Volby 2018

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět

Jdu k volb?m

Ano
45
85%
Ne
8
15%

Celkem hlasů: 53

Jura
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jura »

NOVON píše:No ted vyslo na povrch o co treba piratum slo..Jen o to dostat se do snemovny a ted jim "postaci byt v opozici",ci li zadny zajem neco zmenit,neco udelat pro lidi.Jen vse komplikovat a hazet klacky pod nohy.Stejne tak slavna ODS a ostatní..4 roky se valet ve snemovne za nase love..
Naopak, právě se ukáže kdo pujde dělat kompars do vlády
- někomu s nedořešenou stb minulostí
- obviněnému z dotačního podvodu
- vyrábějícímu nekvalitní produkty
- dovozci levné pracovní síly z východu
- kdo zamětnance v třísměnném chladném provozu ohodnocuje částkou 13500,-
- kdo likviduje konkurenci aby si uvolinil místo pro polské dovozy
- kdo otravuje zemědělskou půdu pesticidy na pěstování bordelu do biopaliv
.
.
.

To by musel Bureš hodně ustoupit.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

turbo kamna power píše:
Jura píše: A komu jsi naletěl letos ?
viz první strana ;)
jericho-3 píše:turbo kamna power- a co ti kalous provedl? Nepodržel Nečase, nebo to, že zvedl daně?
tak je toho víc, víceméně mě zklamal v tom, že říkal, jak je potřeba mít vyrovnaný rozpočet a že zvyšovat daně v době krize by byla nehoráznost. A pak zvýšil snad 15 daní... o rozpočtu nemluvě. Vymlouvat se na krizi neberu, Kalousek nás zadlužoval i za konjunktury v Topolánkově vládě.
To že Topolánkova vláda zvýšila podíl povinného přimíchávání biopaliv parádně nahrálo Babišovi. A teď se tváří, jak moc je proti němu, přitom byl ve vládě, která mu šla na ruku.
Dál mi vadí pan kníže, ze dvou důvodů: to jak "řešil" korupci na ministerstvu zahraničí a to, co povídal o Benešových dekretech.
A v poslední řadě si nemyslím, že by ČR měla přijmout euro :)

Právě, že Kalous nezadlužoval a jsi v zajetí Babišovi propagandy, na rozdíl od socanů , kteří vždy mají štěstí, že je konjunktura, tak byla situace velmi špatná a šlo o to, aby náš dlužní účet nespadl do horšího ohodnocení , kdy by nastoupil vyšší úrok v budoucnu, což se podařilo a dluh se snížil a úspora byla větší než u blbečka Babiše, který připitomnělým čechům namluvil nesmysly, které mu sežrali i s chlupama..A zvýšení daní bylo zákonem dáno na omezenou dobu, což se mělo poté kompenzovat..Samozřejmě Babiš a socánci to časové omezení zrušili a s daněmi jeli dál..A český blb to nezaznamenal a vše jim sežral..A co se týče hraběte, jezdím okolo jeho "panství" a vím, co ta rudá pakáž tam dělala předtím a jak to tam vypadá teď...Jinak dívat se na přimýchávání řepky do nafty potřebuje vycházet z toho, že dnes jsou jiné informace a zkušenosti než tehdy a bylo to také omezené časově , což si soudruzi -Babiš a socánci prodloužili dál a samozřejmě to svedli na předchůdce..Babiš má jednu z mnoha hnusných vlastností a to je vychloubání a vše špatné svádí na ostatní, ON JE VŽDY NEVINEN..A 1,5 milionu čecháčků mu na to skočilo, ale vůbec se nedivím s ohledem na naše chování v minulosti, lidská blbost je zase jedna z našich vlastností , kterou vynikáme a také vše špatné svádíme na ostatní..Jak řekl Babiš na Barrandově , kde mu naslouchala jeho klaka primitivů a voličů...Škoda, že Kalous prošel do sněmovny .., mohl si konečně užívat své miliardy...A češti primitivové mu zatleskali , teď ještě mávátka a siegh heil Babiš a jsem v pravé české kotlině...V podstatě mám z toho prdel, potvrdilo se mi přesně moje přesvědčení who is who pod horou Říp..Moje žena je ráda a říká, to je dobře, ať má v rukou všechno , aspoň bude jasno...Takže pořádně kouřit ocasy Babišovcům soudruzi, bude to potřeba pro místo na slunci.. (LOL)
nepropadat panice...
JozefC
Aktivista

