Tak mi dneksa neco odeslo. -15 stupnu ato startovalo na dvakrat asi minutu,ale rozla se kontrolka vstriku a zustala svitit. motor bezi pekne,ale urcite bude v nouzaku. no ja to projedu a uvidim
sikin1987 píše:Tak mi dneksa neco odeslo. -15 stupnu ato startovalo na dvakrat asi minutu,ale rozla se kontrolka vstriku a zustala svitit. motor bezi pekne,ale urcite bude v nouzaku. no ja to projedu a uvidim
Pojede pořád stejně vyhodí to chybu coolant tempriture, me se to rožne kazdou zimu
Brava JTD 105 r.v. 1999. Grande Punto 1.9 Mjet 88kw, 150 000km, FIATecuScan works GREAT
sikin1987 píše:Tak mi dneksa neco odeslo. -15 stupnu ato startovalo na dvakrat asi minutu,ale rozla se kontrolka vstriku a zustala svitit. motor bezi pekne,ale urcite bude v nouzaku. no ja to projedu a uvidim
Pojede pořád stejně vyhodí to chybu coolant tempriture, me se to rožne kazdou zimu
Vies o co ide ? ja tomu nejako nerozumiem ,tiez som to v niekolkych pripadoch riesil ale nejako nechapem zmysel tej chyby
Tak mas pravdu auto jede porad stejne mozna aj maalicko lip.
kontrolka vsak sviti stale a taky mi zustava vyset kontrolka rucky:(je to nejaky divnyobjednal sem KKL kabel,takze snad se pak neco zjisti
sikin1987 píše:Tak mas pravdu auto jede porad stejne mozna aj maalicko lip.
kontrolka vsak sviti stale a taky mi zustava vyset kontrolka rucky:(je to nejaky divnyobjednal sem KKL kabel,takze snad se pak neco zjisti
kontrolka rucnej ti svieti ked mas malo brzdovej kvapaliny, ked mas zodrate predne oblozenie a kludne ti mohol rupnut vypinac co je na rucke. a ked ti ostala svietit kontrolka v strekov po nastartovani a nezhasla po nejakej dobe, tak ti pravdepodobne hlasi "kvalitnu" naftu. Necudoval by som sa keby nou bolo sposobene aj to tvoje dlhsie startovanie.