Trysky,čip Octavia 81Kw

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
topdiesel
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od topdiesel »

dvojan1 píše:
topdiesel píše:
soudruh píše:jako vřazení ve správných otáčkách má vliv to určitě to mi je jasny já jsem to jen zkoušel jedno né opakovaně a ASR mi vipnout nejde tak neví mám tam nějaky problém ale to ted neřeším řeším víkon :o
I přesto že nemáš ASR, tak musíš 100.km/hod za 12.s docílit, jestli to nedáš tak vyje na VAG.
P.s.ten výkon usí být znát na křižovatce při předjíždění..
Zdar,co všichni máte s těma rozjezdama na 100,akorát půjdou do háje gumy a spojka.Zkoušel jsem to,když mi to načipovalo a bylo to cca 7-8 vteřin.Pro mě je důležitější,že při předjíždění,když to potřebuju tak to má opravdu silný zátah už od 1700 otáček.A myslím,že tenhle názor nemám jenom já.
100 dáš za 7-8.vteřin?
RS se 132.kw a 235.nm dá 100 za 7.9.s, 1.8T (110.kw, 210.nm) za 8.4.s a ty s 81.kw(chipem na cca 140 PS a 320.nm) udržíš krok s RS?
Mrkni na technická data Octavia...
To se ti nějak popletly stopky...

Obrázek
Obrázek

Spíš bych to viděl něco kolem 9.2.s a to si myslím že je super číslo.
dvojan1
Sběrač informací

Příspěvek od dvojan1 »

Psal jsem cca,tak to neber tak vážně.A řekl bych,že je spíš duležitější na rozjezd krouťák než výkon.
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

Zkus to a změř za kolik to dá, je mi jasné že takhle člověk nejezdí pořád, ale zajímá mně za kolik to dá 100, vyber si nějakou optimální rovinu a rovnou cestu(ať se nemusíš věnovat tolik volantu), změř to jen tak mobilem.
Před rozjezdem to dostaň do otáček ať se roztočí pořádně turbo..

Dík, zajímá mně za kolik to dá jelikož chci do toho chipu také jít ;)
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

dvojan1 píše:Psal jsem cca,tak to neber tak vážně.A řekl bych,že je spíš duležitější na rozjezd krouťák než výkon.
podla mna ti to zrychluje jemne pod 10 sek...mne na sprinte pod 7 sek a a inac s povinnou vybavou a sedackami 7,5...odmerane vagom... ;)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

cupra píše:
dvojan1 píše:Psal jsem cca,tak to neber tak vážně.A řekl bych,že je spíš duležitější na rozjezd krouťák než výkon.
podla mna ti to zrychluje jemne pod 10 sek...mne na sprinte pod 7 sek a a inac s povinnou vybavou a sedackami 7,5...odmerane vagom... ;)
Za 7.0 :o s to je slušné zrychlení(za tolik zhruba dělá ta 530 XD 173.kw-500.nm co po ní slintám), co v tom chrochtá?
Ty bydlíš skoro hned za hranicí, svezeš mně? :D
Ja na oplátku tebe v klasice 81.kw rotačka. :)
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

topdiesel píše:
cupra píše:
Za 7.0 :o s to je slušné zrychlení(za tolik zhruba dělá ta 530 XD 173.kw-500.nm co po ní slintám), co v tom chrochtá?
neni problem,ked pojdes okolo napis mi SZ a dohodneme sa ...a ked tu pisete o tom pruznom zrychleni tak odmeranych mam 80-120 na 3 kvalte 3,9 sek...pre zaujimavost tolko sme namerali aj audi S 8... ;)
dvojan1
Sběrač informací

Příspěvek od dvojan1 »

topdiesel píše:Zkus to a změř za kolik to dá, je mi jasné že takhle člověk nejezdí pořád, ale zajímá mně za kolik to dá 100, vyber si nějakou optimální rovinu a rovnou cestu(ať se nemusíš věnovat tolik volantu), změř to jen tak mobilem.

Dobře,zkusím.
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

cupra píše:
topdiesel píše:
cupra píše:podla mna ti to zrychluje jemne pod 10 sek...mne na sprinte pod 7 sek a a inac s povinnou vybavou a sedackami 7,5...odmerane vagom... ;)
neni problem,ked pojdes okolo napis mi SZ a dohodneme sa ...a ked tu pisete o tom pruznom zrychleni tak odmeranych mam 80-120 na 3 kvalte 3,9 sek...pre zaujimavost tolko sme namerali aj audi S 8... ;)
Co v té tvoji Cupře bručí, asi PD že?
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

dvojan1 píše:
topdiesel píše:Zkus to a změř za kolik to dá, je mi jasné že takhle člověk nejezdí pořád, ale zajímá mně za kolik to dá 100, vyber si nějakou optimální rovinu a rovnou cestu(ať se nemusíš věnovat tolik volantu), změř to jen tak mobilem.

Dobře,zkusím.
Vyzkoušej, s tou spojkou to nebude tak horký-pro jednou se toho moc nestane, ale natůruj si to jinak s tim rozjezdem ztratíš čas.
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

topdiesel píše:
cupra píše:
topdiesel píše: Za 7.0 :o s to je slušné zrychlení(za tolik zhruba dělá ta 530 XD 173.kw-500.nm co po ní slintám), co v tom chrochtá?
vse je napisane v podpise... ;)
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

cupra píše:
topdiesel píše:
cupra píše:neni problem,ked pojdes okolo napis mi SZ a dohodneme sa ...a ked tu pisete o tom pruznom zrychleni tak odmeranych mam 80-120 na 3 kvalte 3,9 sek...pre zaujimavost tolko sme namerali aj audi S 8... ;)
Promiň, blbej dotaz
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

topdiesel píše:
cupra píše:
topdiesel píše: Co v té tvoji Cupře bručí, asi PD že?
neboj aj z tvojich 81 KW vieme spravit 118 KW a potom uz by to malo urcite 8 sek na stovku...

Promiň, blbej dotaz
aj z tvojho vieme spravit 118 KW a potom je realnych tich 8 sek na stovku...
stanley 12
Přispěvovatel

Příspěvek od stanley 12 »

to Topdiesel: dojdi 16.8 do Trencina na zraz a Cupra ta povozi na volnych sprintoch :woot: a ked nie on tak ja, ale jemu to ide o mooooooc lepsie (noteeth)
Fabia 1,9TDI PD 74kw+130ps trysky, 130ps turbo, sanie FRS, kat a egr off, chip cca 160ps
topdiesel
Přispěvovatel

Příspěvek od topdiesel »

stanley 12 píše:to Topdiesel: dojdi 16.8 do Trencina na zraz a Cupra ta povozi na volnych sprintoch :woot: a ked nie on tak ja, ale jemu to ide o mooooooc lepsie (noteeth)
(offtopic) Hoši beru vás za slovo, 16.8. v Trenčíně,doufám že mně povozíte schválně nebudu snídat abych Vám nezasral káru(tak se musíte snažit aby jste ze mně něco dostali) :)
stanley 12
Přispěvovatel

Příspěvek od stanley 12 »

ja ta zveziem to plati za Cupru hovorit nemozem ale myslim ze ta zvezie ked ti to uz slubil. ale ja musim byt prvy, aby to islo vzostupne podla vykonu. keby to bolo naopak tak by si v mojom asi zaspal od nudy ked vystupis s Cuprovho. (noteeth)
Fabia 1,9TDI PD 74kw+130ps trysky, 130ps turbo, sanie FRS, kat a egr off, chip cca 160ps
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“