Příspěvek od JozefC »

Tv nesledujem, cize kto vyhral? Inak ku euru. Jednine pozitívum eura je jeho psychologicky efekt. - 1000 korun ze vymenu pr. dosiek nedas, ale 30e v pohode ;)
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Jura píše:Od Macha k ODS nebo pirátům ? Nechceš si nejdřív ujasnit postoj k EU nebo migraci ?
Ale ok, jsem rád že Svobodní překročili hranici pro podporu od státu, jen mi vadí drobení hlasů když jde o zásadní věci.
ODS by jsem byl ochotný volit jen kvůli VK ml., kterého dlouhodobě sleduji a celkem s ním souhlasím, ale nepřesvědčilo mě to a ODS je pro mě nevolitelná skrz minulost.
Na Pirátech se mi líbí myšlenky online úřadů a voleb, což naše země nutně potřebuje. Zbytek mě neoslovil.
Jiné strany jsou absolutně mimo mě. Jak jsem psal, Okamuru považuji za populistu, který vykradl programy jiných stran. A dost mi vadí, že podněcuje v lidech strach a xenofobii.
Na EU mám jasný názor, euro nebrat, ale vystoupit z EU za současné situace ani náhodou. Migrace mi nevadí, je to součást schengenu. Co se týče uprchlíků z blízkého východu a afriky, tak to je spíš problém Německa nebo Francie, k nám ti lidé nechtějí, takže to neberu jako problém. Kvóty na přerozdělování lidí ale odmítám. Jinak kdo projde současným azylovým systémem, toho u nás vítám. Azylový systém bychom si měli bránit a zachovat.

jericho, těch věcí je na Kalouskovi víc, v podstatě je to člověk, kvůli ktrému teď lidi volí Babiše, protože on je typický politik lhář a žvanil. Připomeňme ještě, že byl ochotný jednat s komunisty, dál důchodová reforma 3. pilíř, což byl naprostý zločin, nebo podpora obnovitelných zdrojů energie, která nás stojí nemalé peníze... v mých očích prostě už není volitelný
:)

no uvidíme, jak bude vypadat vláda. Snad se Babiš potopí sám ve svých lžích a slibech a za 4 roky (nebo dříve) ho vlastní voliči pošlou ke dnu :) (stejně jako v případně topky a socanů)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

turbo kamna power píše: Na EU mám jasný názor, euro nebrat, ale vystoupit z EU za současné situace ani náhodou.
Takže vystoupit ani náhodou, a proto volíš Svobodné ?! :) Říkám ať si to jdeš nejdřív ujasnit.

A Okamura vykradl co z cizích programů dle tebe ?
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Já jsem pro přijetá eura , je to blbost že dávno neni.
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

A6TDI píše:Já jsem pro přijetá eura , je to blbost že dávno neni.
Ty chceš spoluručit za řeckou černou díru, vykupovat italské banky apod. ? Ztratit možnost záchrané brzdy v podobě úpravy kurzu v pŕípadě krize ?
Podívej se kde byla Itálie před Eurem a kde je teď.

Víš že poplatek za vlez do eurozóny je 20mld. Kč a složení jistiny 450mld. Kč ? A ještě se spekuluje o úvěru EU v miliardách EUR .. sebevražda !

Nejsou snad jižní státy jasným důkazem o absurdnosti společné měny v různě výkonných ekonomikách ? Lidé bděte ! :)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Jura píše:Ztratit možnost záchrané brzdy v podobě úpravy kurzu v pŕípadě krize ?
Konečně někdo, kdo "utrpěl" alespoň nějakým základem makroekonomie...
Nicméně, osobně bych to nevztahoval pouze na krize, ale spíše jako (významný) obecný makroekonomický regulační nástroj 8)
GIV Variant TDi ???kW
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Slavkov píše:Můžete mi vysvětlit (prosím RACIONÁLNĚ), čím vás oslovil? Co má reálnou šanci na úspěch?
Děkuji.
Na to jsem se ptal x lidí, nikdo nedokázal odpovědět. Nechápu.... 10% populace volí SPD a vlastně neví proč.

