Lancia Lybra 2,4 JTD problém so studeným štartom

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kecka
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od kecka »

mam k nemu vytahovaci kladivko...... a kus zeleza ze sroubkem... na vytahnuti...... ale tim klativem to slo pekne....

Ja je necistim.... ja jsem je vytahl abych je mohl odnest na stolici otestovat... :) :)
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy :-)

EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft :-)
sikin1987
Aktivista

Příspěvek od sikin1987 »

Tak mi dneksa neco odeslo. -15 stupnu ato startovalo na dvakrat asi minutu,ale rozla se kontrolka vstriku a zustala svitit. motor bezi pekne,ale urcite bude v nouzaku. no ja to projedu a uvidim
bastaj00
Sběrač informací

Příspěvek od bastaj00 »

sikin1987 píše:Tak mi dneksa neco odeslo. -15 stupnu ato startovalo na dvakrat asi minutu,ale rozla se kontrolka vstriku a zustala svitit. motor bezi pekne,ale urcite bude v nouzaku. no ja to projedu a uvidim
Pojede pořád stejně vyhodí to chybu coolant tempriture, me se to rožne kazdou zimu :)
Brava JTD 105 r.v. 1999. Grande Punto 1.9 Mjet 88kw, 150 000km, FIATecuScan works GREAT :)
matus
Přispěvovatel

Příspěvek od matus »

bastaj00 píše:
sikin1987 píše:Tak mi dneksa neco odeslo. -15 stupnu ato startovalo na dvakrat asi minutu,ale rozla se kontrolka vstriku a zustala svitit. motor bezi pekne,ale urcite bude v nouzaku. no ja to projedu a uvidim
Pojede pořád stejně vyhodí to chybu coolant tempriture, me se to rožne kazdou zimu :)
Vies o co ide ? ja tomu nejako nerozumiem ,tiez som to v niekolkych pripadoch riesil ale nejako nechapem zmysel tej chyby :?
matus
Přispěvovatel

Příspěvek od matus »

kecka píše:mam k nemu vytahovaci kladivko...... a kus zeleza ze sroubkem... na vytahnuti...... ale tim klativem to slo pekne....

Ja je necistim.... ja jsem je vytahl abych je mohl odnest na stolici otestovat... :) :)
to je ako reverzne kladivo alebo ako to myslis a co stala ta stolica cca!?!
kecka
Přispěvovatel

Příspěvek od kecka »

Ano reverzne kladivo... :D :D

platil jsem 800kč za 4 kusy .......
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy :-)

EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft :-)
sikin1987
Aktivista

Příspěvek od sikin1987 »

Tak mas pravdu auto jede porad stejne mozna aj maalicko lip.
kontrolka vsak sviti stale a taky mi zustava vyset kontrolka rucky:(je to nejaky divnyobjednal sem KKL kabel,takze snad se pak neco zjisti
autickar21
Přispěvovatel

Příspěvek od autickar21 »

sikin1987 píše:Tak mas pravdu auto jede porad stejne mozna aj maalicko lip.
kontrolka vsak sviti stale a taky mi zustava vyset kontrolka rucky:(je to nejaky divnyobjednal sem KKL kabel,takze snad se pak neco zjisti
kontrolka rucnej ti svieti ked mas malo brzdovej kvapaliny, ked mas zodrate predne oblozenie a kludne ti mohol rupnut vypinac co je na rucke. a ked ti ostala svietit kontrolka v strekov po nastartovani a nezhasla po nejakej dobe, tak ti pravdepodobne hlasi "kvalitnu" naftu. Necudoval by som sa keby nou bolo sposobene aj to tvoje dlhsie startovanie.
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“