Zdravstvuj svoloč takaja..
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mylis si pojmy s dojmami. Putin si svojou prezieravostou a strategickym planovanim vydobil taku silnu poziciu, ze on sa nemusi dohadovat s nikym. On je teraz v pozici, ze na vsetky poziadavky druhej strany moze pokojne odpovedat NIE. To Obama je ten ktory by sa teraz uz silou mocou chcel (musi) dohodnut, ale uz len velmi tazko, kedze USA svoje pozicie na vyjednavania davno premrhali. Ked sa to este dalo, tak nechceli a teraz sa uz neda. Momentalne sa sami dostali do takej pozicie, ze uz sa mozu len pozeratjericho-3 píše:Dávat tento snímek jako ukázku... právě ukazuje rozdílný pohled na věc. Pokud někomu člověk podává ruku, je v dobré víře , že společné rozpory se vyřeší, popřípadě je to pokus o smír ..Ale jiné nátury tam naopak vidí opak...silného vůdce s ůšklebkem, kterého prosí ten druhý o shovívavost..To jsou právě ty různé pohledy na svět..
Na rozdíl od tebe jsem si vždycky na chleba vydělal sám svou prací a nemusel mi jej platit stát, abych nechcípl hlady..Já si z rudé renty neplnil břich,........ já , součást dělnické třídy jsem musel ty lemply živit...Protože když se odečte rudá pakáž na vedoucích místech, líné komouše v montérkách apod., museli jsme my bezpartijní dělníci tuhle rudou sebranku živit a zajistit základní funkce fungování národa...Domecek píše:kecáš z hladu nebo co
Nie Putin nieje zlocinec, iba haji zaujmy Ruska s tym rozdielom, ze planuje a podnika kroky na velmi dlhy casovy horizont dopredu. Pretoze chape pojmy ako predvidavost, pricina, nasledok, zotrvacnost a viziajericho-3 píše:Utři si pod sebou loužičku ty slouho, jsi bývalý člen svazu sovětsko-československého přátelství , kteří mezi sebou mluvili rusky?...Jsi omámený jako mladí náckové v roce 1933 a máš zakalený rozum...Putin je zločinec a jednou se to budou tvoje děti učit ve škole..Takových už v minulosti bylo mnoho..Jde jen o to, kolik hrobů po sobě zanechá..
Aby pro nás ten velmi dlhý časový horizont nebyl poslední. Znáš tu pohádku o TISÍCILETÉ ŘÍŠI? Na Slovensku jste měli být také při tom..výhled to byl přitažlivý a TISO vám jej slíbil..TDI tech píše:Nie Putin nieje zlocinec, iba haji zaujmy Ruska s tym rozdielom, ze planuje a podnika kroky na velmi dlhy casovy horizont dopredu. Pretoze chape pojmy ako predvidavost, pricina, nasledok, zotrvacnost a viziajericho-3 píše:Utři si pod sebou loužičku ty slouho, jsi bývalý člen svazu sovětsko-československého přátelství , kteří mezi sebou mluvili rusky?...Jsi omámený jako mladí náckové v roce 1933 a máš zakalený rozum...Putin je zločinec a jednou se to budou tvoje děti učit ve škole..Takových už v minulosti bylo mnoho..Jde jen o to, kolik hrobů po sobě zanechá..
http://nk.org.ua/politika/v-posolstve-m ... yiya-44764„Náš zpravodaj se pak zeptal předsedy Velkého státního churalu: byl ten dopis skutečně? Předseda odpověděl, že v středověkých dějinách existovala Kyjevská Rus, ale ukrajinský stát neexistoval. A když Nejvyšší rada sdělí všechna jména ukrajinských občanů, jež byli poškozeni genocidou, jména jejich rodinných příslušníků, pak jim zaplatíme," dodal tiskový atašé.
Rovněž dodal, že „Mongolsko je ochotno zaplatit odškodné za škody (způsobené) při dobytí Kyjeva Bátúem chánem, ale pouze postiženým osobám nebo jejich rodinným příslušníkům."
„Nemůžeme se dočkat zveřejnění úplného seznamu postižených," prohlásil předseda churalu.