Tomu, kdo si jezdí vydělávat za moře dolary a za to je pak uráží a pomlouvá, kde může. Vděčnost a slušnost není výbava, která se v těchto končinách nosí..Většina jen píčuje a nadává, jací jsou ti okolo parchanti... , chce to aspoň při holení se zamyslet, kdo se to na mě vlastně dívá z toho zrcadla..
Suprový počteníčko na dlouhé jarní večery, především pro zápaďácké vlezdoprdelky, které jsou fascinované americkým způsobem žití, nebo dobrý článek i pro tzv. "placené provokatéry". Je to o Amazonu, který se nedávno nacpal k Dobrovízi u Prahy.
Dr.Spiegel píše:Suprový počteníčko na dlouhé jarní večery, především pro zápaďácké vlezdoprdelky, které jsou fascinované americkým způsobem žití, nebo dobrý článek i pro tzv. "placené provokatéry". Je to o Amazonu, který se nedávno nacpal k Dobrovízi u Prahy.
dr. Spiegele, spetl jsi si hochu prdele, jediný , kdo lezl Amazonu do prdele byl buran na Hradě spolu se socánky v podhradí. A neber nikomu jejich způsob života, sám ještě osobně nevíš, jaký budeš mít ty. Zatím jsi jen sháněl nějaký kšeft. Já jejich způsob života taky moc nechápu, ale je jejich a plně se osvědčil. Nevím kdo musel žebrat na západě, aby jim pomohl. To jen leváci a komouši pořád žebrají a lezou západu do prdele, jsou schopni jet až za moře kouřit jim ocasy pro hrst dolarů..Rusáčci mají styl žití, jaký ty možná obdivuješ, ale když vyschne odbyt pumpy, jsou nahraní a prosí své občany, aby všechny prachy stáhli domů, aby měli na zbrojení a správu ukradených území...Na Amazon je jediný lék...,prostě tam nedělat a spojit se s kolegy čecháčky a založit vlastní firmu, kde si každý může při velké stolici dělat co chce...
Tomu, kdo si jezdí vydělávat za moře dolary a za to je pak uráží a pomlouvá, kde může. Vděčnost a slušnost není výbava, která se v těchto končinách nosí..Většina jen píčuje a nadává, jací jsou ti okolo parchanti... , chce to aspoň při holení se zamyslet, kdo se to na mě vlastně dívá z toho zrcadla..
Toto bolo adresovane zjavne mne a nereagoval som na to, ale uz dlhsie sledujem jerichove narazky na moju osobu, tak uvediem veci na pravu mieru.
1, Na uzemie USA vstupujem jedine za ucelom premiestnenia sa cez tuto federaciu do statu kde mam pracovat. Niekedy sa tam musim zopar dni zdrzat ked to dana siatuacia inak neumoznuje.
2. V USA pracovat ani nemozem kedze nemam viza.
3, Nepracujem pre USA firmy.
Uz si to pochopil? Nie kazdy ide do USA pracovat. Niekto cez nich musi iba prejst, alebo tam ide len tak na vylet ked na to ma peniaze.
Navážení do tebe je ozva na tvá vyjádření. Přečti si, co jsi kolikrát schopen napsat a ani se nezačervenáš. Mě bylo jasné, že by jsi do ameriky nejel na vlastní náklady, ale pod firmou..Takhle cestuje a žije většina leváků. Nikdy ani neodpovíš na přímou otázku..Z tebe leze jen nenávist k západu bez jakékoliv zpětné vazby. Pokud bys nebyl zaslepenec a používal mozek nejen na počítání výplaty, musel bys dobře vědět, že nikdy se nedá prohlásit o jakémkoliv národě, že jsou tam všichni debilové a kreténi. Ať je zřízení jakékoliv, vždy je tam část obyvatel, kteří přes všechny tlaky a svinstva režimu si zachovají charakter a morální uroveň.
Všichni prostě nejsou nesvéprávné ovce..,Takže když já nadávám třeba na Rusy, je to na chování státu jako celku , jeho vedení a na část obyvatel, která to podporuje..Ale nikdy by mne nanapadlo je házet do jednoho pytle i když to tak mnohdy vypadá... Osobně v sobě nemám žádnou nenávist k národům jako takovým, ale jen bych se některým vyhnul obloukem. Někteří lidé mají svou nenávist až chronickou, která je prolezlá celým jejich mozkem. Ať už jde o židy nebo kohokoliv jiného. Je mi vás líto, protože cbyba není v těch, které nenávidíte, ale ve vás. Já nenávidím rudou ideologii, je evidentní proč. Ale ideologie není patentem jednoho národa, nakazí se kdokoliv s nějakým vlastním problémem v sobě..
to jericho-3: Praveze spatnu vazbu mam, kedze mam moznost viac krat rocne vycestovat koly praci aj do inych casti sveta. Takze si to tam ma moznost prezriet a byt s tymi ludmi v kontakte nejaky cas. A mozem porovnavat. Cize ked nieco napisem tak je to moj subjektivny pocit ktory mi z toho vyplinul. Proste bol som, videl som, odchadzam. Ak by som bol levy ako pises, tak by ma furt do roboty asi nevolali ze? Ak by amici neboli lavy tak by si do roboty zavolali ich a nemuseli tam tahat nas cez polku zemegule. U nas je vacsina ludi sikovnych a tam je to opacne, vacsina je lavych. Ale to je ich cielenym systemom vzdelavania.
