podvod při prodeji

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Rider.23
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Rider.23 »

origoš píše:
nastavil jsem na počitadle 89.OOO km a následující den se prodala
Tak že přimotájev.
(rofl) , kámoš měl taky 11 let starou hondu civic, která mělo najeto skutečných 59t km a musel ji naložit na 105, jinak by ji neprodal, pak byla pryč téměr okamžitě, občas ty lidi fakt nevijou, co chcou (LOL) ...
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska :punk: ...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ono je nejhorší, že lidé kvůli těmto různým podvodům již nevěří ničemu,straší je v televizi, znají podvedené kamarády, tak pak dlouho přebírají, až stejně naletí...Já před chvílí prohlížel techničáck od Octy 2.0 TDI /2005/ a kdyby tam nebylo napsáno Octavia, tak jsem si myslel, že to je náklaďák..Typ motoru tam vůbec nebyl a v kolonce typ vozidla bylo-nákladní vůz...Nějaká kráva za přepážkou se patrně spletla..A pak má člověk něčemu věřit... :)
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

ty techničáky to je katastrofa odjakživa zrovna nedávno obsah motoru l.9 TDi
obsah motorru 18.899 cm3

já včera potkal jedno krypla policajta z dopravky měl jsem naftovou audinu ale bylo napsíno palivo benzín v čísle motoru místio osmičky nula, měl jsem původní doklady kde bylo jasné že to zorali benga v přerově, při přihlášení

na to nechtěl ani slyšet že vyjádření výrobce za 65OO nebo auto odhlásít,

nakonec jsem snima vydrbal tak že jsem auto přehlásil do jiného okresu a údaje v TP pepsal sám, je tomu 12 let, ;) miloš
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

Jo, těch jejich překlepů sem taky už zažil, naposledy, když sem dovezl plynové mondeo, tak mi tam kluci jaksi zapomněli napsat to LPG (ani do velkého ani do malého TP to nenapsali), ale já trubka si to nezkontroloval, vesele jezdil a pak při nějaké noční razii, když mi dělali šťáru v celém autě, tak se strašně divili, když našli v podlaze kufru plynovou nádrž... No myslíte, že jim tam někde u silnice na kraji města vysvětlíte, že to tam nenapsal ten podělanej úředník... To bylo výhružek, jak se nedoplatím, za nelegální přestavbu na plyn, jak tam auto nechám a půjdu dom pěšky... No nakonec mne zachránilo to, že sem měl auto teprv pár dní a vozil sem ještě v přihrádce všechny německý doklady, včetně těch originálů o montáži plynu a kopii německého TP, kde byl plyn zapsanej, tak po dlooooouhém rozhovoru a jejich zkoumání mě nakonec pustili, ale že si to musím jet hned druhej den nechat opravit na úřad... Tam na mě čuměl jak puk a pak řekne- chybička se vloudila- strčí to do tiskárny- tak a je to, nashle.... Žádná omluva, nic... (wallbash)
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Známý koupil od známého fiškuse starou pěknou Audi 1,6 TD a jelikož ho zajímají jiné věci, než auto, nevšiml si, že v malém TK je motor 1,6 a není tam D..Jezdil, prošel i technickou /patrně zprostředkovanou/ a v klidu jezdil..Bylo mi divné, že fiškus prodá za dobrou cenu auto bez podvodu a hle , po dalším prodeji dalšímu majiteli, ale štouralovi, se zjistilo, že papíry jsou z benzina...Nový majitel řekl, že ho udá a tak mu daroval Citroena BX po STK, aby měl pokoj...Nakonec využil pomoc jiného fiškuse a ten to zlegalizoval...Původní fiškus jej poslal někam... :D
nepropadat panice...
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

jericho-3 píše:Známý koupil od známého fiškuse starou pěknou Audi 1,6 TD a jelikož ho zajímají jiné věci, než auto, nevšiml si, že v malém TK je motor 1,6 a není tam D..Jezdil, prošel i technickou /patrně zprostředkovanou/ a v klidu jezdil..Bylo mi divné, že fiškus prodá za dobrou cenu auto bez podvodu a hle , po dalším prodeji dalšímu majiteli, ale štouralovi, se zjistilo, že papíry jsou z benzina...Nový majitel řekl, že ho udá a tak mu daroval Citroena BX po STK, aby měl pokoj...Nakonec využil pomoc jiného fiškuse a ten to zlegalizoval...Původní fiškus jej poslal někam... :D
moj znami ma to co ja AFN a pri prepise mu zabudli napisat do technicaka NKAT ... hm chlap ho potom na STK/EMISNA poslal do ... ze nema mat katalizator (LOL) ...

