to rapkanie je take ako keby si drevennou palicou behal po radiatore a tu kostru som cistil niekolkokrat a nepomohlo,preto som napisal prekostrit drziak a prevodovku a tym som myslel dat tam hruby medeny kabel z drziaka priamo na prevodovku a este lepsie aj na motor. Po tejto "uprave" startuje na prvy sup,nekolisu otacky,prestal sa rozsvecovat check a zmizlo aj jemne posklbavanie, ale to rrrrrr pri rozbehu na 123 je tam stale a nikto nevie co to moze robit myslim si ale,ze na 90% to bude len nejaka mechanicka vibracia nejakej suciastky alebo nejakeho krytu ale to je tazko povedat,lebo sa to neda odskusat niekde v dielni
Ale niekedy sa tomu povenujem,ked bude cas. Inac celkovo na ducato nemozem povedat krive slovo. Vsetky doterajsie zavady zratam na jednej ruke a do 1000 eur ked neratam olej,filtre,brzdy a gumy
TAKZE 3,0 MULTIJET

260000 km
Vyskusaj to nanovo prekostrit, je to investicia tak mozno 3 eura a 15 minut roboty. Ja som tomu tiez nechapal ako tam nemoze byt kostra,ked to ma dotykovu plochu ako dlan a merak mi ukazoval,ze tam kostra je ale neukazal,ze je slaba