Ale podle mě je dostala do parlamentu ta mediální propaganda, kterou měl Okamura fakt dobře zvládnutou, ať už různě v diskuzích (jako třeba na novinkách to je neuvěřitelný masakr, tam by za něj 9 lidí z 10 položilo život, otázka kdo tam vůbec ty komentáře píše) nebo i na sítích. Na FB propaganda taky výborně funguje, jsou mazány veškeré negativní příspěvky. Takže na voliče, kteří neumí moc uvažovat v souvislostech, to funguje asi dobře.
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Jura píše: Takže vystoupit ani náhodou, a proto volíš Svobodné ?! :) Říkám ať si to jdeš nejdřív ujasnit.

Jasně :) nevím, co si mám ujasňovat. Jsem pro samostatnou českou republiku mimo EU se svobodným cestováním a obchodem s celou Evropou a i světem. Ale momentálně, kdyby bylo referendum, hlasoval bych pro setrvání v EU. Stačí se podívat, jak EU hází klacky pod nohy Británii při vyjednávání a to mají britové mnohem silnější slovo, než my. Fakt bych nechtěl, aby takové vyjednávání vedl Babiš se Zemanem na hradě :roll: Taky by to mohlo dopadnout tak, že místo větší svobody bychom spadli pod vliv Ruska...

Okamura podle mě vykradl nejvíce právě Svobodné, trochu komunisty a přidal do toho rétoriku Zemana a Konvičky, tak aby to bylo pro české "vlastence" co nejvíce lákavé :)
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

Andre píše:
Slavkov píše:Můžete mi vysvětlit (prosím RACIONÁLNĚ), čím vás oslovil? Co má reálnou šanci na úspěch?
Děkuji.
Na to jsem se ptal x lidí, nikdo nedokázal odpovědět. Nechápu.... 10% populace volí SPD a vlastně neví proč.

Ale podle mě je dostala do parlamentu ta mediální propaganda, kterou měl Okamura fakt dobře zvládnutou, ať už různě v diskuzích (jako třeba na novinkách to je neuvěřitelný masakr, tam by za něj 9 lidí z 10 položilo život, otázka kdo tam vůbec ty komentáře píše) nebo i na sítích. Na FB propaganda taky výborně funguje, jsou mazány veškeré negativní příspěvky. Takže na voliče, kteří neumí moc uvažovat v souvislostech, to funguje asi dobře.
Okamura je nejracionálněji uvažující a nejpřímější a nejzásadovější člověk napříč spektrem. Je trochu ostuda pro nás, že se toho musel chopit poloviční japonec, ale zároveň to nádherně zesměšňuje kecy o rasismu a fašismu voličů SPD.

Spíš mi řekni, koho jiného volit?
-Babiš, viz. výše NELZE

-ODS, Fiala (ten jejich) stále nedokáže nazývat věci pravými jmény, Klause ml. upozadili a stojí při zdi. Jsou jediná alternativa, ALE

-Piráti, nebudu volit někoho, jejichž předseda pobíhá po německu v kapuci s vlajkou německých anarchistů nebo čeho a jeho kámoši tam podpalujou auta. Tohle je radikál, a né Okamura. Navíc trpí naivní představou, že dokáže rozpoznat radikálního uprchlíka a podporuje nepřirozenost, homosexuály apod. Sluníčkáře NELZE

-Komunisti se snaží mluvit státotvorně, ale vlastně ani nevím co jsou dneska zač, asi furt komunisti, NELZE

-ČSSD, prohnilá a nekompetentní struktura slabochů (Sobotka), škůdců (Dientsbier) prokmotrovaná skrz naskrz. Chovanec se zásluhou o zbraně to nevytrhne, má škraloup za dezinformační centrum a Zimolu s Foldynou ta hydra semlela. NELZE

-KDU-ČSL, bezpáteřní strana, generátor všeobecných frází, s křesťanstvím už nemajíc nic společného. Lhář Jurečka, dementi Herman s Gabalem. Paktování se sudeťákama, na jedné straně republiky kandiduje podivný proteploušský bratr Okamury, na druhé Čunek. ABSOLUTNĚ NELZE

-TOP09, jó Kalousek, sovětský (pardon, unijní) politruk. Béčkový západní agitátor, eurohujer, protiruský štváč arogantní. NELZE ANI ZTRÁCET ČAS S NÍM

-STAN, pro mne nečitelní, mají problém s legálními držiteli zbraní, NELZE

Takže koho jiného ? Okamura je jako sůl s těmi svými krajními, ale stále racionálními postoji. Bez něj by ODS ve svém nesmělém euroskepticismu ještě více vyměkla. Podívej se na blahodárný vliv rakouských svobodných na jejich lidovce.

