ADEPT NA BAN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
odpo
přesně tak, motor co jsem koupil byl jako nový ale s jiným kodem, takže když ho tam dával, nejdřív jsem ho tam chtěl jenom fouknout, ale nakonec jsem mu řekl at ten kod předělá, mělo by to být v cajku, pokud jde někomu o STK a evidenčku, tak obojí zajistím bez problému při případném prodeji
odpo
na tohle jsem si opravdu nevzpoměl, takže upozorňuji ještě na toto
1 - climatronic jsem jen přehodil a v létě klima nepojede, pouze s novějším topením
kod motoru jsem nechal předělat, přerazit, je tam fyz.BXE, ale předlaný na BJB
1 - climatronic jsem jen přehodil a v létě klima nepojede, pouze s novějším topením
Kdyz uz si menil motor mel si to polejt treba kiselinou apd. aby nebyl k precteni, (lecktery motry sou orezly a necitelny i origo) na STK pokud by se nekomu neco nezdalo tak ti napisou necitelny a vyrazi ti ho za poplatek... ale ted kdyz tam najdou jiny tak si koledujes o pruser, znamej uz to resil na jednom aute, a po avizu STK to resila pak i kriminalka protoze ten jiny motor byl samodrejme kradeny..
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

-
zx6ninja
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: odpo
dovez mi to a klima pojede...BigMac24 píše:na tohle jsem si opravdu nevzpoměl, takže upozorňuji ještě na toto