Emise 2016
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A půjdou po všech dieslech nebo jen od určitého roku?A u ASV 2001 to přečte jestli tam ten egr je nebo neni?Osobně si myslím že to vždycky nějak pujde.Mam TK v lednu,ale pro jistotu udělám ještě dokonce roku.Samozdrejme šecko OFF a čip 

Leon 1M ASV TOP SPORT kit , egr off,kat off ,turbo 1749VA,Sprint 764,soft by TDIFUN
Pracovní auto Mitsubishi pajero 2.5 TD
Pracovní auto Mitsubishi pajero 2.5 TD
Teoreticky by mělo být hlavní vodítko na readinesscode přítomnost OBD kontrolky na sdruženém přístroji, jestli se nepletu, tak ASV má tuhle kontrolku až od roku 2004??
Ale stejně, dělal jsem kdysi VW Multivan 2.5TDi AXD rok 2007 a jednotka zcela srala na zaslepené EGR, dokonce i v readinesscode byla kolonka EGR proškrtnutá.
Nicméně počkejme si, jak jsem psal, emisní stanice mají správně kontrolovat paměť závad již dnes, ale realita je víme jaká. Já myslím, že to nějak půjde vždy, ale kontrola stk a emisí zdraží na poplatcích, to asi pocítí běžný člověk nejvíc
Ale stejně, dělal jsem kdysi VW Multivan 2.5TDi AXD rok 2007 a jednotka zcela srala na zaslepené EGR, dokonce i v readinesscode byla kolonka EGR proškrtnutá.
Nicméně počkejme si, jak jsem psal, emisní stanice mají správně kontrolovat paměť závad již dnes, ale realita je víme jaká. Já myslím, že to nějak půjde vždy, ale kontrola stk a emisí zdraží na poplatcích, to asi pocítí běžný člověk nejvíc

protože lidi jsou různý a nedochází jim že ohrozí hned někoho jinýho že si pustí hubu na špacír...
klasika neznám nevím nerozumím...
klasika neznám nevím nerozumím...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!