Ta smlouva nikdy nevstoupila v platnost a nebyla tudíž plněna, co to je za server to Forum24 ? Neměli by to zařadit na dezinformační seznam ?

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Přesně vím, na co narážíš a přesto že jsem z malého města, skoro vesnice , s tebou souhlasím a vůbec mě to neuráží:). Tohle je dost podstatná "vada" demokracie, nebo jak to vůbec nazvat. Prostě když má každý právo volit a zároveň je většinová společnost lehce ovlivnitelná a řekněme méně intelektuálně nadaná, než je k tomuto důležitému úkonu třeba, nemůže to dopadnout dobře.Andre píše: A ještě k tomu hacknutí ČSÚ: Je třeba vědět, že TOP 09 (na kterou jsi asi narážel) má podporu hlavně ve velkých městech, z důvodů o kterých psát nebudu, abych nikoho neurazil. A výsledky z těchto velkých měst většinou posílají až jako poslední, proto je logické, že na konci sčítání roste podpora stranám jako TOP 09, ODS a letos to byli i Piráti, a naopak klesá komunistům, SPD, ČSSD...
Je potřeba se snažit přemýšlet v souvislostech.
Okamura tu není od toho, aby říkal co chceš ty. To co sám vidíš jako přímou souvislost, neznamená, že to tak je a Okamura to zatajuje.Andre píše:Položil bych stejnou otázku: V jakých z těchto případů byl Kalousek obviněn a odsouzen? Ale stejně se nikam nedobereme.
Myslím, že je to krásný příklad toho, jak odvolatelnost politiků není optimální nástroj - vy nebudete mít Okamuru a jiní voliči svého Kalouska. A pokud by to mělo být v souvislosti s protiprávním jednáním, tak toto je věc soudů a ne prostého lidu. Zkrátka česká mentalita není na přímou demokracii připravena, nejen že by nás to neposunulo dopředu, ale spíš zpět někam do středověku k pálení čarodějnic.
Jde o to, že Okamura tyto souvislosti prostě neříká, proto je to pro mě populista a demagog.
Čas ukáže...
lol, to jsi četl na aeronetu nebo parlamentních listech?adbai píše:jsi třeba hrdý na to .že storpnický předal velení naší brigády do rukou Bundeswehru?
S tímto naprostý souhlas, informace je třeba sbírat a ověřovat ze všech stran. Závěr si každý musí udělat sám.adbai píše:za socíku se porovnávali informace z druhé strany barikády.dnes je to stejnékonečný úsudek je na tobě ta bursíkova biomasa také moc neexcelovala vtelevizním pořadu...