obd tester
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak jsem dneska chtel zkusit OBD ....a ejhle...licence je v cudu.... Jak jste na tom vy ? Stalo se to Novym rokem.Kdyz vratim datum,vse funguje a aktivuju to normalne,jen co dam aktualni datum,je to NEAKTIVNI.......... Nemate nekdo novejsi verzi nebo navod jak to zprovoznit ?
diky
diky
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
[quote="rami"]Tak jsem dneska chtel zkusit OBD ....a ejhle...licence je v cudu.... Jak jste na tom vy ? Stalo se to Novym rokem.Kdyz vratim datum,vse funguje a aktivuju to normalne,jen co dam aktualni datum,je to NEAKTIVNI.......... Nemate nekdo novejsi verzi nebo navod jak to zprovoznit ?
diky[/quote]
Tak ak to pomoze mam ten samy problem vies mi poradit ako mam posunut ten datum dokial sa to cele nejako vyriesi ?
Dik
diky[/quote]
Tak ak to pomoze mam ten samy problem vies mi poradit ako mam posunut ten datum dokial sa to cele nejako vyriesi ?
Dik
Normalne jsem posunul datum a rok na PC.......matus píše:Tak ak to pomoze mam ten samy problem vies mi poradit ako mam posunut ten datum dokial sa to cele nejako vyriesi ?rami píše:Tak jsem dneska chtel zkusit OBD ....a ejhle...licence je v cudu.... Jak jste na tom vy ? Stalo se to Novym rokem.Kdyz vratim datum,vse funguje a aktivuju to normalne,jen co dam aktualni datum,je to NEAKTIVNI.......... Nemate nekdo novejsi verzi nebo navod jak to zprovoznit ?
diky
Dik
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km