nejdou otevřít dveře octávia I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Tak jsme dveře záhadným způsobem otevřeli ani nevíme jak. Poté načteno diagnostikou a u všech zámků nějaká chyba. tak jsem šel postupně po drátech a v každých byl 1-2 přerušeny.....dostal jsem se do stádia kdy přední zámky jsou nové ....zamykat jde pouze klíčkem ve vložce,ale stylem že otočím jednou(zamknou se jen 3 dveře....spolujezdcovi ne!) pak musím otočit znovu a držet (je slyšet že spolujezdcovi dveře se zamknou a i ridicovi dveře vydávají zvuky),když otočím znovu na zamknutí tak teprve potom se dozamkne vše a bliká i dioda u řidiče.
Někdy se ale po uvolnění klíčku ihned vše otevře.... prostě si to dělá co chce.
Závady kde jsou nové zámky to píše pořád jako bych začal od začátku....vydudalo to baterku za ten celý den zkoušení do mrtě!A to je měsíc stará.
Vím že mě většina asi nepochopila,ale třeba se někdo chytne...posílám chyby před opravou...změnila se akorát chyba u těch pravých dveří kdy už komunikujou,ale píše to tu stejnou chybu jako u ostatních zámků

Někdy se ale po uvolnění klíčku ihned vše otevře.... prostě si to dělá co chce.
Závady kde jsou nové zámky to píše pořád jako bych začal od začátku....vydudalo to baterku za ten celý den zkoušení do mrtě!A to je měsíc stará.
Vím že mě většina asi nepochopila,ale třeba se někdo chytne...posílám chyby před opravou...změnila se akorát chyba u těch pravých dveří kdy už komunikujou,ale píše to tu stejnou chybu jako u ostatních zámků

-
- Aktivista
Vyřešeno to že to zamyká všechny dveře....nějaký pitomec prohodil vložku zámku zprava doleva...po přehození to zamyká jak má!!!....akorát když odemknu tak sjedou všechny okna dolů a to nechci....klíčkem jen otočím a hned se vrátí do svislé polohy ,ale okna jedou dolů...jak vyřešit aby okna nesjížděli?Nebo ta funkční jediná vložka může mít také závadu že pouští dvě funkce v zámku naráz?Ten zámek je dost citlivý když to zkouším šroubovákem
-
- Aktivista
tak jeden pitomec
nějaký pitomec prohodil vložku zámku zprava doleva
druhý to zas otočil a padají okna
promin ale musíš si skontrolovat ten šroubovák co zapadá do zámku, podle mě je nakřivo a aktivuje mikrospinač který ti zpustí dole ty okna, nebo ten zámek vydělej a zkus odeemykat šroubovákem to ti napoví, třeba blbá repasní sada, něco prasklo to je kolikrát hledání
a někdy nový zámek s klíčem
nějaký pitomec prohodil vložku zámku zprava doleva
druhý to zas otočil a padají okna
promin ale musíš si skontrolovat ten šroubovák co zapadá do zámku, podle mě je nakřivo a aktivuje mikrospinač který ti zpustí dole ty okna, nebo ten zámek vydělej a zkus odeemykat šroubovákem to ti napoví, třeba blbá repasní sada, něco prasklo to je kolikrát hledání

Já chci aby dolů nejeli. DĚLÁ to na obou předních dveřích. Zámky jsou nove od včerejška. Vše funguje....dioda,lampičky, signalizace světel. Ale ty okna to není přece normální. Vagem to nezrusim? Když jsem ve vagu tak moc veci s komfortkou se delat neda...samotna vložka to tedy muže dělat? Mužů zkusit svojí. ...a uvidím. ...
-
- Aktivista
-
- Aktivista