HLUČNÉ rozvody DAYCO + INA na O1 ALH 66kW - VYŘEŠENO ! str.5
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
tuner
- Aktivista
Neboj ty jety kladky toho najedou jeste spoustu. Menil jsem rozvody na sve A4 a vsechny kladky, napinaky a vodni pumpa puvodni z roku 98, vymenena byla pouze napinaci kladka vstrik cerpadla a remeny, to stejny plati pro kladky na multiremenech u vseho najeto prez 600t.km
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
je to fakt v háji...čemu má pak už člověk věřit
jednou jsme dělali rozvody ( tak rok zpátky ) na Thalii 1.4 16v, normál celá sada + pumpa
dedula chudák najel tak 3000km a auto potkaný, tak jsme to potom zkoumali, na na 100% to tvrdit nechci, ale zdálo se mě že hřídel pumpy je prostě nakřivo a ten šteft co je na něm pak chycená kladka taky nebyl kolmo k tělu pumpy - prostě řemen pořád měl tendenci sjíždět k bloku, dřel se tak dlouho až se předřel...
dodavatel nám to uznal, že to byl asi zmetek, dal nám novou sadu rozvodů i s pumpou, od té doby klid
ale opravu hlavy atd. ti samozřejmě nikdo nezaplatí....
a ještě je člověk za vola, jestli to udělal prý pořádně..což je asi nejhorší
jednou jsme dělali rozvody ( tak rok zpátky ) na Thalii 1.4 16v, normál celá sada + pumpa
dedula chudák najel tak 3000km a auto potkaný, tak jsme to potom zkoumali, na na 100% to tvrdit nechci, ale zdálo se mě že hřídel pumpy je prostě nakřivo a ten šteft co je na něm pak chycená kladka taky nebyl kolmo k tělu pumpy - prostě řemen pořád měl tendenci sjíždět k bloku, dřel se tak dlouho až se předřel...
dodavatel nám to uznal, že to byl asi zmetek, dal nám novou sadu rozvodů i s pumpou, od té doby klid
ale opravu hlavy atd. ti samozřejmě nikdo nezaplatí....
a ještě je člověk za vola, jestli to udělal prý pořádně..což je asi nejhorší
Jo hoši tahle doba přeje zmetkům jelikož u zákazníků hraje roli cena a tudíž i takové giganti jako SKF se zřejmě snaží vyhovět požadavkům zákazníka a jde s cenou dolů ale bohužel i s kvalitou, nebo už fakt nevim. Myslel jsem si , že mám jenom já problém s dílama z ČR a jak to tak čtu je nás spousta. Škoda , že nejsem klasický majitel auta v ČR který na auto kálí a řeší servis až když auto zastaví a dál nejede, páč by mě nějaké zvuky a divné díly fakt nezajímali......
Jinak 4 roky jsem pracoval jako prodejce průmyslových ložisek SKF a INA v autorizované prodejně :
http://www.industrial.cz/
Prodávali jsem hlavně ložiska SKF do různých strojů ale i ložiskové sady do kol všech automobilů + hodně rozvodových sad SKF a nikdy si nikdo nestěžoval a ani na reklamaci jsme nikdy neměli žádnou sadu. Ovšem cenou jsme byly totálně mimo
Čili nás ničila konkurence na internetu těmahle "čínskejma sadama" vzhledem k nízké ceně a i přesto jako bývalý zaměstnanec udělám takovou píčovin... a objednám si "levnější" sráč z internetu. Místo abych si koupil originál SKF ze Švédska. No příště , tedy pokud se ten motor dožije nějakého příště, koupím sadu rozhodně tam, leč to bude stát raketu. Už jenom to , že ke koupi ložisek SKF nebo INA dostává zákazník záruku v podobě odborné expertízy přímo na zastoupení SKF nebo INA pro Prahu. Také tam tyto kladky odvezu jelikož tam mám pár známích v kanclech a uvidím co mě řeknou. Sice je mě to k prdu ale osobně mě zajímá čím to je že vydrželi pouhých 2400 km.
