origoš píše:Tak že přimotájev.nastavil jsem na počitadle 89.OOO km a následující den se prodala
...Moderátoři: šulda, Moderátoři
origoš píše:Tak že přimotájev.nastavil jsem na počitadle 89.OOO km a následující den se prodala
...moj znami ma to co ja AFN a pri prepise mu zabudli napisat do technicaka NKAT ... hm chlap ho potom na STK/EMISNA poslal do ... ze nema mat katalizatorjericho-3 píše:Známý koupil od známého fiškuse starou pěknou Audi 1,6 TD a jelikož ho zajímají jiné věci, než auto, nevšiml si, že v malém TK je motor 1,6 a není tam D..Jezdil, prošel i technickou /patrně zprostředkovanou/ a v klidu jezdil..Bylo mi divné, že fiškus prodá za dobrou cenu auto bez podvodu a hle , po dalším prodeji dalšímu majiteli, ale štouralovi, se zjistilo, že papíry jsou z benzina...Nový majitel řekl, že ho udá a tak mu daroval Citroena BX po STK, aby měl pokoj...Nakonec využil pomoc jiného fiškuse a ten to zlegalizoval...Původní fiškus jej poslal někam...
... tak to byla hlavne tvoje blbost, ze sis to neskontrolovalRider.23 píše:Jo, těch jejich překlepů sem taky už zažil, naposledy, když sem dovezl plynové mondeo, tak mi tam kluci jaksi zapomněli napsat to LPG (ani do velkého ani do malého TP to nenapsali), ale já trubka si to nezkontroloval, vesele jezdil a pak při nějaké noční razii, když mi dělali šťáru v celém autě, tak se strašně divili, když našli v podlaze kufru plynovou nádrž... No myslíte, že jim tam někde u silnice na kraji města vysvětlíte, že to tam nenapsal ten podělanej úředník... To bylo výhružek, jak se nedoplatím, za nelegální přestavbu na plyn, jak tam auto nechám a půjdu dom pěšky... No nakonec mne zachránilo to, že sem měl auto teprv pár dní a vozil sem ještě v přihrádce všechny německý doklady, včetně těch originálů o montáži plynu a kopii německého TP, kde byl plyn zapsanej, tak po dlooooouhém rozhovoru a jejich zkoumání mě nakonec pustili, ale že si to musím jet hned druhej den nechat opravit na úřad... Tam na mě čuměl jak puk a pak řekne- chybička se vloudila- strčí to do tiskárny- tak a je to, nashle.... Žádná omluva, nic...

No jo, tak nemáš výdykcy čas tam u okýnka číst celej TP, kór když tam sedíš hodinu, čekáš, až se dostaneš na řadu a za tebou je dalších nedočkavých 20 lidí... Ale jo, mělo mě to napadnout, že se pan úředník může splést, nadruhou stranu, já přecene nejsem povinnej si to kontrolovat, on je za to placenej a on by za to měl pak nést zodpovědnost, když udělá chybu a já bych třeba dostal za to pokutu.... Pravda je, že teď už si to kontroluji raději všechno, minule sem měl "dobrej" den a objevil rovnou tři chyby ve velkým TP- špatně kód motoru, auto vážilo jen 134kg a místo kombi sem měl sedanFulltank píše:tak to byla hlavne tvoje blbost, ze sis to neskontrolovalRider.23 píše:Jo, těch jejich překlepů sem taky už zažil, naposledy, když sem dovezl plynové mondeo, tak mi tam kluci jaksi zapomněli napsat to LPG (ani do velkého ani do malého TP to nenapsali), ale já trubka si to nezkontroloval, vesele jezdil a pak při nějaké noční razii, když mi dělali šťáru v celém autě, tak se strašně divili, když našli v podlaze kufru plynovou nádrž... No myslíte, že jim tam někde u silnice na kraji města vysvětlíte, že to tam nenapsal ten podělanej úředník... To bylo výhružek, jak se nedoplatím, za nelegální přestavbu na plyn, jak tam auto nechám a půjdu dom pěšky... No nakonec mne zachránilo to, že sem měl auto teprv pár dní a vozil sem ještě v přihrádce všechny německý doklady, včetně těch originálů o montáži plynu a kopii německého TP, kde byl plyn zapsanej, tak po dlooooouhém rozhovoru a jejich zkoumání mě nakonec pustili, ale že si to musím jet hned druhej den nechat opravit na úřad... Tam na mě čuměl jak puk a pak řekne- chybička se vloudila- strčí to do tiskárny- tak a je to, nashle.... Žádná omluva, nic...Zase na druhou stranu musim souhlasit, ze na urade v tom maj peknej bordel a kolikrat ani nevedi kam co napsat.
