Panenský Týnec 22. - 23. 5. 2009

akce a srazy dieselpoweráků

Moderátoři: šulda, Moderátoři

devonrex
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od devonrex »

a pokud se k tomu nevyjádří nikdo z jezdců, mohl by se vyjádřit někdo, kdo viděl jejich jízdy ;)
Bez kouře není legrace.
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

devonrex píše:a pokud se k tomu nevyjádří nikdo z jezdců, mohl by se vyjádřit někdo, kdo viděl jejich jízdy ;)
Tak vyjádření tech co to viděly už citoval Power a Holz se vyjádřil. Nicméně pokud se někdo baví o mě, tak se k tomu nějak musím postavit.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

Něco se tam stalo. 0,7s se jen tak nevyčaruje. Jen nevím, proč ty tajnosti.... :? :? Je nitro - tak je nitro. Nějaká jina změna - OK.
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

Gratulace :) časy uchvancancujíjcí :)
PS , Ty dva G4 -15,335 a 15,404 kdo to je ,co v tom mají :roll:
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
toby66kw
Aktivista

Příspěvek od toby66kw »

TDIPOWER píše:Něco se tam stalo. 0,7s se jen tak nevyčaruje. Jen nevím, proč ty tajnosti.... :? :? Je nitro - tak je nitro. Nějaká jina změna - OK.
Samosvor :roll: třeba :roll:
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp

G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Hudy
Přispěvovatel

Videa

Příspěvek od Hudy »

Nějaký čmoudící videa z pátečních volných jízd :)

http://www.youtube.com/watch?v=Lh_6aP_DQCc

http://www.youtube.com/watch?v=lrFmGx65uKI
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

ty fotky "tuningovanejch" aut jsou ze srazu aut nebo z kožešnictví???
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
johny
Přispěvovatel

Příspěvek od johny »

Taky přidám foto :)

Obrázek
seat toledo 1M - tak trochu série
JasteR
Aktivista

Příspěvek od JasteR »

Nevim jak to bylo, ale od reeshy jako jindy nitro nemeli, protoze je zatim i von sam na suchu, f. mu novy zatim nedodala..

..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Obrázek
MKB
Přispěvovatel

Příspěvek od MKB »

Koukam, ze se to tady rozjelo a spousta lidi je nejak nervoznich! :D
Tak ja to trochu osvetlim, aby nastal klid a konec dohadum. Polo dostalo trochu kysliku navic, to je pravda, nicmene na tom nevidim nic spatneho! Jsou to zavody a kazdy delame maximum pro uspech nebo jinak receno dosazeny vysledek(cas). Je pravda, ze Reesha ani Venca o tom nevedeli, takze zamerne nelhali ostatnim, bylo to spis takove prekvapeni pro vsechny a pokus o ostry test, jak to funguje na trati.
A na otazku, ze jsem to nikomu nerekl driv - proc bych mel? Je to nejaka povinnost? Nikdo se me na to nezeptal ani pred zavodem ani po zavodu a ja osobne nejsem vychloubave povahy. Nicmene, kdyby se nekdo zeptal, nezapiral bych! A taky se mi nezda, ze by se kazdy z vas chlubil kazdemu, co presne ma pod kapotou! ;) Takze doufam, ze toto vysvetleni je plne dostacujici a komu se nelibi, tak at s tim neco udela! Ja take nikomu nebranim, aby si na aute udelal upravy jakehokoliv typu!
Co se tyce Audi, ktera byla prede mnou, opravdu nevim, jestli mela nitro nebo ne, mohu se jen domnivat stejne jako vy!
Martin (Polo DIESELPOWER)
Venca
uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca »

Laďas : Přesně tohle jsem si myslel, ale musel jsem Vám to ukázat... (LOL)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

Já tyhle auta znám jestli to byl top srazu tak to mě potěš, tak ta kraví srst v motoru mě opravdu dostala to je jako izolace proti hluku nebo k čemu je to dobrý?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

Ladas píše:Já tyhle auta znám jestli to byl top srazu tak to mě potěš, tak ta kraví srst v motoru mě opravdu dostala to je jako izolace proti hluku nebo k čemu je to dobrý?
ze ked sa jebes s motorom, tak si ruky utieras priamo v kufri a nemusis chodit do umyvarky :D v zadnom kufri je este solvina a umyvadlo :D
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

zpět ke sprintům myslím že mistr Hubálek má ještě rezervy v aerodinamice :D
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=17364-brouk.htm
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

MKB píše:Koukam, ze se to tady rozjelo a spousta lidi je nejak nervoznich! :D
Tak ja to trochu osvetlim, aby nastal klid a konec dohadum. Polo dostalo trochu kysliku navic, to je pravda, nicmene na tom nevidim nic spatneho! Jsou to zavody a kazdy delame maximum pro uspech nebo jinak receno dosazeny vysledek(cas). Je pravda, ze Reesha ani Venca o tom nevedeli, takze zamerne nelhali ostatnim, bylo to spis takove prekvapeni pro vsechny a pokus o ostry test, jak to funguje na trati.
A na otazku, ze jsem to nikomu nerekl driv - proc bych mel? Je to nejaka povinnost? Nikdo se me na to nezeptal ani pred zavodem ani po zavodu a ja osobne nejsem vychloubave povahy. Nicmene, kdyby se nekdo zeptal, nezapiral bych! A taky se mi nezda, ze by se kazdy z vas chlubil kazdemu, co presne ma pod kapotou! ;) Takze doufam, ze toto vysvetleni je plne dostacujici a komu se nelibi, tak at s tim neco udela! Ja take nikomu nebranim, aby si na aute udelal upravy jakehokoliv typu!
Co se tyce Audi, ktera byla prede mnou, opravdu nevim, jestli mela nitro nebo ne, mohu se jen domnivat stejne jako vy!
Martin (Polo DIESELPOWER)
Toto stačí. Nikdo není nervózní z časů a umístění....jen jsme říkali, že bylo nitro a strašně že NE....to bylo jediné, z čeho jsme byli nervózní......
Teda aspň já. Protože jak říkáš.....není to zakázané......ať si každý dává co chce......ale jestli o tom chlapi nevěděli, tak OK.....možná příště prvně pozjišťovat, jak to vlastně bylo.... ;)
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
Odpovědět

Zpět na „Akce/Srazy“