Andre píše:Slavkov píše:Můžete mi vysvětlit (prosím RACIONÁLNĚ), čím vás oslovil? Co má reálnou šanci na úspěch?
Děkuji.
Na to jsem se ptal x lidí, nikdo nedokázal odpovědět. Nechápu.... 10% populace volí SPD a vlastně neví proč.
Ale podle mě je dostala do parlamentu ta mediální propaganda, kterou měl Okamura fakt dobře zvládnutou, ať už různě v diskuzích (jako třeba na novinkách to je neuvěřitelný masakr, tam by za něj 9 lidí z 10 položilo život, otázka kdo tam vůbec ty komentáře píše) nebo i na sítích. Na FB propaganda taky výborně funguje, jsou mazány veškeré negativní příspěvky. Takže na voliče, kteří neumí moc uvažovat v souvislostech, to funguje asi dobře.
Okamura je nejracionálněji uvažující a nejpřímější a nejzásadovější člověk napříč spektrem. Je trochu ostuda pro nás, že se toho musel chopit poloviční japonec, ale zároveň to nádherně zesměšňuje kecy o rasismu a fašismu voličů SPD.
Spíš mi řekni, koho jiného volit?
-
Babiš, viz. výše
NELZE
-
ODS, Fiala (ten jejich) stále nedokáže nazývat věci pravými jmény, Klause ml. upozadili a stojí při zdi.
Jsou jediná alternativa, ALE
-
Piráti, nebudu volit někoho, jejichž předseda pobíhá po německu v kapuci s vlajkou německých anarchistů nebo čeho a jeho kámoši tam podpalujou auta. Tohle je radikál, a né Okamura. Navíc trpí naivní představou, že dokáže rozpoznat radikálního uprchlíka a podporuje nepřirozenost, homosexuály apod.
Sluníčkáře NELZE
-
Komunisti se snaží mluvit státotvorně, ale vlastně ani nevím co jsou dneska zač, asi furt komunisti,
NELZE
-
ČSSD, prohnilá a nekompetentní struktura slabochů (Sobotka), škůdců (Dientsbier) prokmotrovaná skrz naskrz. Chovanec se zásluhou o zbraně to nevytrhne, má škraloup za dezinformační centrum a Zimolu s Foldynou ta hydra semlela.
NELZE
-
KDU-ČSL, bezpáteřní strana, generátor všeobecných frází, s křesťanstvím už nemajíc nic společného. Lhář Jurečka, dementi Herman s Gabalem. Paktování se sudeťákama, na jedné straně republiky kandiduje podivný proteploušský bratr Okamury, na druhé Čunek.
ABSOLUTNĚ NELZE
-
TOP09, jó Kalousek, sovětský (pardon, unijní) politruk. Béčkový západní agitátor, eurohujer, protiruský štváč arogantní.
NELZE ANI ZTRÁCET ČAS S NÍM
-
STAN, pro mne nečitelní, mají problém s legálními držiteli zbraní,
NELZE
Takže koho jiného ? Okamura je jako sůl s těmi svými krajními, ale stále racionálními postoji. Bez něj by ODS ve svém nesmělém euroskepticismu ještě více vyměkla. Podívej se na blahodárný vliv rakouských svobodných na jejich lidovce.
Já osobně jsem připraven vystoupením z unie klidně o třetinu zchudnout, kdo něco umí, a zařídil se tak, že domácnost udrží v chodu i sám (topení, opravy) apod., ten se bát nemusí. Chápu ale, že polootrok závislý s hypotékou na nekvalifikované pozici v montovně a čumějící na tepelné čerpadlo, jakožto jediný zdroj tepla např., jak tele na vrata, si svobodu vystoupením z unie dovolit nemůže ..
//EDIT, struktura textu