superb II cukání
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jelikož se to tu řešilo už skoro před 2 lety, můžeme si nějak shrnout co se s tím teda dělalo za celou tu dobu, ať tady celý téma neřešíme znovu, mám na mysli, jestli se to zkoušelo se seriovým softem a jestli i s ním to dělalo, jestli se zkoušela třeba jiná kabeláž ke vstřikům atd., hlavně se mi nechcou ty 4 stránky číst celý znova 

se seriovým softem to samé,s druhou váhou taky,v předchozích příspěvcích není nic zajímavého,jsou tam přísp typu že někomu nějaké auto cuká taky,jinak s kolegou co dělá problémové auta,převážně opravy elektroniky ařj i pro značkové servisy jsme se shodli ,když se to zrovna projevilo na chvíli,že to vypadá na dodávku paliva,
SUPERBII MR2013, CR 103KW,Ambition plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
tak to nevím,je to fakt ostré cukání,jsem si vzpomněl jednou při jízdě po městě-kdy to je v tom cukacím režimu nejvíc-a opravdu silně to škubalo,tak se mi rozsvítilo DPF,ale než jsem dojel domů pro notebook-asi 5km-tak kontrolka zhasla,přestalo cukat,pamět závad prázdná jako vždy
nemyslel jsem že tam jde málo nafty,jako když je přicpaný filtr,ale že jednotka přerušuje dodávku nebo tak nějak,ostré škubání,jak u benzínu když vynechává zapalování
nemyslel jsem že tam jde málo nafty,jako když je přicpaný filtr,ale že jednotka přerušuje dodávku nebo tak nějak,ostré škubání,jak u benzínu když vynechává zapalování
SUPERBII MR2013, CR 103KW,Ambition plus
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Zaslep to egr a máš po cukání a turbo bere už od spoda.A nebudeš mít sání plný bordelu.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
odstav to EGR,však tu to bolo jasne špecifikované ako EGR,nastav turbo ako bolo a odstav EGR a jazdi aj keď svieti kontrolka motora,a pokial to za žiadnej situáciu necukne vieš kde je problém..a ak to bude na 100% egr tak ho daj odstaviť cez SW..hodnotu vstrekov si kontroloval ?
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4