MirekX
To by me zajimalo, jestli by chteli podepsat prohlaseni i ted... Kdyz je cena uplne v pr... Tehdy, kdyz stala 24,50 pred pul rokem, tak to chapu, ale ted bych se ji vysmal do ksichtu
MirekX píše:vždycky když jsem bral u unicornu do sudů ekonaftu, tak po mě chtěli podepsat prohlášení, že to mám pro vlastní potřebu. protože je to osvobozeno od spotřební daně, asi aby se s tím nekšeftovalo, protože jak jsem pochopil ten unicorn musí být poslední kdo prodává. Vždy jsem to podepsal, nevidim v tom problém, pravda že jsem bral vždy kolem 1000 litrů....
naposled jsem to tam bral na podzim, jak to lezlo k 25Kč tak to přestalo být zajímavý, teď beru směsnou u ONA za 30,5 Kč mám to na firmu, máme 4 servisní auta a bagr, tak je spotřeba docela velká
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
Dnes MEŘO v POLSKU na ČS Bliska 4,28 se slevou na kartu FLOTA 4,26 kurz 6,12 = 26Kč/ltr , normální nafta 4,95 = 30,30kč/ltr . Kdo může ať se vy...e na tankování v ČR a bere v PL . Jedině tak dáme na jevo svůj nesouhlas s nesmyslným předražováním !
Stejne musi Unicorn jit s cenou dolu, pokud klesne rapidne poptavka.
Chtelo by to konkurenci, nechapu, proc to ma na cerpackach ve velke mire jen Unicorn, konkurence by treba cenu zatlacila rapidne dolu.
To vypada, ze tezi z toho, ze to ma malo ktera cerpaci stanice...
Tak se domluvme ze na prostest vsichni na foru ignorujme unicorn:D a nebo stavka:D:D. Dneska sem jel do Uherskyho Brodu a rikam si co to tam je tak levnyho za 26,9 a sakra E85 . Vytahl sem flasku rostlinaku prdnul ju tam a jel dal.
ex fiat punto 1,4 GT turbo 96 kw
ex fiat tipo 1,7 D 42 kw
ex fiat brava 1,6 - 76kw
ex fiat bravo JTD 105 95 kw
chip 285 Nm +
ex fabia 1,9 TDI PD jen malicka uprava odhad 85-90 kw max,ale jede pekne
lancia lybra 2,4 JTD 132 kw 420 Nm
cefar píše:tak dnes v Břeclavi posledni benzinka směr Valtice nevim jak se jmenuje 28,90 biodisel ale prodavačka si napsala na papírek SPZ tak se ptam proč jako a ona že něco co vyžadujou celňaci prej jestli to podepišu tak v klidu to podepisuju a přitom koukam že na papirku i něco o dani nevíte co to je za novinku?
Potvrzuju ze chtěj něco podepsat nevzal sem si dost sajrajtu a musel k benzince koupil bio za 29,90 prej víte že musíte podepsat že tu naftu máte pro vlastní potřebu do auta a né k dalšímu prodeji .Je to prej pro celniky.
sem ji řek ses padla na hlavu koupim to od tebe za 29.90 a prodávat to asi budu za 50 to určitě každždej koupi si to teda vytáhněte z nádrže a ja jedu jinam.máte to mit napsaný na stojanu. pak řekla že ten podpis je dobrovolnej a mužu to odmítnout
redidlos6006 píše:ja unicorn ignorovat budu min. 3mesice, bo mam vyfritu na pul sezony
Však ta bio maj to označený jako BIO 100 je jak vifritovanej volej akorat necejtíš hranolky
Jenže já je cejtím, ale jen na přímým vstřiku, moje komůrka ty aromy na volnoběh spálí tak, že se musí člověk sehnout k výfuku aby věděl že je to volej, nebo eko. nafta
Teď sledujte, co bude dělat Unicooooorn s Ekonaftou, jak pojedou ceny ropy nahoru, Brno Vinohrady, minulý týden tuším 30,00, už jedou zase nahoru, 30,20, ještě se lidi dočkají ekonafty za 34-35 kč... uvidíte.