jo,bomba,ale tady se dělá GO motoru po pár motoho hodinách,ale každej šetřílek si to namontuje do auta a pak se díví že to je v prdeli,to je vprdeli,a ventyli sou podpálené atd.dnes a deně
Emise 2016
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jsou motory,ktere plyn snaseji bez problemu a jsou motory,ktere to odpali.Jenze dost casto to odpali i motory,ktere plyn snaseji bez problemu,a to vinou "fachmana plynare",ktery to neumi poradne naladit nebo se mu nechce..dreizig5 píše:
jo,bomba,ale tady se dělá GO motoru po pár motoho hodinách,ale každej šetřílek si to namontuje do auta a pak se díví že to je v prdeli,to je vprdeli,a ventyli sou podpálené atd.dnes a deně
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
zapoměl jsi na motory kterým odcházej vodítka a sedla ventilů aniž by měli plyn...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Mně přijde, že každej kdo má v autě plyn je skálopevně přesvědčenej, že je to to nejlepší palivo, který žádnýmu motoru vůbec ani trošku neškodí a všem se to snaží nacpat do hlavy. A nezapomene dodat, že jezdí za korunu na kilák
Já jezdil služební třikrát stočenou fábkou 1.4 MPi na plyn co měla natočených prý přes 700 tkm a uplně každej den najela kolem 200 km na plyn jo a rozváží se s ní pizza, takže brzda plyn furt a sto nastartování denně
No a pořád jezdí
Ale do nových motorů bych to necpal ...
BMW E46 328i automat LPG
Passat b5 1.9 TDI-PD 85 kW 4Motion
EX:
BMW 318 TDS, chip, kat i egr pryč, jezdim na friťák nebo vyjetou hydrauliku.
Peugeot 106 1.4 Sport, Felda 1.3, Opel Kadett, Mazda 121
EX:
pelep: Jezdil jsem na plyn pres 15 let s ruznymi auty az ted posledni 2 roky jsem skocil do nafty.Pokud vis do jakeho motoru to namontovat,tak jsi v pohode a dost usetris,pokud to das do nejakeho japonce,korejce nebo fordu,tak je tomu prave naopak.
Nicmene,casto to po spatnem serizeni rozhazuje adaptace a pak jsou problemy treba se starty na benzin,volnobehem atd. A prave ten volnobeh,at uz nizky nebo vysoky,ci kolisavy je problem pri dnesnim mereni emisi..
Dodnes lituju,ze jsem prodal AUDI 80 1.8 s karburatorem,jezdilo to za 9 LPG,startovalo i v mrazech na plyn.Typek s tim jezdi do dneska a ma to pres 450 tis najeto,ja tam daval plyn pri 190 tis.Hlava se sundavala 2x,jednou k vuli voditkum a guferkam-bralo to olej a po druhe chcal olej zpod tesneni pod hlavou.Jinak motor cajk,vlastne celkove to bylo cajk,jen bezna udrzba.
Nicmene,casto to po spatnem serizeni rozhazuje adaptace a pak jsou problemy treba se starty na benzin,volnobehem atd. A prave ten volnobeh,at uz nizky nebo vysoky,ci kolisavy je problem pri dnesnim mereni emisi..
Dodnes lituju,ze jsem prodal AUDI 80 1.8 s karburatorem,jezdilo to za 9 LPG,startovalo i v mrazech na plyn.Typek s tim jezdi do dneska a ma to pres 450 tis najeto,ja tam daval plyn pri 190 tis.Hlava se sundavala 2x,jednou k vuli voditkum a guferkam-bralo to olej a po druhe chcal olej zpod tesneni pod hlavou.Jinak motor cajk,vlastne celkove to bylo cajk,jen bezna udrzba.
Naposledy upravil(a) NOVON dne 27 led 2017, 12:20, celkem upraveno 1 x.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Přesnějericho-3 píše:Jo, NOVONE , napsal jsi to přesně, tyhle motory byly nesmrtelné, jednoduché a i na tu dobu poměrně výkonné. Od té doby koncern nevyrobil nic dobrého, mimo 1,8 T jsou to všechno benzinové ostudy..Nemít TDI, tak je koncern před bankrotem..
BMW E46 328i automat LPG
EX:
EX:
-
Franciktdi
- Přispěvovatel
-
Franciktdi
- Přispěvovatel