inak otazka kolky mate zapisanu klimu v technicaku ??
GIV var asz 4mot upraveny
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Rider.23 píše:Jo, těch jejich překlepů sem taky už zažil, naposledy, když sem dovezl plynové mondeo, tak mi tam kluci jaksi zapomněli napsat to LPG (ani do velkého ani do malého TP to nenapsali), ale já trubka si to nezkontroloval, vesele jezdil a pak při nějaké noční razii, když mi dělali šťáru v celém autě, tak se strašně divili, když našli v podlaze kufru plynovou nádrž... No myslíte, že jim tam někde u silnice na kraji města vysvětlíte, že to tam nenapsal ten podělanej úředník... To bylo výhružek, jak se nedoplatím, za nelegální přestavbu na plyn, jak tam auto nechám a půjdu dom pěšky... No nakonec mne zachránilo to, že sem měl auto teprv pár dní a vozil sem ještě v přihrádce všechny německý doklady, včetně těch originálů o montáži plynu a kopii německého TP, kde byl plyn zapsanej, tak po dlooooouhém rozhovoru a jejich zkoumání mě nakonec pustili, ale že si to musím jet hned druhej den nechat opravit na úřad... Tam na mě čuměl jak puk a pak řekne- chybička se vloudila- strčí to do tiskárny- tak a je to, nashle.... Žádná omluva, nic... (wallbash)
tak to byla hlavne tvoje blbost, ze sis to neskontroloval ;) Zase na druhou stranu musim souhlasit, ze na urade v tom maj peknej bordel a kolikrat ani nevedi kam co napsat.
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
Johny_RS
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_RS »

Ja som pred rokom prihlasoval svoje auto a čitam stary TP pozeram strešne okno.Som až zbledol,hovorim,však pri kúpe som si žiadne nevšimol,vybehnem von pozeram strecha cela,tak pri prepise som to naschval nenapisal do tych prepisaných papierov,čo vyplnujete na DI a či to tam zas nenapisali?Ževraj to tam mam namiesto tažneho napisane.Tak teraz si môžem aj strešne dorobiť (LOL) (LOL)
VW GOLF IV. 1,9TDI 66kW ALH :-)
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

Fulltank píše:
Rider.23 píše:Jo, těch jejich překlepů sem taky už zažil, naposledy, když sem dovezl plynové mondeo, tak mi tam kluci jaksi zapomněli napsat to LPG (ani do velkého ani do malého TP to nenapsali), ale já trubka si to nezkontroloval, vesele jezdil a pak při nějaké noční razii, když mi dělali šťáru v celém autě, tak se strašně divili, když našli v podlaze kufru plynovou nádrž... No myslíte, že jim tam někde u silnice na kraji města vysvětlíte, že to tam nenapsal ten podělanej úředník... To bylo výhružek, jak se nedoplatím, za nelegální přestavbu na plyn, jak tam auto nechám a půjdu dom pěšky... No nakonec mne zachránilo to, že sem měl auto teprv pár dní a vozil sem ještě v přihrádce všechny německý doklady, včetně těch originálů o montáži plynu a kopii německého TP, kde byl plyn zapsanej, tak po dlooooouhém rozhovoru a jejich zkoumání mě nakonec pustili, ale že si to musím jet hned druhej den nechat opravit na úřad... Tam na mě čuměl jak puk a pak řekne- chybička se vloudila- strčí to do tiskárny- tak a je to, nashle.... Žádná omluva, nic... (wallbash)
tak to byla hlavne tvoje blbost, ze sis to neskontroloval ;) Zase na druhou stranu musim souhlasit, ze na urade v tom maj peknej bordel a kolikrat ani nevedi kam co napsat.
No jo, tak nemáš výdykcy čas tam u okýnka číst celej TP, kór když tam sedíš hodinu, čekáš, až se dostaneš na řadu a za tebou je dalších nedočkavých 20 lidí... Ale jo, mělo mě to napadnout, že se pan úředník může splést, nadruhou stranu, já přecene nejsem povinnej si to kontrolovat, on je za to placenej a on by za to měl pak nést zodpovědnost, když udělá chybu a já bych třeba dostal za to pokutu.... Pravda je, že teď už si to kontroluji raději všechno, minule sem měl "dobrej" den a objevil rovnou tři chyby ve velkým TP- špatně kód motoru, auto vážilo jen 134kg a místo kombi sem měl sedan (LOL) ... To vypadá fakt parádně ten čistopis, když je v tom hned třikrát opravováno a přepisováno, měls pak vidět ty kupce, jak na mě koukali, co je to za šmelo- si mysleli, že sem vzal papíry ze sedanu a přidělal je na nějakou vidlu kombi a pak to papírově doladil (LOL) ...
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

