octa II škube...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Huml
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Huml »

dorazovým červíkem
F.ERESO
Přispěvovatel

Příspěvek od F.ERESO »

Nalogovat a uvidíš jak turbo reguluje.. Pokud bude na grafu nějaké harakiri tak hledat příčinu proč špatně reguluje a turbo napr přefukuje nebo podfukuje.. Ale ten egr by to klidne dělat mohl:)
F.ERESO
Přispěvovatel

Příspěvek od F.ERESO »

Čau, tak v pátek jsem vyzvedl golfa z RF Auto v Brně. Zafrézovaly dosedací plochy, vyměněny gumičky na vstřikách, nové šrouby a auto cuká pořád.. Je fakt že o hodně hodně míň ale je to tam pořád.. Při cca 70°C chladící kapaliny vpohodě, třeba i v 90°C vpohodě, ale jak se jede s autem cca pul hodiny a je to pořádně prohřáté, dělá tohle.. Už fakt nevím, v pondělí tam jedu znovu ale bojím se páč nevím na co se připravit :-/... Vstřiky jsem se díval na diagnostice a ty se mi zdají ok, teda aspon podle korekce, hodnoty na volnoběh:
1) -0,45
2) -0,28
3) 0,54
4) 0,19

Max tam někdy skočilo na jednom vstřiku okolo 1, ale ne víc..

Zlatá felicia... :(
satos
Nováček

Příspěvek od satos »

dhfool píše:Řešil jsem stejný motor se stejným problemem. Po výměně EGR to přestalo.
Ďakujem.
EGR vymenené, dokonca bolo aj zapísané v chybách. Trocha dlhšia skúšobná jazda a motor ani neťukol, zatiaľ všetko OK.
F.ERESO
Přispěvovatel

Příspěvek od F.ERESO »

Tak vyřešeno.. někdo předemnou vyměnoval pravděpodobně podávací čerpadlo a přehodil hadice... po zahřátí nafty a sepnutí termo ventilu šly tlaky proti sobě ..

Ale mám otázku, kdo má sedla zafrézované a drží? Kolik máte po tom najeto? Mám AMC hlavu, teda ne origo..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“