěvek od Misík »

no-fosil píše:myslite ze to bude ucinny tahle kombinace?
mam na sklech vyleptany nalepky od vin-mark
mam vyndanou zasuvku OBD a udelany mezikus-adapter
ted se tam montuje dvojity tajny vypinac
ke stavajicimu orig. immobilizeru se do serie zapoji dalsi 2-okruhovy
na pedaly mam bullock M (udajne zdrzi 17 minut)
na volant pujde ZEDERLOCK (az pojedu nekdy na slovensko u nas to asi nikdo nedela)
na radici paku asi neco z defendu nebo constructu

puvodne jsem myslel ze okenka polepim jeste dalsima ruznyma logama zabezpecovacek ale jeden clovek mne varoval ze by to corkare naopak provokovalo aby si to vyzkouseli .. tak jsem nalepky zase sundal.
Nechce se mi zase tak moc investovat, takze satelitni vyhledavani neprichazi do uvahy.
Vite o nejakym levnym kitu pro GSM lokalizaci ? (krome jablotronu ktery rozhodne neni levny)
Nejaky dalsi navrhy/napady?
Jak by se dala zabezpecit ridici jednotka?
Jak by se dala zabezpecit spinaci skrinka?

predem dik
Co sa tyka GSM daka sa velmi lahko rusit su nato rusicky.Lepsie mat alarm s Dialkou co stale komunikuje na dialku CCA 1000m a blokuje motor.Skus poodpajat zamky vo dverach a v kufri aby sa nemohli cez ne dostat do auta - vybrat vydlicky a treba si dat folie aby nemohli rozbyt sklo.Dopredu priesvitne aby ta nemohli pokutovat.
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
kamo205
Přispěvovatel

Příspěvek od kamo205 »

koco píše:nemohol by si prosim ta sem dat schému tohoto zapojenia, nie som el. a z toho popisu nie som moc múdry, moc by pomohla schéma. dík.
Obrázek
TDI-Power
Přispěvovatel

Příspěvek od TDI-Power »

Halův snímač bude idealnim resenim... prepinac si dobre schovej a uz ti nikdo neujede. Jenze dneska se kradou auta vetsinou odtahovkama atd... Radsi si tam nasyp vyhledavani (noteeth)
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

kamo205 píše:
koco píše:nemohol by si prosim ta sem dat schému tohoto zapojenia, nie som el. a z toho popisu nie som moc múdry, moc by pomohla schéma. dík.
Obrázek
dík, moc si mi pomohol ;)
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
Re-volt
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Re-volt »

Pod volantem za skriní z relatky je hneda kostka,myslím cca o 6ti dratech,prerusís fialovy drat a auto nepojede-radí to i znackovy prodejci autoalarmu.
furlong
Sběrač informací

Příspěvek od furlong »

BH motor píše:Strihni pin cislo 37 k rj motora cez prepinac. Stred prepinaca daj na rj motora jednu stranu prepinaca daj na zostavajuci drot a druhu stranu ukostri. ak tam niekdo da aj rj ktora je zamknuta a upravena proti taj vypinacom tak vyhuci aj ich zlepsovak.
nemohu to dohledat ve schematech,
pls co je to za signal nebo čidlo ?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“