já jsem ty šrouby teda taky nikdy neměnil, nějak mě to nenapadlo. Nikdy nebyl problém, jen jeden jsem utrhnul při utahování ale to bylo cítit jak se táhne.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
Myslíš že se ty šrouby nenatáhnou ?????? Tak si kup jenden novej a zkus to s tím starým porovnat, závit nebude do sebe pasovat, uvidíš. Je to jak se šrouby do hlavy, se natáhnou o víc jak 1mm.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Hegesak píše:no jenze kdyz to budu mit rozdelane tak tezko pujdu shanet srouby kdo vi kde koupit ty co jsou potreba at da vedet at vim kam sahnout :-DD
no radši si aspon 4 kup,doopravdy se natahuji a pak mužou prasknout,jistota je jistota,jinak asi nebudou už trysky OK,to by určo dali vic,jak piše kornout vem +80tky a maš jistotu,že to bude makat,jo šrouby seženeš všude ve škodovce,maš přece shodnej motor ze supem
proche77 píše:vem +80tky a maš jistotu,že to bude makat
Kdyby jsi napsal vem FB R783 a mas jistotu, ze to bude makat, tak bych to pochopil, protoze s nimi zadne problemy nejsou, zatimco v pripade Firadu se to s jistotou tykajici se spolehlivosti rict neda.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)