ahoj no neviem ale mal som rozobrate oba cerpadla aj s mpicka aj 1 bodu su rovnake akurat priemer cerpadla bol odlisny priemerovo ziadny ventil som tam nenasiel a inac daval som cerpadlo s 1bodu na mpi a veru sa nic nezmenilo a auto beha stale rovnako neviem mam teraz uz na dielni cerpadlo do hadice ale 3 barove este som ho nedaval chccem to urobit na vypinac a prepojit prepad naftytomiisp píše:jinak proc nepouzit pal. cerpadlo s Felicie ? Nie to pre MPI ktore tlaci 3.5bar ale pre jedno-bod, to tlaci 1.2bar, maj aj pretlakovy ventil na sebe..ja ho mam v nadrzi a musim uznat ze 96ka PD s a bez cerpadla v nadrzi je dost velky rozdiel (hlavne okolo 3000+, predtym mi to =>3000 nejak stracalo dych a teraz mi pre zmenu smyka spojka)
Cerpadlo s PD do golfa 3ky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf 3 TDI 66kw, trysky p5O2, 12mm hlava,kat off,egr.off, IC vacsi, turbo gt 1749 Va, sanie PD 130, jednohmota pritlacak VR6, Vyfuk 55mm, soft by Drapek,
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
Brácha ná svém ex GIV použil na radu LADASE palivový filtr z GII D, nemá totiž to Tčko, jen ovzdušňovací šroubek... To jen kdyby se oak lidi po montáži čerpadla do nádrže potácely s problémy jako jsou vypadené hadice na přepad apod... Pač přece jen někdo to má zapojeno po zapnutí klíčku, takže když člověk nenastartuje hned, tlak se zvyšuje... Ps: nepíšu to úplně k tématu, jen pro info.
Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 
http://www.cc-autodily.cz/cerpadlo-paliva-1-2-b.html3copsi3 píše:ahoj no neviem ale mal som rozobrate oba cerpadla aj s mpicka aj 1 bodu su rovnake akurat priemer cerpadla bol odlisny priemerovo ziadny ventil som tam nenasiel a inac daval som cerpadlo s 1bodu na mpi a veru sa nic nezmenilo a auto beha stale rovnako neviem mam teraz uz na dielni cerpadlo do hadice ale 3 barove este som ho nedaval chccem to urobit na vypinac a prepojit prepad naftytomiisp píše:jinak proc nepouzit pal. cerpadlo s Felicie ? Nie to pre MPI ktore tlaci 3.5bar ale pre jedno-bod, to tlaci 1.2bar, maj aj pretlakovy ventil na sebe..ja ho mam v nadrzi a musim uznat ze 96ka PD s a bez cerpadla v nadrzi je dost velky rozdiel (hlavne okolo 3000+, predtym mi to =>3000 nejak stracalo dych a teraz mi pre zmenu smyka spojka)
http://www.cc-autodily.cz/cerpadlo-paliva-3-0-b.html
to prve s plastom (Dko) mam ja, to by malo byt pre jedno bod, druhe pre MPi, i ked niektore katalogy sa trocha rozchadzaju v udajoch.
Ten ventil je vlastne ta trubka co trci na boku cerpadla, aspon mam ten pocit, prisiel som na to vlastne omylom ked som to cerpadlo testoval v nadrzi a na tu plastovu trubku som zavesil prepad a chovalo sa to asi tak ze prepad z motoru vobec nesiel do nadrze a cerpadlo vydavalo vcelku zaujimave pazvuky, ked som prepad dal volne tak cerpadlo nie je ani pocut.
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
ahoj a ako to tam vlastne mas montnute nemozes mi to vyfotit prosim to mas stale pustene to cerpadlo od spinacky ci ako prosim porad mam aj take cerpadlo to 1 barovetomiisp píše:http://www.cc-autodily.cz/cerpadlo-paliva-1-2-b.html3copsi3 píše:ahoj no neviem ale mal som rozobrate oba cerpadla aj s mpicka aj 1 bodu su rovnake akurat priemer cerpadla bol odlisny priemerovo ziadny ventil som tam nenasiel a inac daval som cerpadlo s 1bodu na mpi a veru sa nic nezmenilo a auto beha stale rovnako neviem mam teraz uz na dielni cerpadlo do hadice ale 3 barove este som ho nedaval chccem to urobit na vypinac a prepojit prepad naftytomiisp píše:jinak proc nepouzit pal. cerpadlo s Felicie ? Nie to pre MPI ktore tlaci 3.5bar ale pre jedno-bod, to tlaci 1.2bar, maj aj pretlakovy ventil na sebe..ja ho mam v nadrzi a musim uznat ze 96ka PD s a bez cerpadla v nadrzi je dost velky rozdiel (hlavne okolo 3000+, predtym mi to =>3000 nejak stracalo dych a teraz mi pre zmenu smyka spojka)
http://www.cc-autodily.cz/cerpadlo-paliva-3-0-b.html
to prve s plastom (Dko) mam ja, to by malo byt pre jedno bod, druhe pre MPi, i ked niektore katalogy sa trocha rozchadzaju v udajoch.