Jinak 4 roky jsem pracoval jako prodejce průmyslových ložisek SKF a INA v autorizované prodejně :
http://www.industrial.cz/
Prodávali jsem hlavně ložiska SKF do různých strojů ale i ložiskové sady do kol všech automobilů + hodně rozvodových sad SKF a nikdy si nikdo nestěžoval a ani na reklamaci jsme nikdy neměli žádnou sadu. Ovšem cenou jsme byly totálně mimo
Seat Leon 2.0 TDI 135kW FR = "Furt Rozbitý"
BMW E39 530d 2260V - kovadlina 600 Nm
-
auto-point
- Přispěvovatel
Přečti si celé téma a pochopíš, bohužel jsem narazil na prodejce co zřejmě nejede fér play, takže vyndám rozvody pošlu je za svoje peníze někam, auto bude nepojízdné jelikož už nemám na jinou sadu a reklamace ??? Hahaha, pán mě jasně po tel. vysvětlil jak u něj probíhají reklamace a navíc jak už jsem psal nemám fakturu, tu jsem k tomu balíčku nedostal, takže asi tak s reklamací.......auto-point píše:Tak hlavně, že je opraveno, starý kladky a k tomu řemen a napínací kladka nejasné kvality. Hodně štěstí při potkání.. Patlat takhle staré a nove díly se zmetky, to se vyplatí.. Proč jsi nedal celou sadu?
Demontovat celou sadu včetně pumpy a šupem na reklamaci.
je to v háji dneska, nejhorší že spousta e-shopů vědomě prodává šmejd a jak píšeš - nepošlou ti fakturu a pak se něčeho dovolávej
posledně jsem se napálil s "origo" výbojkami do xenonů - jo, došly v krabičce VW-Audi, to jo, ale svítily uplně nahovno, borec mě je do týdne přišel reklamovat
tak jsem to taky reklamovoval, musel jsem si sehnat od kámoše z VW potvrzení o odborné montáži a demontáži..., jinak by mi to neuznali
pak poslali fakt už origo a fungují dodnes...
posledně jsem se napálil s "origo" výbojkami do xenonů - jo, došly v krabičce VW-Audi, to jo, ale svítily uplně nahovno, borec mě je do týdne přišel reklamovat
tak jsem to taky reklamovoval, musel jsem si sehnat od kámoše z VW potvrzení o odborné montáži a demontáži..., jinak by mi to neuznali
A to je další věc, i kdybych měl v ruce fakturu a prodejce to vzal na reklamaci tak by nakonec po měsíci jeho dodavatel řekl , že neodborná montáž a bla bla bla a stejně bych měl smolíka.roman1648 píše:je to v háji dneska, nejhorší že spousta e-shopů vědomě prodává šmejd a jak píšeš - nepošlou ti fakturu a pak se něčeho dovolávej
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
To je otázka, co to autokelly bere, myslíte si obecně, že když si já v Kelly objednám čep TRW na octavku na rameno nebo INA sadu rozvodů tak že bude v tom rozdíl,když to pudu koupit třeba do www.hokcar.cz? Podle mě to je ošemetný všude, protože kdo mi zaručí že ten čep TRW je prvovýroba?Na krabičce je hovno a kdo tam co zabalí je jedno.
Spolužák ze střední dělá kontrolora v INA na SLovensku a říkal, že reklamace jsou jen z toho duvodu, že je neodborná montáž, konkrétně rozvodů, tím nikoho nepodceňuji, nebo něco,ale jen říkám co mi říkal.
Kdo mi ale zaručí, že INA má, což vím, X druhů výrobků a co je mimo toleranci, jde na přezkoumání, přeměření, a buĎ se to praví, nebo vyhodí, takže když já dostanu opravenej zmetek, tak kde je záruka, že to vydrží u rozvodů třeba 90 tisíc KM?
Spolužák ze střední dělá kontrolora v INA na SLovensku a říkal, že reklamace jsou jen z toho duvodu, že je neodborná montáž, konkrétně rozvodů, tím nikoho nepodceňuji, nebo něco,ale jen říkám co mi říkal.
Kdo mi ale zaručí, že INA má, což vím, X druhů výrobků a co je mimo toleranci, jde na přezkoumání, přeměření, a buĎ se to praví, nebo vyhodí, takže když já dostanu opravenej zmetek, tak kde je záruka, že to vydrží u rozvodů třeba 90 tisíc KM?
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Jenže on psal o výbojkách..a Martin reklamuje jen vodní pumpu,která není součástí sady rozvodů,,takže trošku jinej případ a to nemluvim o tom,že bez dokladu a potvrzení o odborné montáži si s tebou tak akorát vytřou prdelmatess píše:jak psal roman1648, tak pokud to nevydrží a reklamace se povede, člověk dostane novou sadu
Octavia II RS