problém el. pohonu

Diskuze pro nadšence do elektrických aut - technika a vše o nich bez rozlišení značky

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Andre
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Forest píše: pro porovnání starší C63. Zajímavé, jak rozdíl spotřeby mezi 80km/h a 150 km/h není ani 7 %, co? :roll:
A to nevadí, že v těch 80km/h to bylo do kopce a že 150km/h neměl na tachometru ani 1 vteřinu toho videa? :D

Jinak na spoustu tvých otázek najdeš odpovědi například zde:
https://www.youtube.com/watch?v=m06meNDdjgw
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

jericho-3 píše:Foreste a kolik jezdíš v zatáčkách..aby to bylo přesnější... :)
Mistři volantu, kteří prošli kurzem Chucka Norrise, zásadně nezatáčí, před nimi se silnice napřimuje a kamiony z D1 umí odstranit pouhým pohledem.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Andre píše:
Forest píše: pro porovnání starší C63. Zajímavé, jak rozdíl spotřeby mezi 80km/h a 150 km/h není ani 7 %, co? :roll:
A to nevadí, že v těch 80km/h to bylo do kopce a že 150km/h neměl na tachometru ani 1 vteřinu toho videa? :D

Jinak na spoustu tvých otázek najdeš odpovědi například zde:
https://www.youtube.com/watch?v=m06meNDdjgw
0:57 ti připadalo do kopce? Mě spíš z kopce ale třeba se na to musím mrknout na monitoru. No, myslím si, že těch 140, které Tesly dlouhodobě nejezdí tak tam bylo dostatečně dlouho, nebo snad ne? Mimochodem, při zrychlování se spotřeba zvyšuje, takže tvoje poznámka spíš hovoří proti tobě.

Andre píše:
Mistři volantu, kteří prošli kurzem Chucka Norrise, zásadně nezatáčí, před nimi se silnice napřimuje a kamiony z D1 umí odstranit pouhým pohledem.
A něco k tématu bys neměl? Třeba odpovědi na otázky které záměrně ignoruješ?

Andre, ty bys asi neměl takto psát. Nemáš na to. Málokdo má tak jednoduše dostupné stopy svého řidičského selhání jako ty. Co dělají jizvy? A proč jsi se lidem nepochlubil jak jednou skončilo a hlavně proč tvoje Audi BKD při cestě z Prahy? Ty, mistře volantu :roll:

...nemluv o tom, co ti nepřísluší a hlavně, nedělej ze sebe hlupáka většího nežli ve skutečnosti jsi protože ti to úplně zbytečně škodí.

Za odkaz děkuji, určitě zhlédnu. Jen doufám, že tvůrce není ohýbač jako ty.

@Jericho:
Jericho, pominu-li nájezdy a sjezdy z dálnice, případně zhoršený stav vozovky vydávající se ta dálnici, nenarazil jsem na zatáčku, kterou bych výše jmenovanou rychlostí nedokázal projet aniž bych ohrozil sebe, posádku nebo ostatní účastníky provozu. Jak to souvisí s tématem? Už zase se tě zmocnil ten trol v tobě?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Andre, musím říci, když jsem shlédl příspěvek o Tesle, až mne zamrazilo, když si tuhle raketu koupí nějaký magor a dá se toho v reálném provozu..Já bych se asi zabil, a po obědě by asi akcelerace byla problém. Samozřejmě pro mne, "nepřítele" elektroniky, která prostupuje celým našim životem a v podstatě nám krade svobodu je to těžko stravitelné, ale jinak je to bomba, to se musí nechat..Takže dožiji za zvuků vytáčeného motoru s rukou na řadicí páce..Ale děkuji za informační vstup do praktické elektromobility... :)
nepropadat panice...
Jarda-k
Přispěvovatel

Příspěvek od Jarda-k »

Asi to hašení EV opravdu není žádná prdel..: https://echo24.cz/a/SnEQu/11-tisic-litr ... -internetu
Je: Rapid 1,6 TDI 85 kW 2015, Fabia II combi 1,4 TDI 70 kW 2008
Byl: Focus combi 1,8 TDCi 74 kW 2002
mirek999
Přispěvovatel

Příspěvek od mirek999 »

Akce určitě vyšla na stejné peníze, jako Tesla sama :roll:
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

Takový André přes to hodí červené trencle s obrázkem elektormobilu a vono se to uhasí (LOL)
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Jarda-k píše:Asi to hašení EV opravdu není žádná prdel..: https://echo24.cz/a/SnEQu/11-tisic-litr ... -internetu
Upozorňoval jsem na to tady již dávno. Stěžejní problém, který v tom vidím je, že bude nezbytné přistavit minimálně dvě cisterny, neboť jen málokterý hasičský sbor disponuje cisternu o takovém objemu.

