Červená nafta ???
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
koule píše:at jdou do hajzlu
A pokud se Vám nechce platit platit tak www.google.cz a za pár dní prosezených u netu víte co potřebujete...
nemám žádnou kárku na naftu...
Re: Červená nafta ???
A neni to jen LTO a to co ja vim je klasicka nafta pouze obarvena ze zakona. jinak normalCurda píše:Mam možnost mít červenou naftu, nevim jaký to má složení nebo co, ale prej se dá dokoupit nějaký aditiva. Jakej na to máte názor? Ředit to s normální 70normál / 30 červená?? ...
Dííky moc za radu
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
k nam si zemedelci taky jezdej pro klasiku a pak si z toho strhavaj spotrebni dan na celnim uradu. ale cervenou sem uz taky videl jen nevim na co bylaoldaf píše:U nás jsem žádnou červenou naftu neviděl. Kupuju sem tam naftu od jednoho zemědělce a ten si normálně jezdí pro naftu do kombajnu s 1000litrovou nádrží na normální pumpu. Tam ji normálně zaplatí a pak si to řeší papírově a stát mu něco vrací ale jak to přesně funguje to nevím a ani to nezkoumám, hlavně že mi natankuje![]()
zemedelska nafta je zbavena spotrebni daneslovacek.milos píše:radluk ona ta zemědělská nafta není zbavená DPH pokud je kdokoliv plátce DPH dostane DPH zpět, pokud není nedostane nic, tam jde o to že pokud provozuješ zemědělskou činnost dostaneš vrácenou část daně z minerálních olejů a to je jakože zelená nafta miloš
-
slovacek.milos
- Aktivista
Audi A4 píše:zemedelska nafta je zbavena spotrebni daneslovacek.milos píše:radluk ona ta zemědělská nafta není zbavená DPH pokud je kdokoliv plátce DPH dostane DPH zpět, pokud není nedostane nic, tam jde o to že pokud provozuješ zemědělskou činnost dostaneš vrácenou část daně z minerálních olejů a to je jakože zelená nafta miloš
a kolik by pak stála deset korun? u nafty ti vrátí 60% spotřební daně a u bionafty 80% miloš
Jsem ze severu. V bývalé NDR se dá červaná nafta normálně koupit, ale pouze do nádob, nikoliv přímo do auta. Měli by jste vidět , jak na to jezdí taxikáři u nás. Ještě jsem neslyšel nikoho, koho by němečtí begouni kontrolovali. Naši? Ty na to serou z vysoka, snad kamiony ano, ale to už musí být. Hlavně pumpař musí být solidní, jinak Vám ji neprodá. Ale pro tu červenou naftičku k němu jezdí skoro samí češi. Já osobně jsem ji ještě nezkoušel, ani po tom netoužím.
Rubas píše:Jsem ze severu. V bývalé NDR se dá červaná nafta normálně koupit, ale pouze do nádob, nikoliv přímo do auta. Měli by jste vidět , jak na to jezdí taxikáři u nás. Ještě jsem neslyšel nikoho, koho by němečtí begouni kontrolovali. Naši? Ty na to serou z vysoka, snad kamiony ano, ale to už musí být. Hlavně pumpař musí být solidní, jinak Vám ji neprodá. Ale pro tu červenou naftičku k němu jezdí skoro samí češi. Já osobně jsem ji ještě nezkoušel, ani po tom netoužím.
nemám žádnou kárku na naftu...
-
slovacek.milos
- Aktivista
jo dá orbarvovačem...