Zly start auta na studeny motor 1.8T
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
Marshall_G_IV
- Přispěvovatel
uz to nebudem zasa rozpajat a prepajat a paskovat a podobne...nemienim zasa dakde rezat hadicu a dopajat tam budik, teraz som to meral len koli tomu ze som jednu hadicu menil takze som ju odpajal tak ci tak. Aj tak stym nic nezistim....mal som zmerat tlak paliva kolko dava cerpadlo, zmeral som a nic sa tym nezistilo a nepotvrdilo. Podla mna to v palivovom systeme nebude...podla mna keby do valca ta kvapka benzinu padla svojvolne bez ziadneho tlaku tak to musi aspon na jedinu mikrosekundu co len odpalit. Ale ja ked tocim na 1x tak to absolutne neodpali, tam bude daco mozno s elektrikou, daky snimac alebo co, co proste to palivo do vstrekov nepusti alebo nedava svieckam iskru alebo ja uz neviem...
VW Passat 3BG, 2001, HighLine, 1.8T 110kW, AWT
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
Marshall_G_IV
- Přispěvovatel
-
Marshall_G_IV
- Přispěvovatel
-
Marshall_G_IV
- Přispěvovatel
ale kompresia sa nemoze stratit az na tolko ze by ani raz neodpalilo,...ci?
Ja vazne ked drzim 1x klucik v startovacej polohe keby aj 20min, tak ani raz neodpali...potom potocim 2x, odpali asi 2x a zasa keby som drzal aj 20min tak uz neodpaluje, potom potocim 3x zasa poodpaluje zo 5x ale nenastartuje,...potom musim zasa 4x skusit uz nastartuje, vrci asi 2s. a zdochne akoby mu dosiel benzin...potom nastartujem zasa na 5x a auto uz ide ako hodinky...
P.S.: ktory ventil na nadrzi to mam skusit? Ten kde sa tankuje ta zelena klapka kde sa dava pistol?
A s tou listou som to dako nepochopil, vies mi opisat ako si to myslel?
Ja vazne ked drzim 1x klucik v startovacej polohe keby aj 20min, tak ani raz neodpali...potom potocim 2x, odpali asi 2x a zasa keby som drzal aj 20min tak uz neodpaluje, potom potocim 3x zasa poodpaluje zo 5x ale nenastartuje,...potom musim zasa 4x skusit uz nastartuje, vrci asi 2s. a zdochne akoby mu dosiel benzin...potom nastartujem zasa na 5x a auto uz ide ako hodinky...
P.S.: ktory ventil na nadrzi to mam skusit? Ten kde sa tankuje ta zelena klapka kde sa dava pistol?
A s tou listou som to dako nepochopil, vies mi opisat ako si to myslel?
-
Marshall_G_IV
- Přispěvovatel
jo vykon je super, myslim si ze taky ako ma byt.jericho-3 píše:S tou kompresí jsem to myslel tak, zda se musí déle točit než naběhne tlak oleje a natočí se vačka a uzavře ventily... Ale jak zjistit, co chybí? U jednotlivých cívek je to problém. A jinak má motor výkon jako má mít..když to jede?
Chodievam stale na LPG na benzin len startujem, ale zda sa mi ze na LPG ma lepsi tah ako na benzin, na benzin sa mi zda ako keby sem-tam aj trhalo vo vysokych otackach 4000 a viac.
Tak ci to naozaj nebude dakde na benzinovej ceste...
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
Marshall_G_IV
- Přispěvovatel
slovacek.milos píše:neviem ci si tym myslel ako vadnu baterku, ale ta je nova, kupoval som ju cez zimu,...74Ahjericho-3 píše:Zkusil bych autem škubnout na laně..Když to chytí hned
tak i baterka motorem sice točí ale napětí je jen 6.9V a motor nechytne musí mít minimum 7V
-
Marshall_G_IV
- Přispěvovatel
a co poviete na suciastku: 078906433A - snímač otáčok,..nemoze byt tato suciastka vadna a motor nevie kde sa nachadza?
P.S.: Na VAG nieje ziadna chyba okrem tejto:
16804 - rada 1: system katalyzatoru ucinek prilis maly.
Ta mi naskoci kazdych cca 60km po jej zmazani. (ale to je bud koli LPG alebo je uz kat vhodny na vymenu) ale tak to na start vpliv nema alebo ma?
P.S.: Na VAG nieje ziadna chyba okrem tejto:
16804 - rada 1: system katalyzatoru ucinek prilis maly.
Ta mi naskoci kazdych cca 60km po jej zmazani. (ale to je bud koli LPG alebo je uz kat vhodny na vymenu) ale tak to na start vpliv nema alebo ma?
resil jsem neco podobneho a chyba byla v tom,ze kdyz,jsem mel mene jak pul nadrze tak to spatne chytalo ,ponevac okrouzek na sacim kosi mi jiz tolik netesnil a tudiz kdyz nebyl ponoren (plna nadrz) tak to prisavalo vzduch ani zpetny ventil mi nepomohl .....po vimene ok ....druhy pripad byl to,ze plastove kolinka na sacim kosi byly praskle (male praskliny ) prisavalo to tez vzduchMarshall_G_IV píše:dobre, takze si to zrekapitulujme,
nove cidlo teploty chladiacej kvapaliny, novy palivovy filter, precistene vstrekovace + lista ultrazvukom, cerpadlo OK, sviecky nove, za palivovy filter som namontoval jednosmerny ventil (v pripade ak by padal tlak) ale pada aj tak, lebo som nechal budik v systeme a z 2.5bar. padlo na 2 za cca hodinu....takze co este moze byt problem ze to chyta az na 4-5x? Ked uz nastartuje a ide ked aj 5s. tak uz potom startuje na brnk...
Skusil som aj startovat hned na LPG a s plynom to nastartovalo OK. Takze problem bude len na benzinovej ceste asi...