... a teď si představme, že takto se spustí řetězově třeba dva nebo tři elektromobily za sebou, které budou průběžně hořet :roll:

...dále si představme, že to chytne někde úplně daleko na vesnici, kde na to nebudou mít vybavení. To to budou namáčet do rybníku? Jen se zeptám: kolika takovými kontejnery budou disponovat taková velkoměsta (kde má elektromobil největší uplatnění)? :wink:
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Jj, hned jsem to tušil, že se někdo chytne :D

Zarazilo mě těch 50 hasičů, tak jsem se doklikal na zdrojovou fotogalerii a napočítal celé 2, kteří to hasili a další 4, kteří asistovali u nakládky shořelého vraku. Kde bylo těch dalších 44 a co by tam proboha dělali?
Pak ta zmínka o tekoucí kyselině, to už hraničí s trapností, asi autorovi zkomoleniny české verze článku nikdo nevysvětlil, že Tesla nejezdí na olovo.
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

50 hasišů nebude tak nereálný číslo, běžná osádka cisterny je 6-8 lidí přes 10 určitě ne, jestli byli potřeba dvě cisterny už je to 20, ted někdo musel přivezt kontejner a techniku na naložení to je 4-6 a něčim ten kontejner taky museli napustit to je další 2-3 cisterny (možno použít ty první dvě který mezitím dojeli naplnit)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Andre píše:to už hraničí s trapností
Zatímco tvoje příspěvky nikoli, ty mistře volantu, že?

Proč se tak ponižuješ? Proč ze sebe děláš většího hlupáka nežli jsi? Opravdu se domníváš, že osoby zainteresované v zásahu byly pouze ty přítomné? Mě osobně taky zaskočil ten nedbalý překlad (četl jsem originál), který nahrává zoufalcům jako jsi ty ale že se chytneš zrovna tohoto. Že nereaguješ na něco opravdu podnětného.

Ono je lehčí trolit nežli diskutovat na téma, co?

fekálek
Aktivista

Příspěvek od fekálek »

Jak jsem říkal, je to jizda na malém jaderném reaktoru, zatím jsou el auta utopie a svědčí o tom i propadající se prodeje. Zlatej ropák, toho nezapálíš ani protitankovou minou explodující pod nádrží (noteeth)
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

Forest píše:
Andre píše:to už hraničí s trapností
Zatímco tvoje příspěvky nikoli, ty mistře volantu, že?

Proč se tak ponižuješ? Proč ze sebe děláš většího hlupáka nežli jsi? Opravdu se domníváš, že osoby zainteresované v zásahu byly pouze ty přítomné? Mě osobně taky zaskočil ten nedbalý překlad (četl jsem originál), který nahrává zoufalcům jako jsi ty ale že se chytneš zrovna tohoto. Že nereaguješ na něco opravdu podnětného.

Ono je lehčí trolit nežli diskutovat na téma, co?
Vážně ti přijde, že můj příspěvek souvisel s tématem méně než tvůj?
V mládí jsme tento jev nazývali "Všichni jste blázni jen já jsem letadlo", ale v tvých letech už to moc legrace není.
Mimochodem, nebylo to následně po mém zcestném výplodu, kdy admin přesunul celé téma z "Diskuze o autech" do "Diskuze - MIMO mísu" ;)
Naposledy upravil(a) Andre dne 10 lis 2019, 21:39, celkem upraveno 1 x.
Andre
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andre »

fekálek píše:Jak jsem říkal, je to jizda na malém jaderném reaktoru, zatím jsou el auta utopie a svědčí o tom i propadající se prodeje. Zlatej ropák, toho nezapálíš ani protitankovou minou explodující pod nádrží (noteeth)
Hezká ironie...
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Auta na elektriku“