Ten ventil je vlastne ta trubka co trci na boku cerpadla, aspon mam ten pocit, prisiel som na to vlastne omylom ked som to cerpadlo testoval v nadrzi a na tu plastovu trubku som zavesil prepad a chovalo sa to asi tak ze prepad z motoru vobec nesiel do nadrze a cerpadlo vydavalo vcelku zaujimave pazvuky, ked som prepad dal volne tak cerpadlo nie je ani pocut.
Golf 3 TDI 66kw, trysky p5O2, 12mm hlava,kat off,egr.off, IC vacsi, turbo gt 1749 Va, sanie PD 130, jednohmota pritlacak VR6, Vyfuk 55mm, soft by Drapek,
foto mam, ale iba ten prvej verzie kde bol prepad zapojeny na tu plastovu trubku coz bolo zle, novsia verzia vypada rovnako az na to ze ten spoj hadica-trubka-hadica-cerpadlo bol nahradeny hadica-dlhsia trubka a ta trubka je pritiahnuta o teleso cerpadla sk-paskou
funguje to ok, ale aj tak to budem prerabat znova spolu s vymenou nadrze za benzinovu (ta ma na spodu drziak na cerpadlo a aj prepazky) 
co sa tyka zapojenia, je origo zapojene na RJ, ja mam totiz PD, to by ti skor povedali rotackari

toThopr: to som uz tiez pocul, ze vraj tam robi za studena problem to Tcko na ohrev filtru, ale iba v kombinacii nizka teplota a vysoky tlak cerpadla
co sa tyka zapojenia, je origo zapojene na RJ, ja mam totiz PD, to by ti skor povedali rotackari

toThopr: to som uz tiez pocul, ze vraj tam robi za studena problem to Tcko na ohrev filtru, ale iba v kombinacii nizka teplota a vysoky tlak cerpadla
Naposledy upravil(a) tomiisp dne 28 říj 2009, 20:44, celkem upraveno 1 x.
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
niekde to tu uz bolo napisane v texte, tusim rele na chcipaci ventil a kostru, pozri sa spatne tu v topicu.Tom.s píše:a jak to máte zapojené elektricky na 15? nebo x kontakt aby se odpojilo při startu, nebo jak?
Takže jestli tomu rozumím dobře (furt se v tom motám)...
na rotačku:
koš z PDčka, zapojit hadice jak jsou a elektriku na zpětnej ventil na čerpadle a je klid...
pak je otázka: Když jsou bubliny, bude asi s nějvětší pravděpodobností někde prosakovat nafta ne?
na rotačku:
koš z PDčka, zapojit hadice jak jsou a elektriku na zpětnej ventil na čerpadle a je klid...
pak je otázka: Když jsou bubliny, bude asi s nějvětší pravděpodobností někde prosakovat nafta ne?
