vyměna brzd 280 za 288 u O1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Martin_TDi
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Při brzdách 280 byly 3 sady zničené a po čtvrté byly originály brzdy s komplet napravou vše v originalu (čepy,náboje, ložiska,puky) vydrželo to 35tkm. Pak opět třepot. Předělání na 288 (nové ložiska, puky,kotouče) NENAMAZAN NABOJ při montáži kotouče(dukladně vyčistený) a svatý klid . V těch 280 je zakopaný pes. U fabii nezažívám problémy s brzdama(sem tam ale velmi málo) a octavie furt. Nejspíš konstrukce nápravy octavie těm 280 nesedí.
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
Ani 288 není na 100% výhra, znám jednu OI 96kW a byl také třepací problém.Teď se vyměnily silentbloky v ramenech, tak uvidíme, nové náboje a lóža už tam jsou také.besoun píše:Při brzdách 280 byly 3 sady zničené a po čtvrté byly originály brzdy s komplet napravou vše v originalu (čepy,náboje, ložiska,puky) vydrželo to 35tkm. Pak opět třepot. Předělání na 288 (nové ložiska, puky,kotouče) NENAMAZAN NABOJ při montáži kotouče(dukladně vyčistený) a svatý klid . V těch 280 je zakopaný pes. U fabii nezažívám problémy s brzdama(sem tam ale velmi málo) a octavie furt. Nejspíš konstrukce nápravy octavie těm 280 nesedí.
Na mé OI TDi 81kW brzdy 280mm bez problému a mám najeto 282tis.Tak je to asi kus od kusu.
Nafta patří do TDi!
je to zajimavé ale meřili jsme náboje po těch 35tkm a byly v normě,na 280 třepalo a dost a naboj v pořádku. Ten samej náboj se dal do těchlic 288 s novýma kotoučema a ma to cca 12tkm a je klid. Tak nejspíš FSI III ma problémToledak píše:Ani 288 není na 100% výhra, znám jednu OI 96kW a byl také třepací problém.Teď se vyměnily silentbloky v ramenech, tak uvidíme, nové náboje a lóža už tam jsou také.besoun píše:Při brzdách 280 byly 3 sady zničené a po čtvrté byly originály brzdy s komplet napravou vše v originalu (čepy,náboje, ložiska,puky) vydrželo to 35tkm. Pak opět třepot. Předělání na 288 (nové ložiska, puky,kotouče) NENAMAZAN NABOJ při montáži kotouče(dukladně vyčistený) a svatý klid . V těch 280 je zakopaný pes. U fabii nezažívám problémy s brzdama(sem tam ale velmi málo) a octavie furt. Nejspíš konstrukce nápravy octavie těm 280 nesedí.
Na mé OI TDi 81kW brzdy 280mm bez problému a mám najeto 282tis.Tak je to asi kus od kusu.
VW Passat 2.0Tdi, OI 1.9 Tdi, OII 4x4 1.9 Tdi
- gabo00000
- Aktivista
aj ja pridam svoju skusenost.
vw bora - v serise mu dali comline a po 5tis mu to triaslo, pomerali sme naboje a hadzali dost vela, cislo si nepametam ale nebolo to v tolerancii, vymenili sa silenty - lemforder, naboje aj loziska FAG, a kotuce aj dosky ATE, chalan bol u mna po viac ako roku na vymenu brzdovej kvapaliny a vravi ze brzdy su jak cajk a jazdi denne trasu cez kopce kde ako sam povedal ze brzdy nesetri vobec.
Na mojej okte to tiez triaslo, vymenil som loziska a silenty a dal som nazad stare kotuce na ktorych som len vylestil dosadaciu plochu a netrasie mi to. momentalne mam na origo kotucoch 222tis km a sice uz su viac nez suce na vymenu stale netrasu.
vw bora - v serise mu dali comline a po 5tis mu to triaslo, pomerali sme naboje a hadzali dost vela, cislo si nepametam ale nebolo to v tolerancii, vymenili sa silenty - lemforder, naboje aj loziska FAG, a kotuce aj dosky ATE, chalan bol u mna po viac ako roku na vymenu brzdovej kvapaliny a vravi ze brzdy su jak cajk a jazdi denne trasu cez kopce kde ako sam povedal ze brzdy nesetri vobec.
Na mojej okte to tiez triaslo, vymenil som loziska a silenty a dal som nazad stare kotuce na ktorych som len vylestil dosadaciu plochu a netrasie mi to. momentalne mam na origo kotucoch 222tis km a sice uz su viac nez suce na vymenu stale netrasu.
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
-
- Přispěvovatel
Zajímavé čtení, teď jestli je to pravda.
http://trinom.org/tmp/brakemyths.pdf
http://trinom.org/tmp/brakemyths.pdf