První nalití

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
deflector
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od deflector »

Stewa:
jj VIF je vsemocny :-) kde ho kupujes..nekde v Brne?

Miloš:
zatim me z toho vychazi nejlepe bezaromatik..ikdyz se ho dava vic, je porad levnejsi nez VIF.
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

deflector píše:Stewa:

Miloš:
zatim me z toho vychazi nejlepe bezaromatik..ikdyz se ho dava vic, je porad levnejsi nez VIF.
VIF letní beru od Ekolube cca za 210,-.
Mercedes-Benz W210 300D
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

Já ho dneska koupil za 300 v Globusu, nebylo to nikde k sehnání. U Benziny měli jen od Sheronu a jinde zase STP a to jsem nechtěl. Tak to vyzkoušim a uvidim.
Fabia Combi 1,9 TDi PD 74kW [ATD]
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Miloš:
zatim me z toho vychazi nejlepe bezaromatik..ikdyz se ho dava vic, je porad levnejsi nez VIF.[/quote]

no ale chtělo by to udělat výzkum zda ten bezaromatik nefachší jak acylpirin když nepomůže neublíží miloš
deflector
Přispěvovatel

Příspěvek od deflector »

Stewa píše:
deflector píše:Stewa:

Miloš:
VIF letní beru od Ekolube cca za 210,-.

diky...a mam to kousek od prace a navic maji akci -5 procent :-)
Speeder
Přispěvovatel

Příspěvek od Speeder »

Dneska jsem ho tam poprvé nalil. Zatim do nafty. Uvidíme co to udělá. To dávkování je dost nepraktický. Dal jsem si tam k tomu injekční stříkačku na 20ml. S tou se to bude dávkovat líp. Snad ucítim změnu.
Fabia Combi 1,9 TDi PD 74kW [ATD]
slovacek.milos
Aktivista

Speeder píše:Dneska jsem ho tam poprvé nalil. Zatim do nafty. Uvidíme co to udělá. To dávkování je dost nepraktický. Dal jsem si tam k tomu injekční stříkačku na 20ml. S tou se to bude dávkovat líp. Snad ucítim změnu.

kup si castrol nebo kernite ten má dávkovač
poker11
Sběrač informací

Příspěvek od poker11 »

ahoj nějak mi to hlava nebere to jejich dávkování : Přípravek se dávkuje v poměru 1:1000 do nádrže automobilu před tankováním. Odměrka na uzávěru usnadňuje správné dávkování. Její obsah je 20 ml a vystačí k ošetření až 20 l motorové nafty. Předávkování přípravku není na závadu. Pokud je to 20ml na 20 l nafty tak je to 1.1 né?? Ahoj Ps: jinak tady ho maj za 185 kč http://shop.vitocom.cz/inshop/zbozi/vif ... 21%5D.html
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

poker11 píše:ahoj nějak mi to hlava nebere to jejich dávkování : Přípravek se dávkuje v poměru 1:1000 do nádrže automobilu před tankováním. Odměrka na uzávěru usnadňuje správné dávkování. Její obsah je 20 ml a vystačí k ošetření až 20 l motorové nafty. Předávkování přípravku není na závadu. Pokud je to 20ml na 20 l nafty tak je to 1.1 né?? Ahoj Ps: jinak tady ho maj za 185 kč http://shop.vitocom.cz/inshop/zbozi/vif ... 21%5D.html
:-D Tak ty se vrať zpátky na ZŠ kluku, to snad není možný :-D
Nevím jestli mám brečet nebo se smát :-D
Mercedes-Benz W210 300D
DonSalieri
Přispěvovatel

Příspěvek od DonSalieri »

Pokere to vis, ze maj ten pomer dobre...1:1 by bylo 20L VIFU na 20L nafty (LOL) (LOL) (LOL)
slovacek.milos
Aktivista

poker11 píše:ahoj nějak mi to hlava nebere to jejich dávkování : Přípravek se dávkuje v poměru 1:1000 do nádrže automobilu před tankováním. Odměrka na uzávěru usnadňuje správné dávkování. Její obsah je 20 ml a vystačí k ošetření až 20 l motorové nafty. Předávkování přípravku není na závadu. Pokud je to 20ml na 20 l nafty tak je to 1.1 né?? Ahoj Ps: jinak tady ho maj za 185 kč http://shop.vitocom.cz/inshop/zbozi/vif ... 21%5D.html
dávkování je mililitr na litr, jestli ti to hlava nebere naprav si budík at nezaspíš do školy miloš
poker11
Sběrač informací

Příspěvek od poker11 »

slovacek.milos píše:
dávkování je mililitr na litr, jestli ti to hlava nebere naprav si budík at nezaspíš do školy miloš
jj ja sem ale hlava jj ana nevím kde jsem byl myšlenkama dík za nápovědu a budík dávám na pul 7 abych nezaspal :-D PS: Jinak se z Vás nikdo ještě nikdy nespletl nebo nepřekecl?? tak sorry
slovacek.milos
Aktivista

překecl dyt jsme ti poradili ;) miloš
poker11
Sběrač informací

Příspěvek od poker11 »

Jasný miloši dík :-D ale chtěl jsem to napsat vlastně takto jak muže být 500ml na 1,ooo litru když se dává 1ml na 1 litr nafty?? to je potom podle mě 500 litru . Nebo se zase pletu?? :o
slovacek.milos
Aktivista

když dáš i půl mililitru na litr je to cítit z výfuku tak to asi taky fachčí uvidíš sám miloš
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“