Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Ahoj, potřebuju radu, chtěl bych udělat závit přímo do sacích parohů a našroubovat vzdušník z kompresoru( vývod pro hadičku). Jaký průměr bych měl udělat, záleží na tom?
ahoj.podla mňa stačí uplne závit č. 6 no neviem si predstaviť jak ten vzdušník vyzerá.Na zavitník č. 6 vrtaj vrtákom 4.8 príp.5. Prečo to nedáaš do EGR ventilu namiesto vrchnej skrutky ktorá drží zdochínaciu klapku a dať tam trisku z COčka.
Naposledy upravil(a) marian.marcin dne 06 úno 2013, 20:27, celkem upraveno 1 x.
[quote="marian.marcin"]Ahoj.podla mňa stačí uplne závit č. 6 no neviem si predstaviť jak ten vzdušník vyzerá.Na zavitník č. 6 vrtaj vrtákom 4.8 príp.5. Prečo to nedáaš do EGR ventilu namiesto vrchnej skrutky ktorá drží zdochínaciu klapku a dať tam trisku z COčka takto mi to tu niekto poradil a nemyslim že zle.Ja som s tým zatial nič nerobil a nezisťoval som aký má tá triska priemer takže bi som Ťa nechcel zavádzať ,ale skúsim sa poinformovať a dám Ti vedieť.
Tak to netuším, já mám EGR zaslepenej. A budík chodí v pohodě, žádný kmitání, což sem překvapenej. Ale je pravda, že kmitání odstraní trocha vaty v hadičce u starého budíku jsem to tak měl