EGR .zaslepit ,nezaslepit ??? anketka :-))
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nebude to smierdiet ked vykuchas kat, ja mam seriovu oktavku, vlemi neplanujem ziadny tuning ale kat vyrezem akonahle si najdem kusok casu...nemam rad taketo GP veci ako KAT a EGR
)
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
-
matesspeedfire
- Nováček
1.6 16V 77kw
ahojkte ogari mam dotazek. jak zatim ctu je tu jen samy diesel
ma nekod zkusenosti ze zaslepenim EGR na 1.6 16V77kw? mam S toledo:-) . Mates diky
-
matesspeedfire
- Nováček
1,6 16V 77kw
jeste dodatek r.v 09.2003 a jde to egr odpojit SW to vim..ale ma nekdo postup na seata?
Takze riadiaca jednotka ny novsich autach akoze rozpozna pomocou vahy vzduchu ci egr je alebo ieje zaslepene? A to ako? Zmenou coho? A ako sa to da vyriesit? To ze to robia ludia cez SW mi je jasne,ale zaujimalo by ma,ci tu niekto vie,co sa s tym pomocou SW robi. Nastavi sa daky konstantny prietok vzduchu,alerbo ako sa to omedzuje.Lebo stale mi nejde do hlavy ako to moze vaha vzduchu zistit. A za dalsie,ked dokazem pomozou vagu priskrtit egr o dakch tych spominanych 5%,preco to nejde tymto sposobom zaskrtit uuplne?
VW GOLF II 1,6 TD 51 kW
Jenže ten bordel bývá až v sání za tou klapkou-odšroubuj to z těch tří imbusů a jestli si to ještě neměnil tak si nejdřív kup nový těsnění,takovej O kroužek.Pokud to má 200 tkm jak píšeš bez zásahu tak si vem zrcátko,ať vidíš za tu klapku,možná uvidíš díru zvící velikosti palce.roman.rs píše:
auto má najeto přes 203.000km, zaslepil jsem pouze hadičku před cca 1000km
zdá se mi žere o facku míň a táhne líp odspod
- martinsidlo
- Aktivista
z druhé strany se bojím podívat abych se nesložil
nikdo to nečistil, auto mám od nova, nikdy se s egrem nic nedělalo, až když jsem to tady všechno početl tak jsem to odzkoušel a včera jsem zaslepil hadičku i u leona přítelkyně. Toho projedu až dnes tak jsem zvědav,ale je to taky ALH tak to snad bude v pohodě jako u mě.
nikdo to nečistil, auto mám od nova, nikdy se s egrem nic nedělalo, až když jsem to tady všechno početl tak jsem to odzkoušel a včera jsem zaslepil hadičku i u leona přítelkyně. Toho projedu až dnes tak jsem zvědav,ale je to taky ALH tak to snad bude v pohodě jako u mě.
Octavia TDi 66kW (2001), ALH, trysky Bosch 81kW + čip, EGR-Off, jednohmota ATD + HDS57