mam problem,spatne mi to startuje Skoda octavia 1.9 tdi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jordee_23
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jordee_23 »

TDIfun píše:Dobre reseni je uprava softweru, nemusi se nic bastlit a funguje to bez problemu.. Uz jsme totiz videl vyhorelej motor po neodborne instalaci rele... :? :?
tak aj soft musi byt OK .. nezbastenej

vsetko treba vediet.

k tomu rele ide dorobit zapojenie aj s operakom a bude ten odpor pridavat len ked bude teplota trebarz vysia ako +20 stupnov. aby to zase v zime rano nezhavilo pol minuty. (ako toto je riesenie za 200kc ci 8 eur a uprava SW okolo 4000kc ci 150 eur u nas , takze tak) ja sam to mam na jednom aute tak a na druhom rele system

a spokojnost tam aj tam ..akurat SW je kvoli celkovej uprave
GIV var asz 4mot upraveny
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

tak jsem nasel to cidlo odpojim ho a chytne na šktr a neukazuje teplotu to je jasny muze to bejt odpojeny koukal jsem na otacky a je to porad stejny i kdyz to zapnu nebo vypnu akorat kdyz to je vyple tak porad zhavy jako byl studenej a kdyz chytne tak si prida, muzu to prozatim nechat odpojene ma nato vliv spotreba nebo ne , abych nejezdil porad na sitič nebo je vyplej poradte
moje skype je Mira.B.M.W
petanzl
Sběrač informací

Příspěvek od petanzl »

Ahoj, měl jsem ten samý problém, za studena to točilo skvěle a chytalo krásně, za tepla to točilo taky hezky, ale trvalo dlouho, než se to chytlo. Chtěl jsem měnit startér, ale zkusil jsem novou byterku a je to v pohodě. I když původní baterka nebyla moc stará, tak nová i za tepla to nakopne krásně. No zkus si někde půjčit dobrou baterku a uvidíš...jinak asi satrtér....-)
Octavia 1,9 81Kw, kombi, 2000, 300 000
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

petanzl píše:Ahoj, měl jsem ten samý problém, za studena to točilo skvěle a chytalo krásně, za tepla to točilo taky hezky, ale trvalo dlouho, než se to chytlo. Chtěl jsem měnit startér, ale zkusil jsem novou byterku a je to v pohodě. I když původní baterka nebyla moc stará, tak nová i za tepla to nakopne krásně. No zkus si někde půjčit dobrou baterku a uvidíš...jinak asi satrtér....-)
neni to ani starter ani baterka, baterka je nova 74 a porad stejny ted jsem odpojil cidlo teploty a startuje prozatim nez udelam ten odpor , baterkou to neni a starter je v pohode otec ma sdi a toci stejne jako me ale jemu chyta i za tepla na skrt nemate nekdo ten planek a co je to za odpor kde se to da koupit nebo obednat nejakou stranku kde bych to sehnal poradte kam to napojit atd do podrobna budu rád za každe rady
moje skype je Mira.B.M.W
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=1932
Tady je schma zapojení a vše co k tomu potřebuješ.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“