Jo a ještě sem si si vzpomněl na kámoša, co měl sedan passata B6 TDi, taky si to dovezl z Německa a pan úředník ve Zojmě na DI mu tam napsal do čistopisu, že je to benzín a ještě navíc kombi (LOL) ... Tak on je takovej výbušnější, tak mu řekl, ať mu dá jinej tp, že až to bude prodávat, tak nebude nikomu vysvětlovat, proč tam měl benzín a kombi a pak je to přepsané... Úředník, že mu ten TP nevymění, že to nejde, tak on ho na tom okýnku vzal, roztrhal na kousky, hodil ho do koše a říká mu- já sem ten TP ztratil, potřebuju novej (rofl) (LOL) ... No já myslel, že mě jebne, když sem ho viděl, ten úředník tam chytl takovýho rapla, řval tam lidi nelidi, no a ten druhej mu nedal, ještě ho předvolali do spráního řízení a horzili mu pokutou... Nakonec asi po týdnu dostal duplikát (se zápisem "vyměněn za zničený"), pokutu nedostal žádnou, ale od tý doby ho tam fakt neradi vidí a na čistpis čeká 30 dní (LOL) ...
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Rider.23 píše:
Fulltank píše:
No jo, tak nemáš výdykcy čas tam u okýnka číst celej TP, kór když tam sedíš hodinu, čekáš, až se dostaneš na řadu a za tebou je dalších nedočkavých 20 lidí... Ale jo, mělo mě to napadnout, že se pan úředník může splést, nadruhou stranu, já přecene nejsem povinnej si to kontrolovat, on je za to placenej a on by za to měl pak nést zodpovědnost, když udělá chybu a já bych třeba dostal za to pokutu.... Pravda je, že teď už si to kontroluji raději všechno, minule sem měl "dobrej" den a objevil rovnou tři chyby ve velkým TP- špatně kód motoru, auto vážilo jen 134kg a místo kombi sem měl sedan (LOL) ... To vypadá fakt parádně ten čistopis, když je v tom hned třikrát opravováno a přepisováno, měls pak vidět ty kupce, jak na mě koukali, co je to za šmelo- si mysleli, že sem vzal papíry ze sedanu a přidělal je na nějakou vidlu kombi a pak to papírově doladil (LOL) ...
to bych byl teda pekne nasranej (wallbash) :) A to nemuzes rict, ze kdyz ti to takhle zkurvila at udela celej novej technicak a tebe to vubec nezajima jak si to zaridi? Ja bych aspon hadal a nadaval :D
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

to bych byl teda pekne nasranej (wallbash) :) A to nemuzes rict, ze kdyz ti to takhle zkurvila at udela celej novej technicak a tebe to vubec nezajima jak si to zaridi? Ja bych aspon hadal a nadaval :D[/quote]

No to právě nemůžeš, oni ti originál mohou vystavit jen jednou, pak už je v tom napsáno duplikát a to při prodeji vypadá možná ještě hůř, než ty opravy (viz příběh mého kámoša) (LOL) ...
hranicka
Přispěvovatel

Příspěvek od hranicka »

Když jsem kupoval tu svoji rachotinu, řekl jsem bazarníkovi narovinu:
tachometr je hausnumero, ani mě nezajímá, co na něm je, ukažte mi to zespodu, nastartujte mi motor a taky, hoďte mi to o 5000 dolů a už jsem odjížděl. Za pěkných 20000,- :)
Kovarrr
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovarrr »

kdybych vam oskenoval velky TP z meho passata, tak z toho pomalu ani nepoznate, ze se jedna o VW. Tazne tam zapsane je, ale nejake vahy apod. emisni normy zadny. Kdyz se na to clovek podiva na prvni pohled, tak tam chybi pulka udaju. Byl vydan duplikat puvodni majiteli na Taborsku.
By me zajimalo, kdyz by se mi tento ztratil, tak si zajdu nechat udelat novej, dopisou mi tam vsechny chybejici udaje? Treba eko poplatek jsem musel protahnout pres drzitele ZTP, jinak bych to mel na PDcku za 10.000,- (LOL)
Now:Passat 1.9TDI PD AJM Highline, BMW 525tds *125kW, OII 77kW
Was:Opel Omega 2.5TD,Uno 1.3T,Toledo TDI,Scenic dCi.
Passat235
Sběrač informací

Příspěvek od Passat235 »

Chtěl bych být …………..úředníkem na DI !!!!!

Když jsem přihlašoval Audi 80 - kupoval jsem ho s koulí !!!
V novém TP a OTP ale najednou nebylo, tak jsem to reklamoval hned. No to vůbec nevíme, jak se to do těch papírů tam dostalo…..!!! To zařízení tam ale bylo už opravdu dlouho ! No nic.přišel jsem o závěs. Doklady od závěsu jsem při prodeji samo nedostal. Už bylo v TP.

Přihlašoval jsem Octu 1,9 TDI 81kW – Tady je složenka, nojo, 3000,- Kč To je peněz za převod, co?
No ale toto plní normu…..Takže bez poplatku ! Jóó pardon jsem si nevšimla …..

Prostě vědí jak na to. Kdybych měl připravenou obálku, mohl jsem mít závěs.

PS: Možná se mi ještě někde válí. Nemáte zájem ?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“