Tak subjektivní pocit po prvním dni je tišší motor a asi o 0,1s rychlejší start motoru. Na výkonu nic nepozoruju. Spotřebu co tam píšou 5% to nejde poznat. Já mám spotřebu podle toho jak jedu. Ale snad to má blahodárný účinky co nejsou vidět nebo se to časem projeví víc.
Tak sem nad tim premyslel a polozil si filozofickou otazku..Muze Mero (napr.od unicornu bo jinde ho nesezenu) nejakym zpusobem ovlivnit gumove ci jine soucasti cerpadla? Podle mechaniku u Boshe ano,ale co vy na to rikate?
deflector píše:Tak sem nad tim premyslel a polozil si filozofickou otazku..Muze Mero (napr.od unicornu bo jinde ho nesezenu) nejakym zpusobem ovlivnit gumove ci jine soucasti cerpadla? Podle mechaniku u Boshe ano,ale co vy na to rikate?
Doporučuju každýmu ať si rozebere nějaký starý vstřikovací čerpadlo a ať se podívá co v něm najde gumovýho. Vždyť je tam jeden ó kroužek pod rozdělovací hlavou a jeden okolo osičky u páky. A ještě jedno gufero okolo hřídele. Proto furt nechápu jak se každej strachuje že mu olej sežere snad celý čerpadlo. Mě sežral olej jen těsnící gumu na nárazníku pod nádrží
oldaf píše:Doporučuju každýmu ať si rozebere nějaký starý vstřikovací čerpadlo a ať se podívá co v něm najde gumovýho. Vždyť je tam jeden ó kroužek pod rozdělovací hlavou a jeden okolo osičky u páky. A ještě jedno gufero okolo hřídele. Proto furt nechápu jak se každej strachuje že mu olej sežere snad celý čerpadlo. Mě sežral olej jen těsnící gumu na nárazníku pod nádrží
Jen pro doplnění...těch O kroužků je tam o trochu víc, ještě dole na čerpadle z obou stran pod těmi malými víčky co jsou každé na 2 šroubech - tam to dost často teklo a některá čerpadla to mívají i na takovém bázmeku naproti vstupu nafty do čerpadla, nahoře je šroub s kulatou hlavou a 2 ploškami na klíč. Možná ještě v hlavě čerpadla, ale tu jsem nerozebíral. No a nakonec to těsnění pod hliníkovým vrškem čerpadla v drážce. Zajímalo by mě, jestli se dá sehnat samotné, případně kde a kolik to stojí?
No ale jinak to rozebírání není žádný horor, jen je potřeba bejt opatrnej při skládání a dát tam zpátky všechno tak jak poatří a nic neulomit...pro zručnějšího člověka kein problem...