nejdou otevřít dveře octávia I

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Grunt
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Grunt »

a co když to udělají zadní dveře?
Ford Galaxy 1.9TDi 85kw AUY 2002
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

tak otevřeš přední vlezeš do krku a drátek spojíš ;)
passion
Přispěvovatel

Příspěvek od passion »

Segre na póle pomohlo pripojiť na drôty od "centrálu" k motorčeku 24V z nabíjačky. Prvý implus vypne safe a druhý odomkne. Tečie je do dverí voda popri tesnení. Tak to bolo pridreté.
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

Tak jsme dveře záhadným způsobem otevřeli ani nevíme jak. Poté načteno diagnostikou a u všech zámků nějaká chyba. tak jsem šel postupně po drátech a v každých byl 1-2 přerušeny.....dostal jsem se do stádia kdy přední zámky jsou nové ....zamykat jde pouze klíčkem ve vložce,ale stylem že otočím jednou(zamknou se jen 3 dveře....spolujezdcovi ne!) pak musím otočit znovu a držet (je slyšet že spolujezdcovi dveře se zamknou a i ridicovi dveře vydávají zvuky),když otočím znovu na zamknutí tak teprve potom se dozamkne vše a bliká i dioda u řidiče.

Někdy se ale po uvolnění klíčku ihned vše otevře.... prostě si to dělá co chce.
Závady kde jsou nové zámky to píše pořád jako bych začal od začátku....vydudalo to baterku za ten celý den zkoušení do mrtě!A to je měsíc stará.

Vím že mě většina asi nepochopila,ale třeba se někdo chytne...posílám chyby před opravou...změnila se akorát chyba u těch pravých dveří kdy už komunikujou,ale píše to tu stejnou chybu jako u ostatních zámků

Obrázek
slovacek.milos
Aktivista

taky to tak děláme toník leží v autě a kope nohama do výplně, já to zvenku masíruju hajzl zvonem a taháme za kliky, kříčíme kurvaaa, cezame otevři se, pičaaa a často zažíváme blažený pocit že se dveře otevřou ;)
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

Vyřešeno to že to zamyká všechny dveře....nějaký pitomec prohodil vložku zámku zprava doleva...po přehození to zamyká jak má!!!....akorát když odemknu tak sjedou všechny okna dolů a to nechci....klíčkem jen otočím a hned se vrátí do svislé polohy ,ale okna jedou dolů...jak vyřešit aby okna nesjížděli?Nebo ta funkční jediná vložka může mít také závadu že pouští dvě funkce v zámku naráz?Ten zámek je dost citlivý když to zkouším šroubovákem
slovacek.milos
Aktivista

tak jeden pitomec

nějaký pitomec prohodil vložku zámku zprava doleva

druhý to zas otočil a padají okna

promin ale musíš si skontrolovat ten šroubovák co zapadá do zámku, podle mě je nakřivo a aktivuje mikrospinač který ti zpustí dole ty okna, nebo ten zámek vydělej a zkus odeemykat šroubovákem to ti napoví, třeba blbá repasní sada, něco prasklo to je kolikrát hledání (wallbash) :? a někdy nový zámek s klíčem
passion
Přispěvovatel

Příspěvek od passion »

Po odomknutí ti ostáva zopnutý mikrospínač odomknutia - ten keď je zopnutý viac ako cca 3 sekundy, idú dole všetky okná. Nie je na to zvlášť mikrospínač.
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

Já chci aby dolů nejeli. DĚLÁ to na obou předních dveřích. Zámky jsou nove od včerejška. Vše funguje....dioda,lampičky, signalizace světel. Ale ty okna to není přece normální. Vagem to nezrusim? Když jsem ve vagu tak moc veci s komfortkou se delat neda...samotna vložka to tedy muže dělat? Mužů zkusit svojí. ...a uvidím. ...
slovacek.milos
Aktivista

zkus pravidlo problém treba hladat už v novom dieli
slovacek.milos
Aktivista

jsem si včera vzpoměl na toto téma OI spolujezdcove, nemohl jsem najít hjazl zvon, tak jsem si naplnil petku vodou a mlátil po klice tonda ležel a kopal, dodělali jsme i lanko vnitřní kliky prasklo, po chvilkách pomalu hodinu a otevřely se :) (wallbash) (wallbash) (wallbash) (wallbash) (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“