golf tdi-velmi špatný start

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

renno.o
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od renno.o »

Tak musím říci,že ted´jsem to startoval zase na 4x i s odpojeným čidlem!!!!!Tak nevím.Zítra snad VAG,uvidíme
renno.o
Přispěvovatel

Příspěvek od renno.o »

Někdo nějaký nápad,nebo radu?
vladik
Přispěvovatel

Příspěvek od vladik »

skus zkontrolovat trysky a odpojovac paliva na cerpadle :)
picaso123123
Nováček

Příspěvek od picaso123123 »

Zdar...nedělal na autě nějaký zákrok???...výměna rozvodů...že by to bylo špatně nastavené.....opravdu...mrkněte na ten předvstřik....malá dávka nafty.....povolit čerpadlo a nepatrně hýbnout od motoru....ale jen nepatrně ale napřed..udělej značku...ať se máš kam vrátit...tchán měl octávku na rozvodech a totálně mu to rozhodily....to byly asi mechoši kua... :-D (LOL)

Ps:také mě napadlo startér...je to divné...ale tuhle variantu jsem také slyšel......můj typ je na čerpadle předvstřik...za tepla ok?

U starších aut byl ruční povytahovák na předvstřik...zde je automat a nemusí chodit...také jedna možnost!!!Někdy WAG nic neřekne...chová se že nic :o
Dozbec
Přispěvovatel

Příspěvek od Dozbec »

jeste zkontrolovat zhavice jestli opravdu zhavijestli neni chyba tam me to dneska chytlo v -16 na asi ctvrty otoceni a v poho az na tou zimu ta je des
Octavia combi 2FL 2.0TDI 103Kw
Fabia Greenline 1.2TDI
renno.o
Přispěvovatel

Příspěvek od renno.o »

[quote="picaso123123"]Zdar...nedělal na autě nějaký zákrok???...výměna rozvodů...že by to bylo špatně nastavené.....opravdu...mrkněte na ten předvstřik....malá dávka nafty.....povolit čerpadlo a nepatrně hýbnout od motoru....ale jen nepatrně ale napřed..udělej značku...ať se máš kam vrátit...tchán měl octávku na rozvodech a totálně mu to rozhodily....to byly asi mechoši kua... :-D (LOL)

Ps:také mě napadlo startér...je to divné...ale tuhle variantu jsem také slyšel......můj typ je na čerpadle předvstřik...za tepla ok?

U starších aut byl ruční povytahovák na předvstřik...zde je automat a nemusí chodit...také jedna možnost!!!Někdy WAG nic neřekne...chová se že nic :o[/quot
Tak mám to hotové,ted jsem mu volal,předvstřik nastaven a je to prý OK.Ted to startoval po 3 hod a čaplo hned,okamžitě.Tak pro to za hodnku jedu a uvidím zítra ráno,jak to pomaká!!Ještě zjistím,jestli nedělal něco jiného a dám vědět.Zatím všem moc díky za rady a porady....díky moc
renno.o
Přispěvovatel

Příspěvek od renno.o »

Tak mám to hotové,ted jsem mu volal,předvstřik nastaven a je to prý OK.Ted to startoval po 3 hod a čaplo hned,okamžitě.Tak pro to za hodnku jedu a uvidím zítra ráno,jak to pomaká!!Ještě zjistím,jestli nedělal něco jiného a dám vědět.Zatím všem moc díky za rady a porady....díky moc
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Hlavně aby ti dokázal říct přesně, čím to bylo.
Oct asv 2000, DieselPower
renno.o
Přispěvovatel

Příspěvek od renno.o »

Pája 19 píše:Hlavně aby ti dokázal říct přesně, čím to bylo.
PŘEDVSTŘIK!!!!Startuje v pohodě,uvidím ráno
picaso123123
Nováček

Příspěvek od picaso123123 »

Tak je to tak jak sem říkal...jsem rád že to bude fachat...určo ráno pohoda.....pokud je špatně nastaven předvstřik....tak to je pakárna :roll:
renno.o
Přispěvovatel

Příspěvek od renno.o »

picaso123123 píše:Tak je to tak jak sem říkal...jsem rád že to bude fachat...určo ráno pohoda.....pokud je špatně nastaven předvstřik....tak to je pakárna :roll:
Tak ráno až na podruhý!!!!!Nevím,nevím......Ale možná,že taky ta baterka už po tolika startech není pořádně nařachaná,nevím a taky -16.Hlavně,že jsem natočil
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Jestli ti po těhle útrapách baterka při -16 natočila motor, tak buď rád, že máš baterku v kondici. Já sem jí sundal z nabíječky a zkusil při -12 natočit a sotva se to převalovalo, ale chytlo.
Oct asv 2000, DieselPower
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“