Fabia RS. Jaký zvolit postup úprav?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám osobní zkušenost s tím , že se sání pěkně " vyčistí " když jsem zaslepil egr,ale nechal jsem do toho prskat oddych,tak ta mastnota krásně rozežrala ten mazut a když jsem vyndaval sání znova po x najetých km , tak stačilo vzít bremsák a jen smejt mastnotu. je to vlastní zkušenost,ne že někdo něco slyšel že někdo povidal
a čištění sání tím,že to vyčistim co prsty dosáhnou,tak to taky nemá žádnej smysl

a čištění sání tím,že to vyčistim co prsty dosáhnou,tak to taky nemá žádnej smysl

QUATTRO 308 kW
Egr mi trval 5hodin (nějaké to focení, problémy kolem)
Nakonec jsem odstranil sání od Airboxu i když jsem nechtěl, nebylo zbytí.. Utrhl jsem šroub na svodech od turba, utrhl se závit na parozích sání, místa tam je tak akorád..no veselo, ale už to mám za sebou.
Chcípá to jak ta pumpa na hovna a protože nic není jak se na netu píše, svítí mi chyba motoru. Sání bylo překvapivě relativně čisté.

Jsem na sebe hrdej, vše jsem si dělal sám jen jednou jsem poprosil vršáka o nabodování matky a povolení utrženého šroubu.

Šipek si nevšímejte tvořil jsem návod pro demontáž
Nakonec jsem odstranil sání od Airboxu i když jsem nechtěl, nebylo zbytí.. Utrhl jsem šroub na svodech od turba, utrhl se závit na parozích sání, místa tam je tak akorád..no veselo, ale už to mám za sebou.
Chcípá to jak ta pumpa na hovna a protože nic není jak se na netu píše, svítí mi chyba motoru. Sání bylo překvapivě relativně čisté.

Jsem na sebe hrdej, vše jsem si dělal sám jen jednou jsem poprosil vršáka o nabodování matky a povolení utrženého šroubu.

Šipek si nevšímejte tvořil jsem návod pro demontáž

Jaký spony na hadice by jste doporučovali? mám vybrat něco odtud http://www.a20.cz/10/ nebo vzít od DP? díky za rady
-
- Aktivista
Vzal bych bud od DP nebo nejake ty s oznacenim "robust". Hlavne si k tomu dokup maticky, nespolehej se na montaz pouze jedne a davej tam kontramaticky - cenove to vyjde na smesne penize a pomuze Ti to ke klidnemu spanku. Hovorim z vlastni zkusenosti 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- rici.houba
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
-
- Aktivista
@luke.bean: az neuveritelne, kolik jsi na tom najezdil km?
Tu, co inzeruje luke.bean jsem mel a bohuzel nevydrzela a pri ostrem vyjezdu pri predjizdeni mi vylitla hadice z vydechu velkeho turba. Nastesti to prevzalo male, jinak nevim jak by to dopadlo
Od te doby stesti nepokousim. Vskutku mi to hlava nebere, ze mu to drzi. Tyhle jsou na jedno pouziti, jakmile to clovek povoli a pokousi se opet dotahnout na stejnou pozici, vetsinou uz je to vyslochtane
@Honz@: vsechny spojky na moje auto me prisly na podstatne vice nezli 100/ks ... ja kupoval takove ala robust, pekne siroke.
Tot me poznatky, nevnucuju, jen sdeluju.
Nehovori. Ja to mel taky natlakovane a vsechno v klidu, nicmene provoz udela svoje kdyz se to prubezne nedotahuje. Muzeme si namlouvat co chceme ale provozujeme diesely, ktere produkuji vyrazne vibrace a to se proste muze projevit na povolovani matek - proto ty kontramatky.rici.houba píše:...to hovoří za vše!
Tu, co inzeruje luke.bean jsem mel a bohuzel nevydrzela a pri ostrem vyjezdu pri predjizdeni mi vylitla hadice z vydechu velkeho turba. Nastesti to prevzalo male, jinak nevim jak by to dopadlo

@Honz@: vsechny spojky na moje auto me prisly na podstatne vice nezli 100/ks ... ja kupoval takove ala robust, pekne siroke.
Tot me poznatky, nevnucuju, jen sdeluju.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

Foreste,asi jsi si koupil nějaký nekvalitní
nebo máš malý osazení na trubkách
jednou mi to spadlo,ale to ještě na Octavii RS 1.8T , která tlačila směšných 1.25,ale to bych viděl spíš na selhání mých rukou a nedotažení
jezdím jen a pouze tyhle pásky a to všude a nemám problém.. a dokonce i na andre hybridu kterej měl to osazení na výtlaku dost bídný
a najezdil jsem na tom přes 30 tkm
ještě jednou dodám že obrázek je ilustrační,fotky toho co dávám opravdu nemám

jezdím jen a pouze tyhle pásky a to všude a nemám problém.. a dokonce i na andre hybridu kterej měl to osazení na výtlaku dost bídný

ještě jednou dodám že obrázek je ilustrační,fotky toho co dávám opravdu nemám

QUATTRO 308 kW