ducato 3,0jtd pri zabere motoru rapkanie

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Roman 101
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Roman 101 »

No nečetl jsem to celé ale podle mě ten rozdíl na přepadech je furt v normě!
A tady u těch aut se celkem často setkáváme že je to v kabeláži tak nevím (wallbash)
A ještě jedna otázka co používaš za diag (crazy)
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

kabelaz je v poho vestky konektory som mal vonku a presvecoval diag mam fiat ecu scan funguje super tam problem nevydim na 159 ide v pohode tiez vychadza z examineru
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

a v streky su novee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cervik1980
Nováček

Příspěvek od cervik1980 »

ked kape nedrzi volnobeh zle startuje rozsvecuje check,skus prekostrit drziak prevodovky a prevodovku,lebo origo prekostrenie je len na drziak a byva s tym problem. Mne to doslo az do takeho stadia, ze sa nedalo nastartovat(starter nereagoval ani napriamo), 3dni zufalstva, vsetko dobre,diagnostika OK a auto nestartuje. A to drncanie mi robi tak isto pri zatazi ale vykon a spotrebu to nezmenilo (stale ide "jak drak" a riadne nalozeny-ducato+bmw 530xd nalozene 9l/100km )
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

parada tak to rapkanie mame uz dvaja tu kostru som cistil ale stale ma sere v zatazi to rrrrrrrrrrr 4 5 6 to uz neroby (wallbash)
cervik1980
Nováček

to rapkanie je take ako keby si drevennou palicou behal po radiatore a tu kostru som cistil niekolkokrat a nepomohlo,preto som napisal prekostrit drziak a prevodovku a tym som myslel dat tam hruby medeny kabel z drziaka priamo na prevodovku a este lepsie aj na motor. Po tejto "uprave" startuje na prvy sup,nekolisu otacky,prestal sa rozsvecovat check a zmizlo aj jemne posklbavanie, ale to rrrrrr pri rozbehu na 123 je tam stale a nikto nevie co to moze robit myslim si ale,ze na 90% to bude len nejaka mechanicka vibracia nejakej suciastky alebo nejakeho krytu ale to je tazko povedat,lebo sa to neda odskusat niekde v dielni

Ale niekedy sa tomu povenujem,ked bude cas. Inac celkovo na ducato nemozem povedat krive slovo. Vsetky doterajsie zavady zratam na jednej ruke a do 1000 eur ked neratam olej,filtre,brzdy a gumy
TAKZE 3,0 MULTIJET :) 260000 km

Vyskusaj to nanovo prekostrit, je to investicia tak mozno 3 eura a 15 minut roboty. Ja som tomu tiez nechapal ako tam nemoze byt kostra,ked to ma dotykovu plochu ako dlan a merak mi ukazoval,ze tam kostra je ale neukazal,ze je slaba
cervik1980
Nováček

inac toto mi poradil mechanik z fiatu,stary pan,uz je na dochodku,ze vzdy treba najprv preverit kostru,lebo je to to najlacnejsie a najjednoduchsie a potom ist dalej. Staci 2 metre hrubeho kabla na skusku pripojit na minus na baterke a pripnut najprv na motor,potom prevodovku atd. lebo kostra sposobuje vela zaludnych chyb na ktore je tazko prist a niekedy to stoji aj vela penazi,kym clovek pride na to,ze stacil kablik za euro
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

presne to drncanie robi aj mne ked to zdvihnem tak nic aj ked rozbehnem kolesa :? :? tu kostru skusim ale asi odchadza baterka lebo rano ked je zima auto vazne tazko vrti potom je to uz v pohode to drncanie sa chystam zajtra zase pozerat ked nieco zistim dam ti vediet ;)
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

mas aj klimu?lebo ja ano a pred tym som mal take iste ducato malo viac km a ne drncalo ale nemalo klimu tak ci to za to nerobi ci sa to tam neopiera alebo co :?
cervik1980
Nováček

klimu nemam, ale asi to bude nieco s vyfukom,lebo ja som ho tak isto chytil,ze odtrhlo gumy, ale zacalo to drncat neskor.
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

noooo to by mohlo byt ale ja som ho mal komplet dole aj katalizator a nic som nespozoroval akurat skus pozret ten hlinikovy plech co zakriva riadenie mam ho nejaky dokriveny ci ho mas aj ty :?
cervik1980
Nováček

ja som si tiez myslel,ze odchadza baterka,lebo za rana to tazssie startovalo niekedy to odpalilo a zbuchotalo a zhaslo ale ako som to prekostril, tak je to v pohode a to bolo na jesen, takze baterka prezila celu zimu a doteraz fachci a to je tam od nova takze 4 roky bezproblemova
cervik1980
Nováček

ten plech na riadeni pozrem,ale dostanem sa k tomu najskor v pondelok,lebo kolega je s autom v polsku a vecer ideme do italie. Takze ked to pozrem, dam vedet
cervik1980
Nováček

este sa chcem spytat ci mas tiez taky problem,ze ziarovky v stretavackach odchadzaju jak na beziacom pase. Tak cca 10000km a su v haji a je to nadherna robota menit ziarovky s tym pristupom k nim ,to si vzdicky zanadavam ako aj pri dolievani do ostrekovacov bez lievika. Ten co to navrhol bol GENI(T)ALNI tomu len (LOL)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jen bych chtěl vědět, proč to nestačí dát/kostra/ na převodovku a musí se i na motor...Vždy´t spoj motor-převodovka je nepřerušitelný...,nebo ne ?
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“