Co je moc to je moc.

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, to je riziko a musím si vzít účet, protože lidé , hlavně nový zákazníci nevěří, že jsem něco koupil a ani se jim moc někdy nedivím, protože rafička sotva poskočí a kolikrát i kontrolka nezhasne... :)
Ale dát tam palivo za 500kč může majitele iritovat a navyšuje cenu..
nepropadat panice...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

obvykle když ma zákazník sucho a daj to na nějaký výzkum jako cukání nebo že někde něco klepe tak tam za 200-300 podle auta cvaknu ale při čekání na účet si připadám jak kretén....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

kazdí tankuje za tolko na kolko má ;)
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

nedavno přijel kamarad ze svatebnima kolačema a řika Maro když brzdim třepe se mi volant . :D
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) marena tdi dne 19 říj 2013, 15:04, celkem upraveno 1 x.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
marena tdi
Aktivista

tohle jsem si musel vyfotit . nahodny tuning při ceste s práce.
Obrázek
Obrázek
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
cin
Aktivista

Příspěvek od cin »

:blbe: :blbe: :blbe: :blbe: :blbe: :blbe:
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

kamarádi a přátelé nelíbí se mi tento double lauf ale sáhněme si do svědomí na naše první upravy. K dispozici tátova elektrika a hever made bi NDR a trocha svazarmovského vercajku (a to mluvím o těch štastnějších) kdybych zde zveřejnil své začátky na ladě(žiguli) 1300,1500,1600 a Š100,105,120 tak semnou nechcete ani mluvit ............................. dnes si skládám to co mě napadne a co mě zrovna ulpí v paměti z reality-internetu-drbů a spousta z vás už ty pokusy viděla a někdo s povzdechem někdo s nadšením (ti co ví tak dobře ví že to něco co hlava nepobere a estetika není na prvním místě)každého věc ale upřímně si myslím zrovna toto do tématu co je moc to je moc nepatří (PS: jsem od jihlavy a do frídku to mám daleko) auto mě ani mé rodině či známemu nepatří jen je to názor. At si jistě štastný majitel užije pocit svého upěchu mé auto by se jistě každému z vás také nelíbilo.

Mařeno . PS nic proti tobě viděl jsem tě náhodně jen jednou o tvé práci jsem početl a mám i doslech (kousek odemne jmenovat nebudu) myslím že fakt dobrý

Jen mi přišlo dobrý to napsat a trochu se zastat majitele ne zrovna povedeného dvoulaufu
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Taky bych byl tolerantnější, kolikrát člověk něco stvořil a až poté mu došlo, že je to esteticky silně nedokonalé. Když jsem dělal bráchovo klukovi minimotorku z jednokvaltu babety , tak jsem měl pouze soc. komponenty, mopeda a největší poklad -světlo z traktoru RS z NDR. Dát střed /buben s brzdou/ z mopeda do pneumatiky ze stavebního kolečka byl úspěch...Dneska je burza plná dílů , komponentů apod., ale nikdo už je nepotřebuje, jde to koupit..Má to jednu nevýhodu, ubývá osobní zručnosti, přibývá keců... :)
Ale je fakt, že na snímku není nic hezkého...
nepropadat panice...
marena tdi
Aktivista

Kluci . Co se tyce vyfuku . Majitele neznam a jen občas ho vidavam jezdit tady v nasem meste.
Nejvíce mne mrzi ze třeba u nas kde jsme blizko hranic s Polskou republikou se trh hemzi samyma tuningovyma dilama které muzou vylepsit jizdni a esteticke parametry vozu.Tady je proste trend co panoval před 25 lety . Za kazdou cenu se odlisovat i za predpokladu totálního nevkusu i za cenu postihu policie ( a to ze uz po tom opravdujdou ) . Každý obchod ve f-m prodava samolepky,denni sviceni x-y druhu , koncovky hranate i placate , folie ,chromove pasky a ruzne znaky a proste PI.OVINY na auto co se tady dovazi s vychodu . Nikoho nestve ze ty věci nemaji homologaci ale když to lidi chcou tak to proste prodavaji.Ja tohle chápu je to obchod a je třeba vydělat peníze za kazdou cenu .Ale najit tady pekne auto je docela problém.Je tady zvykem koupit si laminatove nárazníky a hnedka co si je dovezou domu je namontovat na auto a jezdit s tim další dva roky nez to auto nekde naborim nebo prodam.Nejake lakovani docela problém.Stoji to peníze a efekt lakovany nebo holy laminat je stejny.Koupit si na burze chromovou linku a kompletne si olepit pěkného Passata jen aby na sidlisti vzbuzoval pozornost.Proste chci nejak rict ze tady mají lidi problém si na auto koupit 2 drahsi věci protože si radeji koupi 12 nejlevnějších blbin s Taiwanu jen proto protože jsou na aute vice videt a stejne to splni stejny ucel.
Tohle není s me strany vysmech ale nepochopeni proc za kazdou cenu chcou nejakou zmenu .Ja vim ze jsme narod kutilu a čech si dokaze pomoct v kazde situaci :) Tuningu zdar :)
Jinak ja uz od utleho mladi mam tu moznost mit věci trochu jiné. Ne drahe protože na to jsme nikdy nemeli ale technicky vymakane. V 85 roce byl trend cyklotrial a nejaci kamaradi kolem mne ho měli.My na to nemeli peníze ( 1000 kc ) a tak mi ho otec vyrobil doma v garazi. Za pul roku jsem byl na ulici ( frajer ) protože otec mi zabudoval bubnove brzdy na obou kolech s mopeda a dodelal prehazovacku . Proste vždy mne vedl ze spech není na miste a s trpelivosti nejdal dojdes . Radeji prisetri a udelej to poradne nez to na necem osidit a budes to delat po case znova.
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

V tomto jistě souhlasím. Poklonička ;) :)
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Jo, mít šikovného tátu bylo terno. Mě udělal motokáru , sice bez motoru, ale proti těm dřevěným to bylo něco..Měl to u mne schované do smrti i když jinak moc ne.. :)
nepropadat panice...
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Byl sem teď u nás v Benešově v kauflandu pro pečivo, tak nasedám zpátky do auta a přifrčí si frajírek ve Fábce 1.4mpi .. Už z dálky bylo syšet tuc tuc .. Nechyběla folie na kapotě a na kufru, plecháče nastříkaný doma sprejem na cihlovou barvu, mega hustý spojlery, super tuzing lampy z aukra... Ale že mu rozvoďák chrastí na půl kilometru daleko už si nevšimne (wallbash)

Ještě vám vyfotím jednu stříbrnou octávku, co parkuje u nádraží... Ten by se mohl rovnat špičce benzínka-tuning v ČR :(
ROMEK
Aktivista

Příspěvek od ROMEK »

.... to jste nebyli nikdy mladý? alebo si na to nepamatujete

... však základ je muzika (LOL)
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Thomy
Aktivista

Příspěvek od Thomy »

Mně je teda lehce přes 20 :D
bombastiq
Aktivista

Příspěvek od bombastiq »

i s pár korunama se dá vymyslet velice zajimavej "tuning"
s kamaradama sme obcas rešíli barvy na auta

nejvic top - klasicka červená základovka !
pak různy mixy

jenom jsem zvědavej za jak dlouho se rozleze
poslední vynález , silikonová barva na kamna stříkana pistolí
:punk: tak exkluzivní lak za pár korun....
--775914666--stačí zavolat :) , Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“