A zase ti Italové...

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Je vidět, že jsi toho v životě moc neviděl a jdeš s davem. Já teď dělám mladé holce Punto s 59000km , je to voňavka se všemi vifikundacemi pro moderní uživatele, zespoda je to jako nové /je to ten model se světly nahoře/ motor je Fire, nezničitelný benzinový motor za který by koncern kdysi dal nevím co, protože to neumí, nenašel jsem na tom chybu. Můj stroj má na tachu přes 250000km , původní ložika , v autě je ticho, vše funguje a motor je buchar na svůj obsah s kterým koncerňákům kazím obědy a kteří jsou kolikrát tak nasraní, že na mě najíždí, nebo raději brzdí, abych musel ubrat plyn, protože proti nim mám malý obsah a musít podřadit..A když je nějaká kolona, mohu se vsadit, že to brzdí nějaké TDI vepředu, které místo 90 km/h se plouží i do kopce 70 -80 km/h..Šetřílky bych vyhnal ze silnic, jsou to idioti, dají 3/4 mega za voňavku a škudlí, ubožáci...Plný plyn si hold můžu dovolit jen já, skoro důchodce... :)
nepropadat panice...
TANN3R
Přispěvovatel

Příspěvek od TANN3R »

fekálek píše:
TANN3R píše:Tuším, že Zero nenarážel jen na kvalitu koncernu.. Zřejmě tak trochu jako já nechápe, že jsou lidi schopní platit takovy prachy za zmetky jako je třeba oct II. Není to ani levny, ani spolehlivy, už vůbec ne komfortní a jízdou to radost určitě dělat nebude. Tak je lepší si koupit za stejny peníze něco pořádnýho, když už do toho mám pak cpat prachy, ať to alespoň má nějakej smysl.
Víš musíš si vybrat, paušalizuješ tady že OII je šmejd a mě sem jezdí tágo OII 2004 1.9 tdi BJB a má 700tis a auto jezdí. Jsou růzzné sestavy aut a některé jsou lepší a jiné poruchovější. Jinak za tím, že novodobý fiat je to nejhorší co jsem za svou eru v autech viděl, za tím si stojím.
Však tam sem to nemyslel, že se oktávka sere nejvíc, sere se totiž všechno. Narážel sem na to, že je to strašně předřazeny auto (hlavně u nás), na to co to nabízí, teda spíš nenabízí. Za stejnou cenu můžu mít mezi ojetinama auto o třídu jinde a servisně dražší nebude. Chápu, proč si to kupují lidi, co do aut nevidí. Mají pořád pocit, že je to prostě jednoduchý auto, dostupnej servis, prostě škodovka..
Mustang GT 4.6
E63 645Ci
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Mě třeba zaráží, že si lidé v dnešní době nesrovnají náklady , které to které auto má. koupit si ojetinu v automatu, popřípadě s nejhorším kodem sráče, od koncernu, je sebevražda. Oni se neporadí, nepřečtou si, kolik třeba mohou zaplatit za tohle a tohle, mile je potěší, že mají vše na v elektrice, ale pokud se zneschopní auto, hrozně se diví, co s tím je za problémy, sednou si v hospodě na dálkové ovládání a neotevřou si ani kufr a volají taxi, při výměně oleje v servisu jim nestačí ani jejich dotace na děti od státu, shánějí co nejlevnější opraváře, díly, gumy apod. Ale navenek jsou kofři, mají RS a přitom stará s tím jezdí na směny do montovny..Kdyby si často čecháčci nehráli na hogofogo a stáli nohama na zemi, tak nebudou potom neš´tastní, že..." DÍKY TOMU SRÁČI NEMÁME NA HYPOTÉKU"..ALE LÍTO MI JICH NENÍ, JSOU TO PITOMCI, VŽDYŤ JE PŘECE 21. STOLETÍ, TAK VYSOKÁ ÚROVEŇ JE PŘECE NORMÁLNÍ, že?.. :(
nepropadat panice...
zero1724
Aktivista

Příspěvek od zero1724 »

jericho-3 píše:Mě třeba zaráží, že si lidé v dnešní době nesrovnají náklady , které to které auto má. koupit si ojetinu v automatu, popřípadě s nejhorším kodem sráče, od koncernu, je sebevražda. Oni se neporadí, nepřečtou si, kolik třeba mohou zaplatit za tohle a tohle, mile je potěší, že mají vše na v elektrice, ale pokud se zneschopní auto, hrozně se diví, co s tím je za problémy, sednou si v hospodě na dálkové ovládání a neotevřou si ani kufr a volají taxi, při výměně oleje v servisu jim nestačí ani jejich dotace na děti od státu, shánějí co nejlevnější opraváře, díly, gumy apod. Ale navenek jsou kofři, mají RS a přitom stará s tím jezdí na směny do montovny..Kdyby si často čecháčci nehráli na hogofogo a stáli nohama na zemi, tak nebudou potom neš´tastní, že..." DÍKY TOMU SRÁČI NEMÁME NA HYPOTÉKU"..ALE LÍTO MI JICH NENÍ, JSOU TO PITOMCI, VŽDYŤ JE PŘECE 21. STOLETÍ, TAK VYSOKÁ ÚROVEŇ JE PŘECE NORMÁLNÍ, že?.. :(
Tohle ti musím dát za pravdu, ano takhle to chodí. Ale už přece mraky a mraky let, krásný a můj oblíbený film "zítra to roztočíme drahoušku" tam je úplně všechno. Od klepání řízků po automatickou pračku z USA :-D njn tak to prostě je, nejezdím nejezdím, taky to nehuntuju, legendární hláška!
Mercedes Benz S124 250d (1989) EX
Škoda Fabia 1.9 tdi (2002)
Škoda Superb 2.0 TDI (2012)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“