Já osobně jsem připraven vystoupením z unie klidně o třetinu zchudnout, kdo něco umí, a zařídil se tak, že domácnost udrží v chodu i sám (topení, opravy) apod., ten se bát nemusí. Chápu ale, že polootrok závislý s hypotékou na nekvalifikované pozici v montovně a čumějící na tepelné čerpadlo, jakožto jediný zdroj tepla např., jak tele na vrata, si svobodu vystoupením z unie dovolit nemůže ..

//EDIT, struktura textu
Naposledy upravil(a) Jura dne 22 říj 2017, 23:26, celkem upraveno 2 x.
Jura
Přispěvovatel

Příspěvek od Jura »

turbo kamna power píše:
Jura píše: Takže vystoupit ani náhodou, a proto volíš Svobodné ?! :) Říkám ať si to jdeš nejdřív ujasnit.

Jasně :) nevím, co si mám ujasňovat. Jsem pro samostatnou českou republiku mimo EU se svobodným cestováním a obchodem s celou Evropou a i světem. Ale momentálně, kdyby bylo referendum, hlasoval bych pro setrvání v EU. Stačí se podívat, jak EU hází klacky pod nohy Británii při vyjednávání a to mají britové mnohem silnější slovo, než my. Fakt bych nechtěl, aby takové vyjednávání vedl Babiš se Zemanem na hradě :roll: Taky by to mohlo dopadnout tak, že místo větší svobody bychom spadli pod vliv Ruska...

Okamura podle mě vykradl nejvíce právě Svobodné, trochu komunisty a přidal do toho rétoriku Zemana a Konvičky, tak aby to bylo pro české "vlastence" co nejvíce lákavé :)
Ty ještě nevíš co chceš..
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Jura:

Souhlasím s tím, že Okamura je racionálně uvažující člověk. Jenomže bohužel tu racionalitu nepřetavuje ve prospěch občanů naší země, ale dokázal si vybrat témata ve kterých u svých voličů vyvolává emoce. Emoce napětí, naštvání a strachu, a tím si získal jejich hlasy.
Tomu se říká populismus a demagogie.

Velká část volebního programu SPD je nesplnitelná! Začíná to zákazem islámu a končí snížením daní a zároveň více penězi pro obyvatele.

A to, co relativně splnit jde - referendum, odvolatelnost politiků, kontrola ČT - sebou nese obrovská rizika o kterých Okamura samozřejmě nehovoří.

To, co mě ale na Okamurovi děsí nejvíc, je jeho vyjadřování o Krymu, východní Ukrajině a Rusku obecně. V souvislosti s tím, že nás chce dostat ven z EU a NATO, je skutečně na pováženou, koho jsme si to zvolili do parlamentu.

Pokud jde o to, koho volit, tak já jsem došel k názoru, že chceme od politiků nemožné věci.
Chceme aby každý byl filosof, ekonom, právník a špičkový manažer. Aby měl každý křišťálovou minulost a dělal svojí práci max. za průměrnou mzdu dělnické profese. A navíc aby program jejich strany přesně korespondoval s našimi potřebami.

Proto se pak přikláníme k podobným populistům, kteří na komplikované otázky nabízejí jednoduché odpovědi a slibují ráj na zemi.

Mě osobně úplně stačí, když bude ve vládě skutečně demokraticky smýšlející reprezentace, která říká věci na rovinu a hlavně která nebude zpochybňovat naše členství v EU a NATO, jakožto jediné možné cesty jistoty, prosperity, blahobytu a bezpečí naší malinké vlasti. Suverénní ČR je podle mě obrovská naivita.
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

A ještě k té přímosti a zásadovosti pana Okamury:
Je třeba si připomenout, že je to usvědčený podvodník, který při presidentských volbách 2013 falšoval petiční hlasy, dále to, proč se mu rozpadla jeho původní strana, že jí měl v plánu tunelovat a proto byl odejit. A paradoxem také je, že např. na demagog.cz je to osobnost s největším procentem lží a přitom je u veřejnosti vnímán jako jeden z nejdůvěryhodnějších politiků :)

Myslím, že svůj charakter předvedl hned po volbách, kdy si jako jediný do povolebního štábu pozval jen vybrané novináře a jako jediný prohlásil, že mu je úplně jedno s kým bude vládnout.

Tolik k upřímnosti a zásadám pana Okamury ;)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

No ono už politik a důvěryhodný nejde moc dohromady protože nevíš co se mu honí v hlavě a jak se říká slibem nezarmoutíš...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“