Nastavení táhla na turbu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
právě že by se měli dělat za 3000km, bude mít 270 000, takže je udělám během přístího týdne(nechám udělat)...četl jsem ,že rozvody by měli být nastavené na nulu ...ve 4 kanále na 4 pozici ale já tam mám údaj 2,8 procenta tak nevím kde to najdu a nebo jestli ty procenta nějak převést....Source píše:Tak to daj niekomu nastaviť a pozrieť, môže to mať vplyv aj nemusí, rozvody boli kedy naposledy menené ?

Naposledy upravil(a) Pajda077 dne 28 črc 2019, 18:21, celkem upraveno 1 x.
Nie ale rozvody na 0 sa stavajú na PDčku, rotačku postavíš na prípravky a potom doladíś predvstrek, čiže daj spraviť rozvody a doladiť počiatok vstreku a uvidíš ako sa to bude správať
Octavia 2003 ASV 81kw
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
/ FB S764 / "J" čerpadlo / Brzdy 312mm / ASZ vedenie vzduchu / vymenik olej-voda ASZ / DPF ON 1??Kw/3??NM
VW Golf mk5 R32 3.2 VR6 BUB 184Kw 4motion
Váha new
Ahojte tak rozvody udělané a předvsřik nastaven na 63 (prý aby to lépe startovalo----nechat tak?Pocitově to jelo lépe. Nasadil jsem dnes origo váhu co tam má být a prosím o zkouknutí.Source píše:Nie ale rozvody na 0 sa stavajú na PDčku, rotačku postavíš na prípravky a potom doladíś predvstrek, čiže daj spraviť rozvody a doladiť počiatok vstreku a uvidíš ako sa to bude správať
1,2 sekce v logu je se starou neorigo váhou
3 sekce je s novou váhou origo co tam má být s tím vnitřním tubusem
http://leteckaposta.cz/158679462
myslíte, že baňka je nastavená správně? Ten nedofuk je docela velký a přefuk asi v normě hm?Rozhodněte prosím za mě kterou váhu tam nechat...a co ještě třeba doladit...děkuji