jakou zvolit tloušťku HDS od Renovaku

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dawe2706
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od dawe2706 »

Tak lamela je nasazená a zabírala hned u spodu..Stačila cesta cca 200kiláků a sedla si a tet jde tak jak má jít,tak asi nekecali a 3,5 by na Omegu bylo moc.
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
Tom89
Přispěvovatel

Příspěvek od Tom89 »

Chlapi chci se zeptat jakou mám zvolit tlouštku HDS 57 u G2 Sb.Zamýšlím jít do výkonu
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

Thopr píše:
Golf-GT píše:
pokornasek.pepan píše:pise ze ma 1Z a VR6 takze ma 228 :D ,ja sem daval 4mm a zabirala dole porad, pri zarazeny rychlosti a vyslaple spojce jakoby porad auto chtelo popojizdet takze tam sla 3,5.
Ona taky neni pravda ze cim sirsi oblozeni tim vetsi pritlak...
do kolika koní je sériová lamela? :D
Bráchovi držela sériová lamela z 1Z Sachs 210 ps a 450nm cca 8 tkm, pak už nevíme... ale jinak to držela spoehlivě... :)
tak mě nevydržela lamela ani v origo (LOL) jsou tam teda S764 ale co mám vyzkoušený do prudkýho kopce kde jezdím denně, tak ty výkon nepřidaly, jen sem po dlouhý době zapl powerbox a šel závodit s Astrou 1.6 74kw ale spojka to nepřežila, 1 2 v poho ale na 3 jen smrad a vysoký otáčky :(
Forejtek
Sběrač informací

Přítlačák

Příspěvek od Forejtek »

Nevíte někdo jak poznám na první pohled jestli je přítlačák v dobrý stavu?
vw golf iv 1.9 Tdi, AHF,r.v.00
SLIVATOR
Přispěvovatel

Příspěvek od SLIVATOR »

tohel by me tkay zajimalo....po oblozeni oraginikou mi to prijde cely nic moc...neklouze to ale ani netaha vic jak pred tim...
Seat ToledoII ASV, Camouflage look, -70 cely dole, 18", vykonove seriovy louda
Kulisek
Přispěvovatel

.

Příspěvek od Kulisek »

Jak se porad ptate a resite jakou sirku pouzit tak je na tom zavisle vice veci.Co tak pritlacak setrvak opotrebeni???Mam doma dva setrvaky 1Z a po zmereni jsem zjistil rozdil 0.4mm a to vypadaji tak nejak stejne opotrebovane a pak je taky dost podstatne jestli nekdo pouzije starsi pritlacak tak mu tam bude fungovat i 4mm.
Nejde tudis dopredu vedet jestli 3.2 3.5 4mm ,ale jde to zjistit hned po montazi pritlacaku aniz by se nasadila prevodovka.;-)
Taky me to ceka,ale silu lamely budu resit az bude stara venku,ale asi pujdu do 4mm a necham srovnat obrousit na derovaci brusce celo setrvaku.
AHOJ
Hampi
Sběrač informací

Příspěvek od Hampi »

Zdravim pani, mam 2.5 TDI a spojka to uz neudrzi, 240 PS , 480 NM , Mozte mi poradit co je na toto najlepsie ? Rad by som aby spojka vydrzala v pohode do 600 NM. Dakujem dopredu za rady.
Audi A4 B5 2.5 TDI
luk.ino
Přispěvovatel

Příspěvek od luk.ino »

prosim o radu. budu posilat lamelu na oblozeni HDSkem a chtel bych poradit jakou tloustku si nechat udelat. jedna se o sharana 240mm motor ASZ. nevim kolik je tloustka originalu.

kdyz jsem tam volal, tak mi rekl za na to jsou tabulky a ze ted mi ted nerekne kolik se tam dava..... ale pripadne si muzu rict jako tloustku chci.
co jsem vycetl tak 3,5mm jde kazdymu v pohode. ale nemate nekdo zkusenost primo s oblozenim na sharana??,
diky moc
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

Hampi píše:Zdravim pani, mam 2.5 TDI a spojka to uz neudrzi, 240 PS , 480 NM , Mozte mi poradit co je na toto najlepsie ? Rad by som aby spojka vydrzala v pohode do 600 NM. Dakujem dopredu za rady.
pritlacak s vyssim pritlakem a kovokeramika, napr. set od Sachs Race Engineering (delaji verzi pro setrvak LuK i Sachs)
organika (vcetne HDS57) ma maximum 480Nm
jimo
Přispěvovatel

spojka

Příspěvek od jimo »

mam na octe 3.8 mm a v pohode
P_J
Přispěvovatel

Příspěvek od P_J »

Ja ted dal HDS 228 3.5mm do novyho setu valeo(jednohmota) ... zabira to uplne dole a kdyz se to ohreje tak tam nejde zpatecka ... (wallbash)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Protože ten set je dělanej taky aby tam nešlo cokoli jinýho než Valeo díly :(
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

Tomas.cz píše:Protože ten set je dělanej taky aby tam nešlo cokoli jinýho než Valeo díly :(
Pak by ovsem byla otazka jakou tl. oblozeni pouziva Valeo original - pise ze si nechal preoblozit puvodni lamelu(alespon z toho vychazim kdy se hovori o HDS), tak ta by tam pasovat asi mela. Nebude spis problem ve stavu setrvaku a pritlaku ? Je ta NOVA spojka opravdu NOVA ?
P_J
Přispěvovatel

Příspěvek od P_J »

fabiátor píše:
Tomas.cz píše:Protože ten set je dělanej taky aby tam nešlo cokoli jinýho než Valeo díly :(
Pak by ovsem byla otazka jakou tl. oblozeni pouziva Valeo original - pise ze si nechal preoblozit puvodni lamelu(alespon z toho vychazim kdy se hovori o HDS), tak ta by tam pasovat asi mela. Nebude spis problem ve stavu setrvaku a pritlaku ? Je ta NOVA spojka opravdu NOVA ?
... komlet nova sada valeo(setrvak, lamela, pritlacak, lozisko) a novou lamelu jsem poslal oblozit na hds :punk:
pokornasek.pepan
Aktivista

Příspěvek od pokornasek.pepan »

mam doma jednu novou Valeo spojku a oblozeni je cca 2,8 celkova tloustka je 7mm
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“