nové servo se dá sehnat na netu lehce přes 1000kč, taky jsem ho měnil,
hlavní problém je, že pokud klapky nechodí jak mají, tak se v režimu ECON hrozně mlží skla, po výměně je to OK. (to je problém tak poloviny octavek s climatronikem)
Octavia I climatronic
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak ten servomotorek jsem měnil jsou to asi tři týdny. Nejdřív je potřeba vyndat kastlík, ale to je asi v celku jasné. Potom abych se dostal na samotnou klapku jsem si ješte pomohl vyndáním větráku (ono přece jen můžu servomotorku trošku pomoct. Samotný servomotůrek je přidělám pouze na jednom samořezném šroubu. Na druhém konci (nežli je samořezný šroub je ovládání hlavní klapky z molitanem a tam drží v osazení. Samo nesníme zapomenout sundat táhlo a mít hodně moc trpělivosti. Po výměně servomotorku přestalo klapání chrousání a okýnka se mlží jen minimálně a nenastavoval jsem nic a zatím vše funguje jak má. Nevím zda lepení pomůže protože kolečko je platové a je uprostřed vetšinou už vymačkané, takže podle mě je lepší výměna.
Bugi
Zdarec, muze mit klapka co ovlada vnitrni okruh vliv i na topeni? zda se mi ze to netopi tak jak by melo, proste na max to neni ono, kdyz dam na HI tak to topi jak kdyz v jinym aute dam 25, muze to byt klapkou v71? pise to chybu a porad mi privirira vnitrni okruh... dik
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Golf II 1,6TD 59KW SB