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Vypada to ozaj dobre len ja mam rotacku a spravim to asi takto ako mas ty a od spinacej skrinky, ked zapnem klucik zacne slapat a ked vypnem vypne sa vsak moze ist stale nie, ak ma ventil ,dosialhne tlak 1 bar a bude ho prepustat cez ventil na cerpadle a cez prepad nie?tomiisp píše:foto mam, ale iba ten prvej verzie kde bol prepad zapojeny na tu plastovu trubku coz bolo zle, novsia verzia vypada rovnako az na to ze ten spoj hadica-trubka-hadica-cerpadlo bol nahradeny hadica-dlhsia trubka a ta trubka je pritiahnuta o teleso cerpadla sk-paskoufunguje to ok, ale aj tak to budem prerabat znova spolu s vymenou nadrze za benzinovu (ta ma na spodu drziak na cerpadlo a aj prepazky)
od samotnej spinacky by som to nenechaval bezat len tak pokial ti nebezi motor, to cerpadlo sice zacne pustat bokom cez ten ventil ale ma to sprievodne zvuky take slabe skucanie, tazko povedat aky vplyv to ma na cerpadlo s dlhodobeho hladiska..3copsi3 píše:Vypada to ozaj dobre len ja mam rotacku a spravim to asi takto ako mas ty a od spinacej skrinky, ked zapnem klucik zacne slapat a ked vypnem vypne sa vsak moze ist stale nie, ak ma ventil ,dosialhne tlak 1 bar a bude ho prepustat cez ventil na cerpadle a cez prepad nie?tomiisp píše:foto mam, ale iba ten prvej verzie kde bol prepad zapojeny na tu plastovu trubku coz bolo zle, novsia verzia vypada rovnako az na to ze ten spoj hadica-trubka-hadica-cerpadlo bol nahradeny hadica-dlhsia trubka a ta trubka je pritiahnuta o teleso cerpadla sk-paskoufunguje to ok, ale aj tak to budem prerabat znova spolu s vymenou nadrze za benzinovu (ta ma na spodu drziak na cerpadlo a aj prepazky)
skor si urob to rele , pripoj ho na chcipaci ventil cerpadla a kostru a mas klud, cerpadlo ti pobezi asi 20sec po zapnuti kluca ak nenastartujes, ked nastartujes tak sa rozbehne znova. Tu mas aspon istotu.
Oki dakujem vyskusam to tebe to pomohlo ako myslim pri vacsich otackachtomiisp píše:od samotnej spinacky by som to nenechaval bezat len tak pokial ti nebezi motor, to cerpadlo sice zacne pustat bokom cez ten ventil ale ma to sprievodne zvuky take slabe skucanie, tazko povedat aky vplyv to ma na cerpadlo s dlhodobeho hladiska..3copsi3 píše:Vypada to ozaj dobre len ja mam rotacku a spravim to asi takto ako mas ty a od spinacej skrinky, ked zapnem klucik zacne slapat a ked vypnem vypne sa vsak moze ist stale nie, ak ma ventil ,dosialhne tlak 1 bar a bude ho prepustat cez ventil na cerpadle a cez prepad nie?tomiisp píše:foto mam, ale iba ten prvej verzie kde bol prepad zapojeny na tu plastovu trubku coz bolo zle, novsia verzia vypada rovnako az na to ze ten spoj hadica-trubka-hadica-cerpadlo bol nahradeny hadica-dlhsia trubka a ta trubka je pritiahnuta o teleso cerpadla sk-paskoufunguje to ok, ale aj tak to budem prerabat znova spolu s vymenou nadrze za benzinovu (ta ma na spodu drziak na cerpadlo a aj prepazky)
skor si urob to rele , pripoj ho na chcipaci ventil cerpadla a kostru a mas klud, cerpadlo ti pobezi asi 20sec po zapnuti kluca ak nenastartujes, ked nastartujes tak sa rozbehne znova. Tu mas aspon istotu.
pokial viem tan crash signal ide s RJ airbagu do RJ motora, este tusim do spinaca vystraznych smeroviek a mozna i este niekam..a na co by si to chcel vyuzit ? na odpojenie cerpadla ?DDRagoo píše:pánové, pánové, napadlo někoho vás, na co je crash kontakt (signál) ? Ten by určitě nebylo škoda využít že? Mohlo by to třeba při nehodě zachránit někomu život
to sice nie je zly napad ale bolo by dobre vediet aj to aky ten signal ma priebeh, ci je jednorazovy alebo po aktivacii drzi stale..to uz neviem
radsej nez sa vrtat v tomto signali (tazko otestujes ci to funguje), ovladanie cerpadla by mohol cez jednoduchy obvod blokovat napr. signal zo snimaca vacky/kluky alebo signal z altiku, jednoducho, v pritomnosti signalu z tohto snimaca by rele zapojene v napajani cerpadla bolo zopnute a v pripade vypadku signalu by rele odpojilo..a ked uz robit takuto vec, tak tato vec by kludne mohla zahrnovat aj automatiku ako je u PD ze po zapnuti kluca by spustilo cerpadlo na par sekund a vyplo, a znova zaplo az po nastartovani