... To vypadá fakt parádně ten čistopis, když je v tom hned třikrát opravováno a přepisováno, měls pak vidět ty kupce, jak na mě koukali, co je to za šmelo- si mysleli, že sem vzal papíry ze sedanu a přidělal je na nějakou vidlu kombi a pak to papírově doladil
...
... Tak on je takovej výbušnější, tak mu řekl, ať mu dá jinej tp, že až to bude prodávat, tak nebude nikomu vysvětlovat, proč tam měl benzín a kombi a pak je to přepsané... Úředník, že mu ten TP nevymění, že to nejde, tak on ho na tom okýnku vzal, roztrhal na kousky, hodil ho do koše a říká mu- já sem ten TP ztratil, potřebuju novej
... No já myslel, že mě jebne, když sem ho viděl, ten úředník tam chytl takovýho rapla, řval tam lidi nelidi, no a ten druhej mu nedal, ještě ho předvolali do spráního řízení a horzili mu pokutou... Nakonec asi po týdnu dostal duplikát (se zápisem "vyměněn za zničený"), pokutu nedostal žádnou, ale od tý doby ho tam fakt neradi vidí a na čistpis čeká 30 dní
...to bych byl teda pekne nasranejRider.23 píše:No jo, tak nemáš výdykcy čas tam u okýnka číst celej TP, kór když tam sedíš hodinu, čekáš, až se dostaneš na řadu a za tebou je dalších nedočkavých 20 lidí... Ale jo, mělo mě to napadnout, že se pan úředník může splést, nadruhou stranu, já přecene nejsem povinnej si to kontrolovat, on je za to placenej a on by za to měl pak nést zodpovědnost, když udělá chybu a já bych třeba dostal za to pokutu.... Pravda je, že teď už si to kontroluji raději všechno, minule sem měl "dobrej" den a objevil rovnou tři chyby ve velkým TP- špatně kód motoru, auto vážilo jen 134kg a místo kombi sem měl sedanFulltank píše:tak to byla hlavne tvoje blbost, ze sis to neskontrolovalRider.23 píše:Jo, těch jejich překlepů sem taky už zažil, naposledy, když sem dovezl plynové mondeo, tak mi tam kluci jaksi zapomněli napsat to LPG (ani do velkého ani do malého TP to nenapsali), ale já trubka si to nezkontroloval, vesele jezdil a pak při nějaké noční razii, když mi dělali šťáru v celém autě, tak se strašně divili, když našli v podlaze kufru plynovou nádrž... No myslíte, že jim tam někde u silnice na kraji města vysvětlíte, že to tam nenapsal ten podělanej úředník... To bylo výhružek, jak se nedoplatím, za nelegální přestavbu na plyn, jak tam auto nechám a půjdu dom pěšky... No nakonec mne zachránilo to, že sem měl auto teprv pár dní a vozil sem ještě v přihrádce všechny německý doklady, včetně těch originálů o montáži plynu a kopii německého TP, kde byl plyn zapsanej, tak po dlooooouhém rozhovoru a jejich zkoumání mě nakonec pustili, ale že si to musím jet hned druhej den nechat opravit na úřad... Tam na mě čuměl jak puk a pak řekne- chybička se vloudila- strčí to do tiskárny- tak a je to, nashle.... Žádná omluva, nic...Zase na druhou stranu musim souhlasit, ze na urade v tom maj peknej bordel a kolikrat ani nevedi kam co napsat.
... To vypadá fakt parádně ten čistopis, když je v tom hned třikrát opravováno a přepisováno, měls pak vidět ty kupce, jak na mě koukali, co je to za šmelo- si mysleli, že sem vzal papíry ze sedanu a přidělal je na nějakou vidlu kombi a pak to papírově doladil
...
...