Vstřiky TDI PD - montáž/demontáž
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
To ne...v nádobce vody akorát (nedolíval) a v motoru cca o 3l oleje víc...Jestli tam nějaká byla, tak fakt minimum.
Nevim co tam měl za olej a co za naftu, vim že naftu i olej z druhý ruky, ale tohle to udělalo a po projetí to bylo takhle napěněný do šeda. Když to den stálo, barva oleje na měrce i všeho pod víkem ventilů byla normální...
Rozebíral jsem to za tepla...voda byla taky první co mě napadlo...
Takhle to z toho za tepla hrčelo

a takhle už je to ráno...filtr byl taky fest zahnojenej a po ustátí nic. Voda žádná.

Nevim co tam měl za olej a co za naftu, vim že naftu i olej z druhý ruky, ale tohle to udělalo a po projetí to bylo takhle napěněný do šeda. Když to den stálo, barva oleje na měrce i všeho pod víkem ventilů byla normální...
Rozebíral jsem to za tepla...voda byla taky první co mě napadlo...
Takhle to z toho za tepla hrčelo

a takhle už je to ráno...filtr byl taky fest zahnojenej a po ustátí nic. Voda žádná.

***VAG,PSA,Renault***
- kosta103
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Dotaz
Dal sem si do OII 1.9tdi trysky firad 1043HF +80%... přehazoval Bugsbunny...O kroužky novy a vstřikovače povolil o 225*
a od ty doby co se to tam dalo tak auto ma snahu cukat a nejede tak jak by mělo..soft sme upravovali ale problem je furt stejnej ještě dodam je to MR 08
myslite že by to mělo bejt povoleny o těch 180* ??
na volnoběch jde auto normalně i při běžny jizdě ale jak se na to začne šlapat tak je cítit cukaní nekdy víc někdy mín..přijde mi to že to ma malo nafty
Dal sem si do OII 1.9tdi trysky firad 1043HF +80%... přehazoval Bugsbunny...O kroužky novy a vstřikovače povolil o 225*
a od ty doby co se to tam dalo tak auto ma snahu cukat a nejede tak jak by mělo..soft sme upravovali ale problem je furt stejnej ještě dodam je to MR 08
myslite že by to mělo bejt povoleny o těch 180* ??
na volnoběch jde auto normalně i při běžny jizdě ale jak se na to začne šlapat tak je cítit cukaní nekdy víc někdy mín..přijde mi to že to ma malo nafty

Octavia II 1.9Tdi 77kw...226Hp...467Nm
GII 1.9 Tdi 110kw 4x4... 324ps.. 520Nm
Fabia RS 96kw blt..+soft MAHA....M volesofty
- kosta103
- Přispěvovatel
Taky nerozumim???dyt sem psal že to přehazoval Bugs..ja si je akorat zadělavalDukes píše:To kosťa: Pěkný, docela sis vydělal.Příště nech namontovat u Dieselpower, komplet výměna PD trysek včetně nových gumiček vyjde na 4.980,- Kč vč. DPH.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
-
- Aktivista
Je mi jasne ze firma dieselpower robi spickovu prvotriednu robotu! Ale su aj iny ludia na tomto fore, ktory taktiez robia vybornu robotu, Bugs medzi nich samozrejme patri. Je vela inych moznosti, kde moze byt chyba a nie je pekne hazdat spinu na oblubeneho clena fora!
Samozrejme kazdy moze spravit chybu, ale od toho sme tu aby sme pomohli a vyriesili problem. Vsetci sme tu ako jedna velka rodina, co ma spolocne zaluby. Toto forum je podla mna najlepsie a najodbornejsie, ale treba uznat ze len vdaka ludom co sem chodia a pisu hodnotne prispevky!

Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
Jéžiš...stane se...nikdo neni neomylnej, všichni to známe, a to ani dieselpower 
Kdo nic nedělá, nic nezkazí...Je to technika a stát se může cokoliv.
Důležitý je, jak se kdo po problému zachová.
Jsem zvyklej na to, že se tady na fóru při takovejch problémech radí a ne že se hází na druhý špína. A to, jestli to někdo vymění za 4980, nebo za 4500 věc opravdu neřeší

Kdo nic nedělá, nic nezkazí...Je to technika a stát se může cokoliv.
Důležitý je, jak se kdo po problému zachová.
Jsem zvyklej na to, že se tady na fóru při takovejch problémech radí a ne že se hází na druhý špína. A to, jestli to někdo vymění za 4980, nebo za 4500 věc opravdu neřeší

***VAG,PSA,Renault***
- kosta103
- Přispěvovatel
přesně tak jak píšešmisoVW píše:Je mi jasne ze firma dieselpower robi spickovu prvotriednu robotu! Ale su aj iny ludia na tomto fore, ktory taktiez robia vybornu robotu, Bugs medzi nich samozrejme patri. Je vela inych moznosti, kde moze byt chyba a nie je pekne hazdat spinu na oblubeneho clena fora!Samozrejme kazdy moze spravit chybu, ale od toho sme tu aby sme pomohli a vyriesili problem. Vsetci sme tu ako jedna velka rodina, co ma spolocne zaluby. Toto forum je podla mna najlepsie a najodbornejsie, ale treba uznat ze len vdaka ludom co sem chodia a pisu hodnotne prispevky!

dneska mrknu na rozvody jestli sou spravně nastaveny a ty vstřikovače pak povolim o 180*
ale podle mě bude problem jinde,nekde v přívodu na nafty protože když je malo nafty tak to cuka víc
jinak ja si dělam na autě všechno sam a ty vstřikovaně u PD sem zdaleka nedělal poprve takže proto sem se chtěl zeptat jestli někdo nema s tímto problemem zkušenosti