Aby si to lepsie pocohpil uvediem priklad. Echt americka firma s echt americanami mala zhotovit podobnu, ale o dost mensiu zakazku, ako my. Den za dnom sme robili na rovnakom poschodi a boli okolo seba takmer nepretrzite. My sme mali po dvoch tyzdnoch roboty hotovu vacsiu polovicu technologie, zatial co oni nemali absolutne nic. Len sa motali hore dole ako bludne ovce, furt cosi merali, furt im cosi nepasovalo, furt cosi nemali proste banda idiotov. Po dvoch tyzdnoch to uz zadavatela zakazky prestalo bavit, zrusil im kontrakt a komplet ich odtial vyhodil. V priebehu nasledujuceho dna naklusala parita Poliakov, ty to co amici neboli schopny spravit za dva tyzdne, zmastili za dva a pol dna a zmizli. Potom sme po nich ( Poliakoch ) museli zase nabehut my a cele to po nich este raz prerobit a opravit, pretoze nasa technologia nadviazovala na tu co robili oni a zadavatel zakazky nechcel koly ich odjebanej robote prebrat tu nasu zakazku. Proste kocurkovo. Ale zaplatili nam to tak sme to spravili bez reptania.
Aby som to zhrnul specialne pre teba jericho-3. Zober odvahu, chod SAM do sveta, makaj tam, vnimaj svet okolo seba, zhodnot ho a potom cosi napis do diskusie. To SAM zdoraznujem preto, lebo prvy krat som tam isiel na moje vlastne rychle rozhodnutie z vecera do rana, uplne sam a do uplnej neistoty, iba na dobre slovo nejakeho Sveda, ktoreho som nikdy v zivote nevidel, nepoznal som tam absolutne nikoho a nevedel som ani ciarku po anglicky a jak na potvoru tam nebolo ziadneho Slovaka, Cecha, Rusa este ani Poliaka). Ale pokial cely zivot existujes v komforte a bezpeci domova, tak laskavo nepis nezmysly. Tymto to pre mna hasne.
Takže když naše nebo jakákoliv firma bude neschopná, usuzuješ z toho, že všichni u nás jsou kreténi. já když jsem musel opravovat vaše slovenské výtvory, jako Š 1203 nebo Pv3s z Bratislavy , popřípadě Tatru , vlastně vše co rudá vláda k vám předala k výrobě, nadával jsem jako špaček, ale nikdy mne nenapadlo vás označit za kdo víco. Starší kolegové říkali, co se divíš, ještě nedávno dělali jen pastičky na myši.. Stejné to bylo když Alfa romeo předala výrobu svých Alfasudů na jih Itálie, moc se jí nechtělo, ale vláda to nařídila a ARomeo má dodnes z toho ostudu, co to bylo za zmetky.. A hle vy dnes děláte pro Porsche /díky Němcům jste se dostali aspoň na nějakou uroveň/a jste nekompromisní..Stát, který lítá do vesmíru je stát debilů a pitomců., zatímco vy jste geniové..Moc jste hoši vyrostli.. A já nemohu jezdit po světě, já bych si to musel platit sám a stála by mi práce, která mne živí..Já nejsem pod peřinou..Možná bys to měl zkusit také, otevřel by se ti prostor jiných sfér. jsi šikovný, světa znalý měl bys jistě uspěch. Ale to asi nebude pro tebe, že?
1, Aha, tak to si ty https://www.youtube.com/watch?v=SiUz_akTmcY si sa prezradil
2, Doma sa zivim sam na vlastnu past, ak si si to este nevsimol.
3, Robota nieje kokot, postoji aj mesiac.
cituji Jericha : Stát, který lítá do vesmíru je stát debilů a pitomců., zatímco vy jste geniové..Moc jste hoši vyrostli.
Jen si ty náš chytrolínku vzpomeň jak jsi tady na webu vulgárně psal o Indii a to lítá do kosmu a vlastní jaderné zbraně. Jojo hold každým příspěvkem nám rosteš.
Kotelníku, u Indie je jeden problém, sice létají do kosmu, ale doma lidé žijí v "pravěku"..Divím se vám, při vašem vzdělání, že používáte výdobytky západu a přitom je urážíte. Ale jste hold z jiného kraje a vrhu. Snažím se rozpomenout, kdy jsem od tebe četl něco rozumného, popřípadě zajímavého. Co kdyby jsi něco zkusil? Třeba o tvé představě o spravedlnosti, zda má pracovitý a šikovný člověk mít stejně jako ten, kdo má obě ruce levé a do práce se nehrne..
cituji jericha : Snažím se rozpomenout, kdy jsem od tebe četl něco rozumného, popřípadě zajímavého.
Tak já ti to připomenu, když ta cmunda už na tu tvoji paměť nefunguje :
Bohužel dneska si monitor smíchem nepoprskáš, neboť se nám konečně Jericho předvedl střízlivý, nesjetý cmundou a v plné nahotě. On takový zastánce vývozu demokracie humanitárním bombardováním, vražděním civilistů bezpilotními letadly, mučením zajatců nepojede zamávat americkou vlajkou z roku 1945 těm statečným americkým dragounům./ podle vyznačené trasy trénují útěk z Ruska / A to jenom proto, že nepojedou okolo jeho baráku. Jericho styď se za tu svoji českou připosranost obětovat finanční prostředky k jedinečné možnosti zamávat svým idolům. Takové klasické vyčůrané čecháčství všechno chtít a nic pro to neudělat. Je vidět, že když spíš tak jsi hrdina, který by na sajdě s namontovaným kulometem rozstřílel sraz komunistů, házel si dolarem jestli na vojně zastřelit politruka nebo velitele útvaru a ani už neví co vše jsi tady napsal. No když se probudíš s rukou v nočníku / ve tvým věku je už potřeba mít ho po ruce / tak seš obyčejný čecháček jako všichni, které tak nazýváš.