Příští týden si chci nechat dát O2 do servisu na výměnu oleje a filtrů a prohlídku ve 190 tisíci km + čištění turba. V září chci dát Kalábrii (2000 km cesta tam).
Mám měněné šrouby, ale jak tak na to koukám, asi bych měl nechat udělat i ty šály. S autem zatím stále spokojenost. Bych byl nerad, abych si to nějak rozhodil. Doporučujete tedy? Cena za výměnu může být cca 4 tisíce? Máte někdo ověřeno, že to je tím? Teď to nějak utichlo
Srouby se tykaji nejspise jen 2007-2008 a nekterych motoru ( BXE, BLS ) Saly budou asi problem obecnejsi, doporucuji vymenit ... Cen aje cca 3000 za saly + 800 srouby ( dej je radsi take nove znovu ) + olej a prace ca 2-3h. DD
Jinak ted jsem omylem zabrousil na ruzna anglicka fora, hledal jsem neco jineho, a nasel jsem tam desitky vyletanych ojnic. Amerika, angliie, skopcaci. BXE na seatu, VW, Audi ... proste vsude ... Takze jestli si nekdo najivne mysli ze to je jen otazka skodovek ...
a psal jsem na audi, seat, vw, všude píšou, že nikdy nic takového neevidovali...neskutečný. A na vedení Škodovky se nedopíšete. Jen na oddělení mlžičů.
Nemyslim ... ja se klanim k tem salam, proste to vyrobce ojebava aby to bylo levnejsi a mohl dodrzet cenu kterou si VW nadiktovalo ... Jinak by ho nahradil jiny vyrobce a by byla to pro nej konecna... Skoda nic resit nebude ... Vis kolik vydela jen na opravach? A tech par smolaru co to uhrajou na kulanci je nevytrhne, ti maji za ty roky garancek ten motor zaplaceny 2x ...